Zoeken naar een spannende

Uw zoekactie voor een spannende leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Stiekem 31 jaar Oost-Vlaanderen - Melle
Stiekem outdoor afspreken
Hey dames, ik ben jonge hoogopgeleide slanke kerel in vaste relatie op zoek naar wat spanning. Ik ben op zoek naar iemand die het aandurfd om outdoor spannende avonturen te beleven.Andere voorstellen ook altijd welkom. Hopelijk tot snel. Xx  

Stiekem outdoor afspreken
ward 43 jaar Limburg - Bilzen
Een (spannende) wandeling vandaag
Ik heb op de juiste dag een dagje verlof genomen. Wie wilt er met mij samen genieten van het mooie weer? Een leuke wandeling, een tof gesprek en indien jij beslist voor meer dan is dat ok. Ik ben een grote, slanke man en ben het tech guy type. Hoger opgeleid en respectvol. Ik ben de hele dag beschikbaar.  
Johan 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Veelzijdige avontuurtjes
Zijn er spannende activiteiten die je wilt beleven of is het vooral passie dat je verlangd? Wat mij onderscheidt van andere mannen is veelzijdigheid. Van zijdezacht en sensueel tot lekker speels maar kinky. Mss verlangd jouw lichaam een tantra massage of wil je net de dierlijke lusten laten botvieren. Heb ook (zowel als dominant en onderdanige) ervaring met lustgerichte bdsm. Beginnen we met gewone seks of mag het meteen iets speciaals zijn? Als slanke en goed geschapen man van 1m84 en 70kg zoek ik een slanke/normaal gebouwde vrouw tot 40 jaar. Ben benieuwd naar welke kant ons samenzijn zal evolueren.  
Taner 43 jaar Limburg - Houthalen-Helchteren
Grote man zoekt leuke minnares
Grote man, good looking, sportief en gesteriliseerd zoekt een leuke dame voor leuke spannende dates. Iemand die behoefte heeft aan wat meer aandacht die ze thuis niet krijgt. Lekker heerlijke sex met vrel passie en spanning.  
Afrodisiacum 38 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Extra spanning, zwoele seksuele verwenning! Non fake, flexibel afspr!!
ben een niet onknappe 30ger,1.78m,60kg, slanke verzorgde atletische bouw,met zeer harde lekkere toy van 17 CM. Kan me verplaatsen in de buurt en discreet ontvangen! Zoek een leuke juffrouw/vrouw/koppel om samen SPANNENDE geile momenten mee te spenderen!Beginnende met een glaasje bubbels of? Alles met de nodige discretie, respect en hygiëne!Ben te vinden voor een zachte evenals harde aanpak, soft erotisch tot dominantie, waar alles kan en niets hoeft! Ikzelf ben een pleaser, die graag de vrouw ziet en hoort genieten!Bef en rim graag ,veel variatie in standjes, kortom lekker genieten! Of heeft u liever ik de touwtjes in handen neem en u onderdanig gebruik? Ik discrimineer niet op huidskleur lengte, gewicht ,leeftijd,haar,etc. Alle leeftijden 18+ , kleuren, gewichten,etc welkom.. moet wel een klik aanwezig zijn! Tot gauw!  

Extra spanning, zwoele seksuele verwenning! Non fake, flexibel afspr!!
Hot boy 27 jaar Limburg - HASSELT
Geile zeer discrete spannende date.
Hallo,ik ben een zeer sportieve goeduitziende zuiderse type(gebonden)jm uit Hasselt,ben zeer respectvol,verzorgd,discreet,goed voorzien met een uitstekende uithoudingsvermogen.Ben opzoek naar dames die thuis echt te kort komen,die ik is lekker stevig kan verwennen van kop tot teen .Date enkel overdag/avond door de weeks.Indien interesse in zeer geile discrete date,stuur gerust een mail met de nodige info met foto .ik verplaats enkel in de regio Limburg,NL Limburg,Kempen .Enkel doeners krijgen antwoord terug.wie weet tot snel dames ;-)  

Geile zeer discrete spannende date.
Yves 44 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Gratis massage met happy end
Zin om vnvd te ontspannen met een spannende massage met dat ietsje meer ( recent gestart met een opleiding) . Jij stelt de grenzen . Respect en discretie geboden , ik kom met mijn tafel en olie jullie richting uit Sportieve verzorgde veertiger .  
Jan 67 jaar Noord-Holland - Amstelveen
Ben oudere man op zoek naar vriendschap en seks
Ben ongebonden oudere man 1.83 normaal goed figuur en verzorgt. Zoek een vrouw hier die ook nog met me wil seksen. Genot lust Spanning. Elkaar geil maken in een leuk spel. Wat leuks van de seks maken. Op gewonden raken van elkaar. Spannende dingen doen. Zoek ongebonden vrouw rond 70 jaar. Omgeving Amstelveen /Haarlem.  
Sven 46 jaar Limburg - Bilzen
Zaterdag 22 juni
Hoi ik ben sven ik woon in bilzen ik ben intiem geschoren ik ben op zoek naar een koppel of vrouw die op zaterdag 22 juni in de avond of nacht willen afspreken in bilzen in een leeg staandpand in bilzen er is een kamer met door kijkspiegel wie wilt met mij een spannende geile nacht beleven  

Zaterdag 22 juni
Rik 41 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
Massage/daten
Aangename discrete sportieve XXL geschapen man zoekt een spannende fun date. Ik kan ontvangen op een mooie locatie met een ingerichte massage ruimte. Verplaatsen is geen probleem. Ik sta open voor verschillende scenario's.  

Massage/daten
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10