Zoeken naar kennismaking

Uw zoekactie voor kennismaking leverde 52 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

16 dagen
Robbe 57 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: Zeer Mollige Dame die wil verwend worden met respect
Ik zoek een zeer mollige dame die graag eens sexueel verwend en intiem gemasseerd zou worden door een ervaren en rustige man. Ik kan verplaatsen. Stuur nu een bericht terug voor verdere kennismaking.  
16 dagen
Tom 62 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke Jonge Dame wil SEX met een Mature Man?
Verzorgde en ervaren man zoekt contact met een jonge dame die graag intiem verwend wil worden door een respektvolle en mature Belgische Man. Stuur me nu een bericht terug voor verdere kennismaking. Geen fakers aub  
18 dagen
Frans 70 jaar West-Vlaanderen - De Haan
Zoek dame voor spannende natuur / boswandeling
Ik, nette, goed uitziende man, 70J , 1.82m, 99kg, volle haardos, niet vrij, zoek een leuke dame die zodra het weer het toelaat samen met mij sliploos en in losse kledij overdag een boswandeling wil maken. Buiten zicht laat je je graag bekijken en betasten. Je word beetje bij beetje gekeurd en uiteindelijk klaargevingerd (G-spot stimulatie). Je bent al dan niet vrij en indien het klikt kunnen we vrijblijvend af en toe overdag eens afspreken en genieten van deze (of andere) ervaring (ruimte en respect voor je eigen fantasietjes, deze primeren) . Terrasje, etentje als eerste kennismaking is mogelijk. Je bent aangenaam gezelschap, je weet vooral wat je wil, eerlijk en betrouwbaar, leeftijd onbelangrijk. Hygiene en discretie zijn een absolute noodzaak. Afspreken in De Haan of omgeving (je woont er of je bent er in verlof). Kies voor je genot en reageer snel (reactie met fotootje als het kan). Meer info na je eerste reactie.Tot snel. Fakers niet welkom.  
Wilfried 63 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Op zoek naar speld in hooiberg
Bij deze zoek ik een vrouw voor vriendschap, intimiteit en gezelligheid (rang of stand, religie, etnische afkomst, leeftijd, al dan niet in relatie zijn allemaal ondergeschikt) Wat ik zoek is een dame voor vast contact. Ik heb niet een specifieke type waar ik op val. Je hoeft echt geen babe te zijn, ook een maatje meer mag. Wel val ik op vrouwen die er verzorgd en vrouwelijk uitzien. Ben je het zoeken zat, wil je eindelijk je eigen FWB/Lover hebben ? Aarzel niet en stuur aub een bericht voor een vrijblijvende kennismaking. Ik ben 100 % discreet.  

Op zoek naar speld in hooiberg
Hannes 34 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren 0474446046
Leuke kennismaking eventueel fwb
Had eens op een leuke en respectvolle manier kennis willen maken met een toffe vrouw. Vind het belangrijk dat er een klik is zodat je allebei geniet. Ben zelf een lieve man die geniet van het leven. Ben verder 1m78, 73 kilo, blond haar en heb blauw/grijze ogen. Vind beetje sport altijd aangenaam. Zoek iemand die dus kennis wil maken, eens een leuke activiteit doen samen. Eventueel met leuke afsluiter of eens samen sporten. Heb nog wel een aantal dingen op sexgebied die ik wil doen. Lijkt me leuk om hier eens iemand voor te ontmoeten om er samen aan te werken.  

Leuke kennismaking eventueel fwb
Ronald 54 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Zoek vrouwvriendelijke date
Hallo, ben op zoek naar een dame die tijdens de date de touwtjes wil in handen nemen en die houdt van orale verwenning. De klemtoon ligt volledig op jouw genot. Locatie nader te bepalen, bvb bij mij, bij jou, op kamer? Uiteraard is een eerste kennismaking mogelijk op neutraal terrein. Bij wederzijdse klik zou het leuk zijn moest dit niet eenmalig zijn. Groetjes  

Zoek vrouwvriendelijke date
Dany 35 jaar Antwerpen - Antwerpen
Quality time
Hallo dames, Ik ben op zoek naar een goede connectie en passie met een leuke dame die af en toe wil afspreken voor een gezellige babbel en een fijne tijd samen. Ik kom uit een lange relatie. Ik hou van latin dansen, sport in het algemeen en geniet van een gezellige filmavond. Hygiëne is heel belangrijk voor mij, en ik zorg er altijd voor dat ik schoon en verzorgd ben. Ik sta open om af te spreken en kan zowel ontvangen als naar jou toe komen. Als dit ook is waar jij naar op zoek bent, stuur me gerust een bericht voor een leuke kennismaking of om foto's uit te wisselen. Kusjes en tot binnenkort xx  

Quality time
22 dagen
Matthieu 31 jaar Antwerpen - Lier
Car/Parking/Date
Welke vrouw uit omgeving lier wil een leuke man ontmoeten op een parking? Dit als ter kennismaking voor een latere uitgebreide date..Kan gerust overdag met je kennismaken. Ik ben een slanke atletische man 1m80,72kg,niet roker..Laat me jou voorkeur voor parkinglocatie weten... Carrefour,Delhaize,Ah??  
Hannes 34 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren 0474446046
Leuke kennismaking en date, eventueel met een fantasie
Ben een lieve man die geniet van het leven. Had graag eens op een leuke en respectvolle manier kennis willen maken met een toffe vrouw. Iemand die openstaat voor een leuke babbel en die open ingesteld is. Een vrouw waar er toch een bepaalde klik mee kan opgebouwd worden. Al dan niet om eens een fantasie van mij te laten uitkomen. Een date moet leuk en ontspannend zijn en waar je allebei van geniet. Zoek je beetje hetzelfde kunnen we zeker contact houden en het allemaal samen bekijken.  

Leuke kennismaking en date, eventueel met een fantasie
23 dagen
Ben 48 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem
Weinig uitdagingen in je leven?
Welke dame heeft last van huidhonger. Op zoek naar leuke aandacht en/of je wil eens ferm verwend worden? Ik geef je de aandacht die wil, op een speelse manier of op kordate. Waar jullie het geilst van worden. Ikzelf zal jullie geheimpje bewaren. Ik kan discreet ontvangen. Eerste kennismaking kan op neutraal terrein als je dat wil. Begin je al te fantaseren over wat voor stouts je wil beleven? Lekker genieten en nieuwe dingen proberen, weg van dat saaie seksleven.... Alles kan, spannende berichtjes sturen en ik geef je leuke opdrachten, drankje gaan doen terwijl jij zonder slip voor me zit. Of wil je liever meteen genieten van leuke seks op spannende plaatsen of liever discreet. Begin je al te fantaseren, dan lees ik ze graag en kunnen we verder afspreken. Hygiene en respect is natuurlijk belangrijk, geen drama. Spannende groetjes x  
  1   2   3   4   5   6