Zoeken naar date morgenochtend

Uw zoekactie voor date morgenochtend leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jeno 59 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Sexmaatje
Verzorgde 59 j man zoekt lieve dame voor een leuke date ,intiem ,ero massage, beffen, of jouw fantasietje enz....met respect voor discr en hyg leeftijd geen belang, Kan enkel tijdens de week overdag, maar kan niet ontvangen, wel verplaatsen. Eenmalig of indien klik..meermaals.. Sta open voor veel.. groetjes x  
ward 46 jaar Limburg - HASSELT
Een dag vol seks en intimiteit
Hoi. Ik ben een slanke hoger opgeleide man op zoek naar een spannende date vandaag. Ik ben slank, groot en ik heb een grote prikker. Ik ben eerder zacht en onderdanig, dus voorkeur gaat uit naar een extra lange date met extra veel voorspel, zoenen en relaxen in bed. Ik ben de hele dag beschikbaar. je leeftijd en uiterlijk vind ik minder belangrijk. Hygiëne, respect en spontaniteit des te meer.  
Kevin 30 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Zeer openminded man van 29 zoekt een leuke date met jou
Hey Ik ben Kevin , Een leuke vlotte man van Erpe-mere ,29 jaar oud. Ik kan vlot verplaatsen . Ik sta open voor zowat elk voorstel van jou! Ik ben normaal gebouwd en full bi. mij aftrekken terwijl je kijkt , kijken naar jou, je slaafje zijn, heel lang diep beffen, fetisjes,.... En nog zoveel meer! stuur gerust je fantasie of voorstel door. Ook een zeer specifiek voorstel mag zeker. Ik heb veel leuke fetisj , gaande van een voetfetisj tot sm, maar ook bekeken worden tot bekijken. Alles kan en mag niets moet? Zowel eenmalig als vast is welkom!  
Ward 45 jaar Limburg - HASSELT
Zachte man op zoek naar intieme date vr 31/5
Slanke hoger opgeleide man op zoek naar een intieme date. Morgen verlof genomen en op zoek naar een lieve dame die net zoals mij op zoek is naar intimiteit (knuffelen, voorspel) en optioneel (orale) seks. Ik kan me makkelijk verplaatsen. Hotel kosten neem ik voor mijn rekening natuurlijk. Iedere leeftijd en lichaamstype welkom. Een spontane persoonlijkheid is een plus.  
Matthias 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jongeman op zoek
Ik ben een slanke, grote man (1m90, rond de 80kg) van 30 jaar en woon in Gent. Zacht en vriendelijk. Normaal geschapen en bijgeschoren. Ik heb een open relatie en ben op zoek naar iemand om een (of meerdere) fijne date(s) te beleven. Ik woon in centrum Gent en kan verplaatsen. Ik ben op zoek naar een gewoon iemand, niet naar speciale dingen. Leeftijd maakt op zich niet zoveel uit, als er een goede (fysieke en mentale) klik is.  

Jongeman op zoek
Jayjay 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
Wie kan er straks of vanavond mij ontvangen ?
Wie is er vanavond vrij ? Enkel vrouw vriendelijke date ! Stuur adres en gegevens en we spreken vanavond af. Graag via gsm, een leuke foto zou aangenaam zijn. Wie weet verkies ik jou. Enkel voor de snelle beslissers. Tot later !  

Wie kan er straks of vanavond mij ontvangen ?
Hot boy 27 jaar Limburg - HASSELT
Welke zeer geile (gebonden) dame heeft zin in zeer discrete geile date op kamers…
Hallo,ik ben een zeer sportieve goeduitziende zuiderse type(gebonden)jm uit Hasselt,ben zeer respectvol,verzorgd,discreet,goed voorzien met een uitstekende uithoudingsvermogen.Ben opzoek naar dames die thuis echt te kort komen,die ik is lekker stevig kan verwennen van kop tot teen .Date enkel overdag/avond door de weeks.Indien interesse in zeer geile discrete date,stuur gerust een mail met de nodige info met foto .ik verplaats enkel in de regio Limburg,NL Limburg,Kempen .Enkel doeners krijgen antwoord terug.wie weet tot snel dames ;-)  

Welke zeer geile (gebonden) dame heeft zin in zeer discrete geile date op kamers…
Tom 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Meid met een maatje meer gezocht
Ik ben een niet onknappe, leuke jongeman uit Gent. Ik heb altijd een serieus boontje gehad voor dames met een “maatje meer”. Ik ben toevallig op deze website gestoten en heb nu toch maar besloten mijn stoute schoenen aan te trekken en hier een zoekertje te zetten. Dus, ben jij een dame met een maatje meer uit het Gentse en zie je wel wat in een leuke, vrijblijvende date met me? Stuur gerust een mailtje met hoe jij het in zijn werk ziet gaan! Desgewenst kan daar zeker iets tegenover staan…  
kris 48 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
man zoekt dame voor seks date
ben op zoek naar een vrouw om eenmaal in de week seks mee te hebben eentje die alles wil doen alles gebeurt veilig liefst iemand uit de regio diksmuide 25 km leeftijd 35 tot 60 jaar en dat je lief en verzorgd bent ben een heel lieve en verzorgde man en ben intiem geschoren dat verwacht ik van jou ook wil je mij beter leren kenen stuur gerust een bericht van waar dat je bent je naam leeftijd en een foto er bij  
Opwarmer 49 jaar Limburg - As
Ervaren man met warme, zachte stem in jouw oor.
Dag warme vrouw, laat me je slaapkamer binnenkomen via de telefoon. Met mijn warme zachte stem neem ik je mee in een fantasie, net alsof ik echt bij je ben. Geen haastwerk, wel complete lust. Vertel me je fantasie en ik maak ze waar.Ik ben hier heel ervaren in. Je zal zalig dromen achteraf. Ook voor verlegen vrouwen die de stap naar een erotische date niet durven zetten. En voor koppels die altijd al een fantasie gehad hebben over een extra man die de vrouw verwent maar nooit de stap durven zetten. Tot snel! P.S. IRL afspreken is ook mogelijk..  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10