Zoeken naar dag van

Uw zoekactie voor dag van leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Thomas 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Op zoek naar een heerlijke, passionele VROUW
Ben jij een leuke, eventueel gehuwde of in een relatie zijnde VROUW die net als ik intense verlangens heeft naar meer intimiteit, aandacht, passie? Sta je open voor een overheerlijke, discrete vriendschap met een gehuwde man zoals ik (175cm, 87kg, bruin haar, grijze ogen, ...) om af en toe mee af te kunnen spreken als het klikt. Je houdt van zoenen, strelen, knuffelen, een goeie open babbel, spelenderwijs, maar ook van een overheerlijke, vurige en intense vrijpartij als we beide verder willen gaan. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik werk in Herent en ben daar bijna alle dagen gedurende de dag beschikbaar. Ik kijk zeker uit naar je spontane reactie met meer dan 1 zinnetje en graag met leestekens. Liefst Leuven en omgeving. Tot gauw!  
Tom 29 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Mijn ultieme fantasie
Dag dames, al enkele jaren is mijn ultieme fantasie om eens een erotisch avontuur te hebben met een rijpere ervaren dame, hoe ouder hoe liever. Sta jij ervoor open om mijn fantasie werkelijkheid te laten worden? Je zal het je zeker niet beklagen. Ikzelf ben een alledaagse blanke man met bruin kort haar, 1m80 en +- 70kg. Hopelijk tot snel, groetjes tom  
Jos 56 jaar Limburg - Borgloon
Plus Size FWB
Onder het mom van “Every body, no matter what shape or size, is beautiful and should be loved” wil ik toch nog eens een kans wagen om een lieve plus size dame te leren kennen voor discrete afspraakjes. Misschien is het maar een gedacht, maar blijkbaar zijn plus size dames moeilijk te vinden voor een afspraakje. Dit terwijl ik persoonlijke plus size dames enorm mooi vind, eender welke leeftijd. Zelf ben ik een iets struisere man, dicreet, hygiënisch, intiem verzorgd, vrouwvriendelijk en goedlachs. Ik ben een echte knuffelaar en ben totaal niet op zoek naar extreme dingen. Hebben deze woorden jou nieuwschierig gemaakt of wil je meer van me weten, stuur dan gerust een mailtje, zonder verdere verplichtingen. Fijne dag verder. Knuffel.  
Lucas 26 jaar Antwerpen - Turnhout
Leuke date
Dag dames, ik ben zelf een verzorgde, slanke jongeman van 26. Ik ben opzoek naar een vrouw, liefst ouder als mezelf voor een spannende/leuke afspraakje bij mij thuis waar alles mogelijk is. Lichaamsbouw is niet zo belangrijk, slank tot mollig/volslank. Indien een klik kan het mss vaker. Elkaars wensen kunnen we altijd nog bespreken. Respect en hygiëne staan voorop! Hopend op een leuk berichtje, en wie weet...  

Leuke date
Jurgeb 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Spanning, fantasie, plezier, speciale vriendschap…
Dag dames, Ik ben een “gewone” werkende man die op zoek is naar een echte dame (18-60 jaar) voor zoals in de titel staat een speciale vriendschap. Hou onder vele andere dingen van spanning, massage, ondeugende ideetjes en speciale fantasie. Er zijn wat mij betreft geen verplichtingen, behalve eerlijkheid, duidelijkheid en betrouwbaarheid. Een volle dame is zeker ook welkom. Ingesteldheid is veel belangrijker dan uiterlijk. Liefst eerst een "uitgebreide" kennismaking via mail of dergelijke. Hopelijk lees ik snel iets van je.  
Mike 44 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke vrouw(meesteres) maakt mijn fantasie waar
Mischien heb ik vandaag geluk de dag dat ik jarig ben. Ik heb een fantasie. Tijdje geleden moest ik door een verloren weddenschap lingerie aandoen en deze foto. Maken. Maar erna merkte ik dat ik er enorm geil van werd. En sindsdien fantaseer ik erover dat een vrouw (meesteres ) mij haar lingerie aandoet en mij. Een getrouwde hetero man eens als haar slet behandeld. Dat ik jou slet ben en je me gebruikt voor jou genot. Wil ook eens door een strapon genomen worden. Wie maakt deze fantasie waar Welke vrouw durft dit aan of lijkt dit opwindend. Een koppel dat mij wilt gebruiken voor hun sexuele lusten mag ook reageren. Wie is serieus. Heb al zoveel fake reactie gehad. Afstand speelt geen rol en leeftijden ook niet. Bij klik kan vaker. Zoek wel discreet ben geen single man. Wie o wie maakt me verjaardag perfekt met een leuke reactie  

