Zoeken naar lekkertjes 39

Uw zoekactie voor lekkertjes 39 leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

raf 47 jaar Antwerpen - Retie
Vrouw, uit de omgeving Retie,fwb , niet roker
Hoi deze man zoekt slanke toffe dame die soms op een avond zich laat verwennen door mij, ikzelf 195/100kg gespierd maar niet perfect. Zoenen ,knuffelen ,je tepels zuigen , poesje en jouw kontje en reet lik ik lekker klaar ,vingeren en eventueel een speeltje erbij. Neuken kan in allerlei standjes, zowel vaginaal als anaal. Ikzelf xl besneden , en kom niet snel klaar dus je kan tegen een stootje. Ontvangen kan ik na 19h of naar jouw komen kan ik ook. Vorige Fwb haakten af omdat ze te ver woonden , dus beter ben je van niet te ver weg . Voorstellen hoor ik graag tegenmoed komen. Lingerie en panty's zen u ook niet vreemd. Ik weet da ik veel vraag maar je krijgt super seks. Men type zen normaal blonde vrouwen, maar iedereen krijgt kans dus niet twijfelen. Slank tot normaal postuur min 1,70m is voor mij gemakkelijker als je wat groter bent. Weinig reacties momenteel maar de vorige fwb zeiden da ik gerust gigolo kon worden.Jij pijpt ook graag is pluspunt.  
A. 24 jaar Limburg - HASSELT
Jongeman zoekt 'ervaren' dame
Dag dames, ik ben A. en ik ben 24 jaar oud. Ik ben 1,91m en slank/sportief gebouwd. Al enige tijd fantaseer ik erover om mijn grenzen te verleggen samen met een (iets) oudere vrouw (30+, milf, gilf,...). Daarbij denk ik aan een lekkere massage voor jou om mee te beginnen en we zien wel waar het eindigt. Met andere woorden zoek ik iemand die graag geniet maar mij ook wil laten genieten. Discretie en een goede hygiëne zijn vanzelfsprekend, en respect voor elkaars grenzen ook. Een drankje doen op elkaar beter te leren kennen, kan zeker. Ik ben niet op zoek naar iets extreems, gewoon fun. Eventueel kan ik ontvangen en ik kan me ook makkelijk verplaatsen. Geile groetjes  
Dario 54 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Saunadate
Ben een heel aangename en symphatieke man...een vlotte vijftiger....graag geniet ik eens van een ontspannende sauna..alleen is maar alleen..is er een lieve dame die me die dag wil vergezellen..gewoon ontspannen...heb geen bijbedoelingen. De sauna en het eten worden door mij betaald wat leuk is meegenomen. Foto's via email. Tot horen?  
Nick 42 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
BDSM ontdekkingstocht voor beginners (v)
Welke avontuurlijke meid heeft al lang het verlangen met BDSM kennis te maken? Deze rustige, heel ervaren Meester helpt je op weg. We nemen ruim de tijd om kennis te maken, kunnen mailen of elkaar ontmoeten bij een drankje om te praten. Ik kan je veel vertellen, je kan al je vragen stellen of over je intiemste fantasieen praten die je nog nooit aan iemand hebt durven vertellen. Als het klikt en je er zin in hebt, kunnen we ook de eerste stapjes zetten, maar dat hoeft zeker niet. Alles op z'n tijd, het gaat sowieso op jouw ritme en met respect voor jouw grenzen! Ik heb ervaring met beginners, dus weet dat de stap zetten niet makkelijk is en weet heel goed dat er ook veel twijfel en onzekerheid komt bij kijken, als het eenmaal concreet wordt. Maar laten we het vooral gezellig maken, je doet dit voor jezelf! Voor vrouwen tot 35j zonder ervaring, locatie: Nederland en Vlaanderen. Interesse? Stuur een berichtje waarin je jezelf voorstelt!  
Pj's 40 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Zoek gelijkgezinde
Man in lat-relatie, zoekt 1 vast contact. Iemand die ook in relatie zit, maar wel wat extra aandacht en spanning kan verdragen, heeft mijn voorkeur. Leeftijd onbelangrijk. Niveau en aantrekkingskracht wel belangrijk. Ben jij die vrouw, stuur dan gerust en we spreken verder om te zien of we naar zelfde op zoek zijn. Kan jou ontvangen. En open communicatie is ook geen probleem  
Eric 54 jaar Antwerpen - Ranst
vaste verwenlady
M 54 zoekt een vaste dame/lady die regelmatig wil worden verwend met een massage en/of langdurig beffen, ik kan tijdens voormiddag of s'avonds ontvangen ook verplaatsen, leeftijd geen belang, gewoon netjes zijn,  

vaste verwenlady
Meester Beerke 58 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Meester Beerke BDSM Studio At Home West Vlaanderen Torhout
Hallo , Ik ben Meester Beerke. Ik run BDSM STUDIO AT HOME en heb ruim 38 jaar ervaring in deze BDSM-LIVESTYLE Wereld. Kan Ontvangen en Verplaatsen naar u wens. Ik leid brave huismoeders (slavin) op tot totaal slavin of tot het gene u wilt worden. Ik leid ook koppels op tot Dom/sub relatie. Ik geef ook Bondage en Breath Control Enz... lessen. Whipping , Spanking , Breath Control , Bondage , Opsluiting , Vernedering en zoveel meer kunt u verwachten en dit alles in huislijk feer verband. Het is de bedoeling dat u sexuele Fantasy's uitgewerkt worden hoe gek ze ook mogen zijn. Mail , bel of sms mij u wensen en Kinky gedachten door. Mvg Meester Beerke  
Rob 56 jaar Antwerpen - Olen
Volle rijpe aktieve vrouw
Ben jij een dame die wat voller is en graag verwend wordt, leeftijd vanaf 50 jaar , zeer natuurlijk lichaam. Je hebt nog zeer aktief met sex , wordt graag en langdurig gelikt en geneukt, houdt er van om meerdere hoogtepunten na elkaar te beleven. Dan ben jij wat ik zoek. Zelf ben ik groot , rook niet en respectvol. Heb je interesse en wil je meer over me weten , reageer en we maken kennis en worden we misschien wel maatjes. Deze week kan het overdag elke dag behalve dinsdag. 's Avonds kan ook.  
Mister 39 jaar Limburg - HASSELT
Passion and friendship
Hallo dames, hier een leuke 39j verzorgde hetero man, 1m85,79kg, en niet slecht voorzien. Wegens een drukke job en co-parenting situatie, ondertussen al een tijdje bewust single. Maar met een zeer hoog libido en de lentekriebels momenteel aan't rondkijken voor een verzorgde aangename dame, liefst uit limburg om een leuke vaste FWB relatie op te bouwen zonder lasten of verplichtingen, just fun. Heb je interesse om me wat beter te leren kennen, laat dan zeker een reactie achter. En wie weet welke leuke tijden ons nog te wachten staan. ;)  

Passion and friendship
Opzoek 25 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
Fwb
Hey! Ik ben op zoek naar een vrouw om regelmatig lange dates mee te hebben. Leeftijd en afstand van geen belang. Wel iemand die veel goesting heeft. Samen lang en intens genieten van elkaar tot we niet meer kunnen. Indien je interesse hebt, mag je me zeker contacteren. Bij reactie krijg je foto's. Ben 25j, 176cm, 71kg, sportief lichaam en 17,5x5.5. Discretie verzekerd.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10