Zoeken naar ne

Uw zoekactie voor ne leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Chauffeurke 56 jaar Antwerpen - Bonheiden
Hallo kun je ook genieten van goede massage ?
Hey hallo ook zin in leuke massage, maar kun je niet ontvangen door omstandigheden Kids buren man of ..wel ik bied dan een alternatief aan ik heb grote bestelwagen met daarin een massage tafel of luchtmatras zoals je zelf wenst dan ,ik ben een zeer verzorgde man 176 groot slank 76 kg kort zwart haar bruine ogen zeer sociaal en respectvol, discretie en hygiëne draag ik hoog in de vaandel ,zelf ben ik niet roker of drinker,naar mij toe hoeft niks te gebeuren draaid om jou genot intresse stuur gerust iets terug dan , mvg  

Hallo kun je ook genieten van goede massage ?
Thomas 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Op zoek naar een heerlijke, passionele VROUW
Ben jij een leuke, eventueel gehuwde of in een relatie zijnde VROUW die net als ik intense verlangens heeft naar meer intimiteit, aandacht, passie? Sta je open voor een overheerlijke, discrete vriendschap met een gehuwde man zoals ik (175cm, 87kg, bruin haar, grijze ogen, ...) om af en toe mee af te kunnen spreken als het klikt. Je houdt van zoenen, strelen, knuffelen, een goeie open babbel, spelenderwijs, maar ook van een overheerlijke, vurige en intense vrijpartij als we beide verder willen gaan. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik werk in Herent en ben daar bijna alle dagen gedurende de dag beschikbaar. Ik kijk zeker uit naar je spontane reactie met meer dan 1 zinnetje en graag met leestekens. Liefst Leuven en omgeving. Tot gauw!  
Davy 45 jaar Limburg - HASSELT
Lik date gezocht vrijdag tijdens werkuren
Ik heb vrijdag een dag verlof. Ik heb zin in een spannende date met een leuke vrouw. Ik heb het volgende te bieden. Een leuke hotel kamer, een slank lichaam, een tong die erg graag likt (voeten, kutje, benen, ...), respect en hygiëne. Ik zoek een spontane vrouw die graag geniet van en tevreden is met een likbeurt. Die eventueel(=optioneel) haar voetjes wilt laten likken? Of enkel de voetjes. Ik zoek voor vrijdag tussen 10uur en 17uur. Leeftijd maakt niet uit.  
abd 45 jaar Antwerpen - Herenthout
man zoekt vrouw
Zoek dame uit omgeving herenthout die op zoek is naar spannende dates. . Ik zelf ben van herenthout. 45j,En hou van duidelijke afspraken .kan ontvangen, Natuurlijk spelen discretie en hygiëne een grote rol . Benieuwd  
Christoffel 62 jaar Limburg - Leudal
Naakt samen genieten zo dadelijk?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt samen zijn en bijv sensuele massage? Of een sliploze wandeling op een stil plekje bijv? Maar geen rare of extremen hoor en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. Gaat gewoon om een leuke gezellige naakte middag of avond zonder verplichtingen. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens dichtbij Maaseik. Ik ben een lange,, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Direct contact kan ook via Kik app (lang_en_lief heet ik daar). Zo dadelijk misschien al?  

Naakt samen genieten zo dadelijk?
Vick 55 jaar West-Vlaanderen - Torhout
FWB
FWB Alleenstaande man wenst kennis te maken met een spontane vrouw voor quality time samen. Ik kan verplaatsen alsook ontvangen in een rustig en gezellig kader, regio Torhout. Discretie en hygiëne wordt gevraagd en ook geboden. Ik ben een sportieve normaal gebouwde man, 55j - 188cm en 80kg. Ik ben niet-roker en heb een verzorgd gebit, ik heb noch tattoes noch piercings en ben 100% hetero. Graag voorstel voor een 1e ontmoeting op een openbare locatie naar keuze. Bij een wederzijdse klik kunnen we verder gaan met FWB. PS : ik stuur en vraag ook geen foto's. V.  
MassageM 62 jaar Vlaams-Brabant - Linter
Massage en meer voor vrouwen
Ik geef massage aan vrouwen. Leeftijd of uiterlijk speelt geen rol. Wil je eens genieten van een massage van kop tot teen contacteer me dan. Ik kom aan huis of waar jij wilt. Kan ook ontvangen. Veel is mogelijk. Ook happy ending. Intieme scheerbeurt kan ook. Jij kiest wat je wilt. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. 0473 39 59 83  
Hengst 48 jaar Antwerpen - Brasschaat
Hengst zoekt amazone voor geil contact.
Dag Dames, Deze 48 jarige hengst zoekt een leuke ruimdenkende dame voor fijn en ontspannend contact. Uiteraard gebeurt alles discreet, veilig en is het zeer belangrijk dat we er beide een goed gevoel bij hebben. Ik heb heerlijke handen die gek zijn op massages en zeer ervaren in zijn, verder ben ik zeer mondig. Ik bezit boven gemiddeld gereedschap dat nooit teleurstelt. Ik ben 1m83, slank gebouwd, heb blauwe ogen en ben steeds netjes verzorgd. Empathisch, zorgzaam, ruimdenkend, zeer grappig en zeer bescheiden zijn enkele van mijn goede karaktertrekken. Wat verwacht ik van jou? Dat je ruimdenkend bent, discreet en hygiëne voor jou ook belangrijk is. Opzoek naar een geil seksueel contact en verder zien we wel aan welke horizon onze rit eindigt. Dames die zich geroepen voelen, twijfel niet om me te contacteren. Hengst.  
Nathan 40 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Gedachteloos genieten?
Houdt u ook van een avond zorgeloos genieten? Waar het kennismaken en het praten evenveel bijdragen als het intieme gedeelte. Waar hygiëne en respect ook sleutelwoorden zijn. Dan denken wij misschien hetzelfde? Uw leeftijd en type vind ik minder belangrijker dan een verzorgd voorkomen. Ikzelf ben een niet onknappe, klassevolle sportief gebouwde man (1m73, 74kg), rustig, vlot in omgang en ‘easy going’. Ik geniet van het spel in al zijn facetten en pas me dan ook graag aan naar uw wensen. Ik ben mannelijk en speels waar mijn voorkeur naar een lang uitgebreid voorspel gaat. Van het langzaam opbouwen, het verleiden die gepaard gaat met het ‘teasen’ en ´pleasen’. Extremen zijn niet voor mij weggelegd en ben ik dus ook niet naar op zoek. Indien u zin hebt om te genieten van een avond, waar we toch even onbeschaamd onszelf kunnen zijn, dan zie ik uw bericht wel verschijnen. Indien u open staat om elkaar geregeld te ontmoeten sta ik daar zeker ook open voor. Groetjes, Nathan Xxx  

Gedachteloos genieten?
Luc 52 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Verzorgde atletische man zoekt dame.
Verzorgde sportieve man zoekt dame ( leeftijd niet van belang en voller geen probleem) voor een sensuele ontmoeting. Ik geef je een sensuele massage van ruim een uur en luister naar jou noden. Dit gebeurt met respect en hygiëne is verreist. Doorbreek de dagelijkse sleur en genieten!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10