Zoeken naar je staan

Uw zoekactie voor je staan leverde 87 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

FKO 22 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Plus one gezocht ( enkel V )
Wegens ziekte van mijn originele partner, ben ik (22 Man) op zoek naar een "plus one" (Vrouw) om mee te gaan naar een exclusief "sex positive bdsm" feestje in Amsterdam. Heb je al wat ervaring in BDSM of helemaal niet, geen probleem want hier is iedereen welkom. Mensen van alle leeftijden en niveaus. Een feestje georganiseerd door een erkend organisatie in deze industrie. (1) Muziek / Er zullen verschillende muziekstanden zijn met verschillende genres muziek. (bv; house, electro and chille muziek) (2) Activiteiten / Er zullen meerdere informatieve activiteiten aanwezig zijn zoals; wax-play, massage, BDSM, Shibari en veel meer.... (3) Play Rooms / Ten slotte de play rooms, verschillende kamers voor intiem en privé gebruik tussen gasten. Toestemming en respect staan hier hoog in vaandel. Een feestje waar van alles mag, maar niks moet. [Bij vragen en interesse, sturen met wat info over u zelf]  

Plus one gezocht ( enkel V )
Jeroen 35 jaar West-Vlaanderen - Zonnebeke
Op zoek naar fwb
Ik ben 35 jaar en ik zou via deze weg graag in contact willen komen met een gezellige leuke dame. Dit om op regelmatige basis te kunnen afspreken. We kunnen eerst elkaar leren kennen en kunnen dan samen onze wensen, noden en fantasieën volledig vervullen. Uiteraard niets moet, maar ook veel kan. Wederzijds vertrouwen en discretie staan op de eerste plaats. Leeftijd is onbelangrijk, zolang de juiste klik er is.  

Op zoek naar fwb
11 dagen
Respectvol 60 jaar Limburg - Bilzen
Hoop nog steeds een fijne toffe slankere dame te mogen leren kennen?
Graag zou ik in contact komen met een live toffe warme aantrekkelijke dame,die net als ik veel warmte liefde en intimitiet mist in haar leven? Graag iemand die net rookt of veel drinkt,want dat doe ik ook niet? En graag op een normale wat ouderwetse manier elkaar wil leren kennen,en als het klikken zou ,kunnen groeien naar meer en gezellig samen zijn. Ik ben een verzorgde niet kalende jonger ogende man,heb gbbs,mannelijk behaard en ben intiem altijd netjes verzorgd. Ik ben alvast geen vrouwenloper ,macho of wat dan ook!Maar een zachte respectvolle man. Ik hou enorm van knuffelen en liefde geven verwennen,maar enkel als u er voor open zou staan.Zal me daar zeker niet in opdringen.Er moet dus een klik en vertrouwen kunnen zijn,om je aan elkaar te kunnen openstellen.Ook graag ander leuke dingen samen kunne doen,zou ik heel fijn vinden als de vriendschap kan groeien.Want alleen is toch maar alleen om iets leuks te kunnen doen! Is er hier een leuke warme dame die voor een date openstaa  
11 dagen
ForFun 53 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Wie ziet dit zitten..., lees verder...
Hallo, lang geleden dat ik nog een blote borst of poesje zag, laat staan voelde... Ik wil graag 's langs komen bij een dame, liefst +45, die graag eens haar borsten wil laten betasten, strelen, likken en die graag gebeft wilt worden, meer hoeft niet, maar mag...;-). Verplaatsen geen probleem. Wie zin..., voorstel ?  
11 dagen
Sportieve m 33 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Dame die wil regelmatig genieten...
Hey ik ben sportieve & verzorgd man. Die graag dame uitgebreid oraal verwennen,hoog libido heeft. Die respectvol & discreet is. Zoek dame die regelmatig discreet contact wil. Met goed afspraken. Moest hier dame zijn en die wel afspreekt. Mail mij gerust en stel je voor. Eerste contact zullen glaasje drinken en babbeltje staan. Om het ijs wat te breken. En te zien of de klik hier voor beide is.  
12 dagen
Johan 54 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Op zoek naar...
Hallo dames, Ik ben een lieve single man van 54/170/100 een maatje meer. Nu de kinderen op eigen benen staan sta ik open voor een leuke relatie. Eerlijk, discreet, respectvol, hygiënisch,... Op zoek naar een leuke vrouw om samen te genieten van de mooie dingen van het leven zoals een goede babbel, etentje, iets gaan drinken, reizen, en ja ook elkaar verwennen :) Ik sta open voor lat relatie, fwb, ons. Bij interesse mag je me altijd een mailtje sturen en dan zien we wel of het klikt. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Grtjs  
12 dagen
ForFun 53 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Wie zin...
Hallo, lang geleden dat ik nog een blote borst of poesje zag, laat staan voelde... Ik wil graag 's langs komen bij een dame, liefst +45, die graag eens haar borsten wil laten betasten, strelen, likken en die graag gebeft wilt worden, meer hoeft niet (maar mag...). Verplaatsen geen probleem. Wie zin...  
12 dagen
Discrete Heer 60 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Discrete Dominante Heer met sub zoekt ...... onderdanige dame of D/s koppel
De Heren drinken een koffie, de dames staan in opgedragen houding te wachten op hun hoge hakken en in zwarte lingerie. Rustig roeren wij in onze koffie terwijl een zacht bevel de nieuwe houding opdracht die de subjes moeten aannemen. Ze staan nu beiden naast elkaar benen iets uit elkaar, handen in de nek en borsten vooruit. Langzaam praten wij verder en horen de dames wat wij van plan zijn. Het zalig samenspel met respect voor alle afspraken kan beginnen. Welk koppel met dominante heer (toekijken alleen kan ook) en onderdanige dame heeft zin om dit spannend scenario mee te beleven.Dames alleen ook welkom... Discreet een must ...en verder is het genieten van een wereld vol fantasie. In afwachting oprechte groeten.  
12 dagen
Philip 56 jaar Vlaams-Brabant - Kampenhout
Viriele vijftiger zkt licht onderdanige dame FWB
Goed bewaarde vijftiger zoekt dame die graag wat gestuurd wordt in bed. Lekker de lusten van de man bevredigen, opdrachtjes vervullen (zonder ondergoed ergens verschijnen, een bloot foto selfie nemen op locatie,..) , soms al eens licht gestraft worden (in de hoek staan, paar tikken op de blote billen, aan de leiband lopen .. ). Dit allemaal volgens jouw fantasie en zeker ook met aandacht voor jouw lusten en wensen.. Wie durft?  
Jeroen 35 jaar West-Vlaanderen - Zonnebeke
Op zoek naar fwb
Ik ben 35 jaar en ik zou via deze weg graag in contact willen komen met een gezellige leuke dame. Dit om op regelmatige basis te kunnen afspreken. We kunnen eerst elkaar leren kennen en kunnen dan samen onze wensen, noden en fantasieën volledig vervullen. Uiteraard niets moet, maar ook veel kan. Wederzijds vertrouwen en discretie staan op de eerste plaats. Leeftijd is onbelangrijk, zolang de juiste klik er is.  

Op zoek naar fwb
  1   2   3   4   5   6   7   8   9