Welke vrouw(meesteres) maakt mijn fantasie waar
Hengst 48 jaar Antwerpen - Brasschaat
Hengst zoekt amazone voor geil contact.
Dag Dames, Deze 48 jarige hengst zoekt een leuke ruimdenkende dame voor fijn en ontspannend contact. Uiteraard gebeurt alles discreet, veilig en is het zeer belangrijk dat we er beide een goed gevoel bij hebben. Ik heb heerlijke handen die gek zijn op massages en zeer ervaren in zijn, verder ben ik zeer mondig. Ik bezit boven gemiddeld gereedschap dat nooit teleurstelt. Ik ben 1m83, slank gebouwd, heb blauwe ogen en ben steeds netjes verzorgd. Empathisch, zorgzaam, ruimdenkend, zeer grappig en zeer bescheiden zijn enkele van mijn goede karaktertrekken. Wat verwacht ik van jou? Dat je ruimdenkend bent, discreet en hygiëne voor jou ook belangrijk is. Opzoek naar een geil seksueel contact en verder zien we wel aan welke horizon onze rit eindigt. Dames die zich geroepen voelen, twijfel niet om me te contacteren. Hengst.  
Davy 45 jaar Limburg - HASSELT
Lik date gezocht vrijdag tijdens werkuren
Ik heb vrijdag een dag verlof. Ik heb zin in een spannende date met een leuke vrouw. Ik heb het volgende te bieden. Een leuke hotel kamer, een slank lichaam, een tong die erg graag likt (voeten, kutje, benen, ...), respect en hygiëne. Ik zoek een spontane vrouw die graag geniet van en tevreden is met een likbeurt. Die eventueel(=optioneel) haar voetjes wilt laten likken? Of enkel de voetjes. Ik zoek voor vrijdag tussen 10uur en 17uur. Leeftijd maakt niet uit.  
SPEELKAMERAADJE 56 jaar Oost-Vlaanderen - Waasmunster
DIE FANTASIE, DAT VERLANGEN ... NAAR EEN (RIJPERE) KLASSE DAME...HMMMM
Hoi, als klasse dame schuilt er achter die mooie onschuldige glimlach van jou een wereld van fantasie en verlangen die wachten om ontdekt te worden... Ik zoek die ééne dame (single of met medeweten van) die er voor open staat om met mij op avontuur te gaan, zonder enige vorm van verplichtingen, gewoon pure opwinding en genot, maar steeds met alle respect naar elkaar toe ! Elkaar ontdekken op alle vlakken, hmmmm ... Ik ben niet de man die bij het eerste afspraakje met mijn broek op mijn enkels zal staan, en ik denk niet alleen met mijn ... (hij bestaat dus nog !). Beroepshalve (vertegenwoordiger) kan ik me zeer flexibel vrijmaken tijdens de dag. Ik heb Kort blond grijzend haar, zeer felle blauwe ogen, 1.73 en ongeveer 78 kg, sportief, soa vrij en gesteriliseerd. Als je denkt dat er voldoende raakvlakken zijn, geef dan gerust een seintje en we spreken verder af om te zien of de spreekwoordelijke klik er zou zijn !? Fijne dag nog,(jou) Speelkameraadje x  
Davy 45 jaar Limburg - HASSELT
Lik date gezocht vrijdag tijdens werkuren
Ik heb vrijdag een dag verlof. Ik heb zin in een spannende date met een leuke vrouw. Ik heb het volgende te bieden. Een leuke hotel kamer, een slank lichaam, een tong die erg graag likt (voeten, kutje, benen, ...), respect en hygiëne. Ik zoek een spontane vrouw die graag geniet van en tevreden is met een likbeurt. Die eventueel(=optioneel) haar voetjes wilt laten likken? Of enkel de voetjes. Ik zoek voor vrijdag tussen 10uur en 17uur. Leeftijd maakt niet uit.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10