Zoeken naar jezelf spelen

Uw zoekactie voor jezelf spelen leverde 78 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

ward 45 jaar Limburg - HASSELT
Een spannende wandeling of oraal date vandaag
Ik moet vandaag in Hasselt zijn en heb wat tijd te doden tussen 12u30 en 16u30. Ik ben zoek naar een spannende wandeling. Samen genieten van het mooie weer en van elkaar. Ik ben niet op zoek naar penetratie, maar spelen met elkaar of elkaar opwinden. Ik sta ook open voor orale seks. We kunnen een kamer huren waar ik je lang lik. Jij moet niks doen. Ik ben een grote, slanke man en het tech guy type. Hoger opgeleid en respectvol.  
10 dagen
S Lover 41 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Dameslingerie en -slipjes
Hoi, Ik heb een fetish voor (gedragen) dameslingerie en -slipjes. Ik vind het heerlijk om hun lingerie te zien en te voelen. Heerlijk is het als door hun kledij een deel van hun bh te zien valt. Of je merkt welk slipje ze dragen. Welke man (of vrouw) vindt dit ook leuk en kan lingerie of slipjes beschikbaar stellen? Lekker aan voelen en mee “spelen” zou leuk zijn. Wie kan/wil me iets geven waar ik mee mag rukken en op mag klaarkomen?  
11 dagen
Hoofdprijs 54 jaar Limburg - Leopoldsburg
Vrouwenclubje of kaartclubje gezocht.
Op zoek naar een vriendinnenclubje die geregeld samen komen en wel eens een spel willen spelen met mij als hoofdprijs. Jullie spelen een spel en de winnaar/verliezer moet telkens bij mij een kleding stuk uitdoen. Eens naakt moet je een opdracht uitvoeren met mij die door je vriendinnen gegeven worden....  
11 dagen
Johan 45 jaar Antwerpen - Arendonk
Welke vrouw wilt er een gangbang
Je droomt al lang over een gangbang. Maar je durfde nooit. Voor paar redenen. Angst, veiligheid. Ik wil alles regelen voor je. Ik regel een locatie. Na kennismakingsgesprek gesprek zoek ik via een adv mannen. Die we samen kiezen. Ook het aantal dat je wilt. En tijdens de gangbang kijk ik toe. Zodat je veilig bent en je weet er geen gekke dingen gebeuren. Zodat je zorgeloos kan genieten. Welke vrouw wilt dit en durft reageren. Leeftijd en afstand spelen geen rol. Wie is real want heb genoeg van de fakers die reageerden. Single of getrouwd mag reageren. Ook als je dit stiekem wilt doen is je geheim veilig bij me. Want wees eens eerlijk wat is er spannender dan iets stiekems te doen  
12 dagen
Naked men 54 jaar Limburg - HASSELT
CFNM (Naked Men Clothed Female)
Bij welke dame of groepjes vriendinnen mag ik naakt op bezoek komen. Ik lekker in mijn blootje zodat jullie me uitgebreid kunnen bekijken en betasten. Verras je graag een keer je vriendinnen of jezelf met een naakte man om life te zien spelen met zichzelf. Zelf ben ik een sportieve man, 1m85, 82kg en groot geschapen.  
Frank 38 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Ben jij mijn prinsesje
Hoi, Leuk dat jullie even de tijd nemen mijn advertentie te lezen. Mij even voorstellen Frank een man van 36 uit regio Brugge. Slank gebouwd, hygiène zeer en discretie zeer belangrijk. Ik ben opzoek naar een leuk koppel of vrouw om af en toe samen te spelen. Elkaar wat leren kennen maar de nadruk op leuke seksuele momenten. Graag niet eenmalig maar wat leuks samen opbouwen. Ik kan zelf niet ontvangen wel makkelijk verplaatsen tijdens de kantooruren. Hebben jullie interesse en kunnen jullie ontvangen dan zie ik graag een mailtje met korte omschrijving en verwachtingen verschijnen, een leuke foto is natuurlijk een plus punt...  

Ben jij mijn prinsesje
Prettig gestoord 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Op zoek naar nieuwe ervaringen met prettig gestoorde mensen
Hoi, Ik ben een sportieve en verzorgde man van 47 175 75 16*5. Niettegenstaande ik me emotioneel volledig hetero voel, ben ik niet bang van andermans lul. Ik hou van bijzondere ervaringen met mannen, vrouwen en alle combinaties met de nadruk op bijzonder. Ik hou van rollenspelletjes, creatieve uitdagingen, kinky situaties,... Heb(ben) jij(jullie) zin om iets leuks te beleven waar ik een rol kan in spelen? Stuur dan even een berichtje met een voorstelletje, stats en waar je me (deze avond?) kan ontvangen. Ikzelf kan niet ontvangen gezien mijn lekkere maar conservatieve vrouwtje. Misschien tot straks?  

Op zoek naar nieuwe ervaringen met prettig gestoorde mensen
Find out 54 jaar Limburg - Leopoldsburg
openminded,slanke verzorgde FWB gezocht.
hoi...ik ben een niet onknappe, aangename en openminded singel man met een sportief getatooeerd en zeer verzorgd lichaam. En ben opzoek naar een maatje/FWB om samen te genieten van leuke (ont)spannende ontmoetingen. gezellig onder ons twee...maar kan ook voor een bezoek aan een parenclub zijn bijvoorbeeld. Alles in gezamelijk overleg natuurlijk. Eerlijkheid en vertrouwen spelen hierbij wel een allesbepalende rol. Stuur me vrijblijvend een mailtje voor meer info en wie weet ? openminded, slank en een verzorgde moderne uitstraling hebben is wel een must. xxx  

openminded,slanke verzorgde FWB gezocht.
15 dagen
Chris 46 jaar Noord-Brabant - Eindhoven
Grote boezem van rijpe vrouw gezocht.
Van jongs af aan voel ik mij heel erg aangetrokken tot rijpe vrouwen en verlang naar een oudere vrouw met een volle, warme en zachte boezem waar ik mee mag spelen en knuffelen. Borsten brengen mijn hoofd op hol. Is er een leuke vrouw die het zelf fijn vindt als er met haar boezem gespeeld wordt? Ik heb veel passie te delen en vindt borsten het mooiste dat er is, ook zou ik erg graag willen samensmelten met een rijpe vrouw en in haar blijven terwijl ik aan haar tepels zuig. is er een (eventueel donkere, Aziatische of blanke) vrouw die deze passies met mij wil delen? Een ANR of ABF zou ook zeer welkom zijn, met of zonder melk. Geen berichten van mannen of verwijzingen naar betaalde diensten graag! Schrijf mij als je interesse hebt! Groetjes. Chris (46) uit Eindhoven.  
Dokter 48 jaar Antwerpen - Mol
Dokterke spelen
Zoek een eerlijk verzorgde vrouw om te onderzoeken. Thermometer in de poep, je borsten controleren. Clitje nakijken, … veel kan niets moet! Hygiëne en discretie geboden. Ik kan ontvangen. Ben 48 eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd. Intresse? Graag een beetje uitleg over jezelf, wat je verwacht en eventueel een foto.  

Dokterke spelen
  1   2   3   4   5   6   7   8