Zoeken naar genieten drie

Uw zoekactie voor genieten drie leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
pol 53 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Samen genieten zonder...
Jij bent singel maar wil wel eens een man voelen in een long term vriendschap zonder binding. Jij vertrouwt voor de veiligheid volledig op de man.Jij bent in een relatie met onvruchtbare man en wil wel eens wat meer spanning en avontuur. Ik ben een niet onknappe potente gesteriliseerde man met ervaring. Specialiteit likke , zuigen, beffen, krachtig stoten. Wil jij tijdens korte afspraakjes discreet genieten puur natuur en zonder zorgen?  
gisteren
Geert 53 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Fwb
ik ben een verzorgde man in een seksloze relatie en daarom op zoek naar een maatje om elkaar af en toe te ontmoeten als friend with benefits. Elkaar verwennen en heerlijk genieten van elkaar met respect maar zonder de verdere verplichtingen. Wie is er ook op zoek naar iets gelijkaardigs?  
gisteren
Dave 44 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Zoek vrouw voor Fwb samen genieten
Hey Morgend Kben een slanke man van Sint Niklaas Kben 172/69 kg bruin haar bl ogen verzorgd als je meer wilt weten stuur gerust zo dat we elkaar rustig leren kennen Grtz Davy  
gisteren
ward 43 jaar Limburg - Bilzen
Een (spannende) wandeling vandaag
Ik heb op de juiste dag een dagje verlof genomen. Wie wilt er met mij samen genieten van het mooie weer? Een leuke wandeling, een tof gesprek en indien jij beslist voor meer dan is dat ok. Ik ben een grote, slanke man en ben het tech guy type. Hoger opgeleid en respectvol. Ik ben de hele dag beschikbaar.  
gisteren
Peter 52 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Man verzorgd sportief en hygiënisch zoekt rijpere dame.
Sportieve verzorgde man zoekt rijpere/ oudere dame voor een leuk moment, de dame een luisterend oor bieden en echt laten genieten.vollere dames geen probleem ik heb respect voor iedereen .Dit in de regio west en oost Vlaanderen.Heb je vragen?,stuur gerust een berichtje .  
Nathan 40 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Zorgeloos genieten
Houdt u ook van een avond zorgeloos genieten? Waar het kennismaken en praten evenveel bijdragen als het intieme gedeelte. Waar hygiëne en respect ook sleutelwoorden zijn. Dan denken wij misschien hetzelfde? Uw leeftijd en type vind ik minder belangrijker dan een verzorgd voorkomen. Ikzelf ben een verzorgde sportief gebouwde man (1m73, 74kg). Ik ben een rustige persoon, vlot in omgang en ‘easy going’. Ik geniet van het spel in al zijn facetten en pas me dan ook graag aan naar uw wensen. Ik ben mannelijk en speels, terwijl ik geniet van een lang uitgebreid voorspel. Ik hou van het langzaam opbouwen, het verleiden gepaard met het ‘teasen’ en ´pleasen’. Extremen zijn niet voor mij weggelegd en ben ik dus ook niet naar op zoek. Indien u zin hebt om te genieten van een avond, waar we toch even onbeschaamd onszelf kunnen zijn, dan zie ik uw bericht wel verschijnen. Indien u open staat om elkaar geregeld te ontmoeten sta ik daar zeker ook open voor. Groetjes, Nathan Xxx  

Zorgeloos genieten
Luigi 60 jaar Antwerpen - Turnhout
Massage!
Ben man verzorgd type en ik zoek een vrouw die eens graag wil genieten van een heerlijke massage. Uw leeftijd en uiterlijk maakt niet zoveel uit....volslanke types mogen ook reageren. Ik kan zelf ontvangen!  
MassageMic 62 jaar Vlaams-Brabant - Linter
Massage en meer voor vrouwen
Ik geef massage aan vrouwen. Leeftijd of uiterlijk speelt geen rol. Wil je eens genieten van een massage van kop tot teen contacteer me dan. Ik kom aan huis of waar jij wilt. Kan ook ontvangen. Veel is mogelijk. Ook happy ending. Intieme scheerbeurt kan ook. Jij kiest wat je wilt. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. 0473 39 59 83  
Geert 53 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Fwb
ik ben een verzorgde man in een seksloze relatie en daarom op zoek naar een maatje om elkaar af en toe te ontmoeten als friend with benefits. Elkaar verwennen en heerlijk genieten van elkaar met respect maar zonder de verdere verplichtingen. Wie is er ook op zoek naar iets gelijkaardigs?  
Elias 44 jaar Antwerpen - Mechelen
Samen genieten
Hallo, Ik heb geen enkele behoefte aan oppervlakkigheid. Ik zoek een vrouw die weet wat ze wil en dat kan communiceren. Ik zoek een vrouw die mij laat doen wat zij wil. Jij hebt de controle; ik doe wat jij vraagt. Ik ben onderdanig, geduldig, volhardend. Ik heb magische vingers en een volleerde tong. Waar jij van wil genieten, doe ik. Ik ben een normale, rustige, lieve man. Ik zie er goed uit, kan een conversatie voeren die langer dan 10 minuten duurt, en ik ben respectvol en 100% durver. Ik rook niet, ben 1m74, normaal gebouwd. Fotos op eenvoudige aanvraag bij interesse  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10