Zoeken naar extra man

Uw zoekactie voor extra man leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Daniël 54 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Vast contact voor sprankelende momenten in discretie
Lieve zeer verzorgde (geh) man wil geen gefladder, maar wel 1 vast contact met een lieve vr die ook die sprankeling in haar leven mist. Om in alle discretie iets moois samen te kunnen opbouwen zonder druk op je huidige relatie te leggen.  
Wout 47 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Zoek een date met een gebonden vrouw…
Ik kijk uit naar een vrouw die thuis relationeel in de sleur zit en opnieuw wat spanning in haar leven wilt op een zeer discrete manier. Kernwoorden : passie, respect, hygiene, vertrouwen, discretie en eerlijkheid. Ikzelf ben een 48-jarige man uit Kuurne, gehuwd, slank, 1m76 en weeg 74kg. Ik heb geen voorkeur, doch je moet openstaan voor een passionele date, ofwel bij mij thuis, ofwel op kamer. Ik zoek geen relatie en ben 100% eerlijk, dus verlang dit ook van u. Fakers hoef ik niet, alsook geen mannen ! Uw reactie zal altijd beantwoord worden  
Brecht 46 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Zoek een toffe vrouw voor een discrete date…
Hallo! Welke dame wenst eens flink verwend te worden, dit zonder de miserie achteraf. We gaan achteraf elk onze eigen weg of spreken indien gewenst meermaals af op een discrete locatie. Ikzefl ben een slanke 47-jarige man , 75kg, 1,75m , respectvol en uiterst hygiënisch. Ik kan makkelijk vrijmaken en ben 100% eerlijk. Wie wil er nog deze week daten ? Ik betaal alle kosten. Mail me vlug, Brecht.  
Vick 55 jaar West-Vlaanderen - Torhout
FWB
FWB Alleenstaande man wenst kennis te maken met een spontane vrouw voor quality time samen. Ik kan verplaatsen alsook ontvangen in een rustig en gezellig kader, regio Torhout. Discretie en hygiëne wordt gevraagd en ook geboden. Ik ben een sportieve normaal gebouwde man, 55j - 188cm en 80kg. Ik ben niet-roker en heb een verzorgd gebit, ik heb noch tattoes noch piercings en ben 100% hetero. Graag voorstel voor een 1e ontmoeting op een openbare locatie naar keuze. Bij een wederzijdse klik kunnen we verder gaan met FWB. PS : ik stuur en vraag ook geen foto's. V.  
Thomas 43 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
lick & go
titel is duidelijk. niet onknappe man dat verzot is op beffen, welke dame wil het ondergaan zonder dat er iets tegenover staat. leeftijd niet belangrijk. Natuurlijk als er een klik is kan uiteraard meer besproken worden.  
Simon 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Hotwife
De dame die ik zoek is niet zo gemakkelijk te vinden, maar ze bestaat wel. Ik zoek een vrouw die houdt van wisselende sekspartners, maar wel graag een vaste relatie zou hebben. Kernwoorden:vrijheid in verbondenheid,openminded, avontuurlijk, aantrekkelijk, intelligent, 40 - 60 jaar. Zelf ben ik een man van 56 uit Gent, hoogopgeleid, bereisd.  
Patje 51 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Single man
Verzorgde man single 51 uit regio evergem wenst in contact te komen met een dame voor regelmatig contact.uiteraard alles met respect voor elkaar ik kan ontvangen. Gezellig terrasje etentje goed gesprek. Goed uithoudingsvermogen meerdere hoogtepunten. Neem gerust contact op.  

Single man
Magic 55 jaar Noord-Brabant - Breda
spelt in hooiberg
hoi dames, Ik ben een niet onaantrekkelijke man . 55j 95kg 1.88m. Ik ben op zoek naar de spreekwoordelijke spelt in de hooiberg... denk ik.. Ik zoek een dame met HEEEEL grote borsten. Mag zeker een BBW zijn.. LOVE IT ! ;-) Hoe groter hoe liever ;-) Liefst beginnende van f cup. regio mag O. VL, Antw, Vl Brabant en limburg zijn, of zelfs nederland. Lieve groetjes en hopelijk tot gauw. XX  

spelt in hooiberg
David 56 jaar Antwerpen - Westerlo
Vrouw-Fwb gezocht
Goeiemorgen, man van 57j, 1m86 en +-82kg is op zoek naar een single vrouw die af en toe op een maandag of woensdag zin en tijd heeft om af te spreken om ons dan lekker samen te amuseren. Alles rustig aan, genieten en laten genieten... Wie heeft er zin en tijd ? Grtjs en tot... D.  
rene 55 jaar Limburg - Bree
leuke Limburgse dame?
hoi, ik zoek een leuke Limburgse dame die mijn gevoelige tepels wil strelen, knijpen, trekken en zuigen terwijl zij me rukt of ik mezelf ruk. ikzelf ben een slanke man 55j, m74 groot, kort bruin haar. ben zeer hygienisch en discreet. weinig behaard lichaam. mail met jou looks, leeftijd, woonplaats. grts rene  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10