Zoeken naar met vrouw

Uw zoekactie voor met vrouw leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Thomas 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Op zoek naar een heerlijke, passionele VROUW
Ben jij een leuke, eventueel gehuwde of in een relatie zijnde VROUW die net als ik intense verlangens heeft naar meer intimiteit, aandacht, passie? Sta je open voor een overheerlijke, discrete vriendschap met een gehuwde man zoals ik (175cm, 87kg, bruin haar, grijze ogen, ...) om af en toe mee af te kunnen spreken als het klikt. Je houdt van zoenen, strelen, knuffelen, een goeie open babbel, spelenderwijs, maar ook van een overheerlijke, vurige en intense vrijpartij als we beide verder willen gaan. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik werk in Herent en ben daar bijna alle dagen gedurende de dag beschikbaar. Ik kijk zeker uit naar je spontane reactie met meer dan 1 zinnetje en graag met leestekens. Liefst Leuven en omgeving. Tot gauw!  
gisteren
Wim 45 jaar Antwerpen - Arendonk
Zoek een vrouw voor een gangbang
Welke vrouw wilt al heel lang eens een gangbang mee maken. Maar om de ene of andere reden durfde je dat nooit. Ik heb begrip ervoor want je weet nooit als vrouw wat voor mannen je aantrekt of waar je terecht komt. Ik had vroeger een vrouw waar ik dat voor organiseerde. En ik kreeg daar een enorme kick van. Ik regel alles voor je. Een locatie. Ik regel mannen. Via een adv die we dan samen uitkiezen. En ik sta tijdens de gangbang in voor je veiligheid. Zodat je zonder zorgen ervan kan genieten. Welke vrouw ziet dit zitten. Reageer dan. Single of getrouwd. Mag reageren. Ook zonder medeweten van je man. En eerlijk dat vind ik een nog grotere kick. Je geheim is veilig bij mij. Leeftijd speelt geen rol en afstand ook niet. Wie is serieus en niet zoals de fakers en grappenmakers die onlangs gereageerd hebben. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze vrouw tussen als die fakers in hier  
Matt 38 jaar Limburg - Peer
FWB
38 jarige, eerlijke, romantische, atletische gebouwde, verzorgde man met een hoog libido. Ik zoek een leuke vrouw voor fwb. Iemand om samen op alle vlakken lekker mee en van te genieten. Wederzijds respect en discretie is zeker van toepassing. Ben jij die leuke vrouw met dezelfde interesse en gedachte stuur dan een berichtje ;)  

FWB
gisteren
Luc 58 jaar Vlaams-Brabant - Zaventem
beffen en neuken
hey ik ben Luc en ik heb al een tijdje zin in een wandeling met een vrouw en dan ergens in de bosjes kruipen om mij te laten pijpen en dan je beffen en neuken. Ook car sex date zou ik graag eens doen stuur gerust een mailtje met foto x voor af te spreken Luc FV geen probleem  
gisteren
zakenman 49 jaar Antwerpen - Westerlo
Zakenman zoekt vaste minnares om in de watten te leggen
Je bent gelukkig, hebt weinig zorgen of behoefte om van partner te veranderen. Maar... je verlangt af en toe naar iemand die je diep in de ogen kijkt en je vol passie zoent. Iemand die door je haar gaat, je hals zoent, je lichaam streelt. Die zijn ogen niet van jou kan afhouden, en duidelijk zin heeft in je. Geen gierige eendagsvlieg, maar een man van de wereld, die jou graag verwent op alle vlakken. Je wilt een coole vent, waar je graag mee praat, maar waar het ook op sexueel vlak mee klikt. Die man bestaat, maar heeft jou nog niet gevonden... ;-) Ik ben een verzorgde, aantrekkelijke, stijlvolle man, in een relatie en discreet. Geen macho, maar ik weet wel van aanpakken. Ik zoek een leuke vrouw uit de regio, die het ook fijn vindt om af en toe iets stouts te doen. Voor wat, hoort wat. Ik heb geen voorkeur voor leeftijd of lichaamsbouw. Jij hebt weinig taboes, uiterst discreet, en bent niet bezitterig.  
gisteren
Joker 32 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Op zoek naar vrouw of koppel
32-jaar, normaal gebouwd, intiem verzorgd, baard snor en tattoo's op zoek naar wat meer sexperience in zijn leven. Sta voor alles open en ben dus op zoek naar een vrouw of koppel dat me de kneepjes wil bijleren ;-). Leeftijd maakt niet uit!  
gisteren
failip 57 jaar Antwerpen - Antwerpen
gewoon beetje mailen
Hallo, mijn naam is Filip, ben een 57er uit Antwerpen en op zoek naar een fantasierijke vrouw die graag haar ervaringen, wensen en fantasiekes wenst uit te wisselen met mij... Volgens mij moeten er toch vrouwen zijn die daar, net als ik, plezier in kunnen vinden. Over van en ik wacht vol ongeduld en spanning Dames...Interesse ? Aarzel niet en laat me aub iets weten dan. Alvast bedankt !  
gisteren
RaarMaarWaar 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ik wil mijn vriend uitlenen/delen.. Misschien iets voor u??
Hoi, ik ben Sandra, de vrouwelijke helft van een gewoon, alledaags koppel en wil via deze weg mijn vriend, Chris, lenen aan/delen met andere vrouwen (vanwege zijn hoge sexdrive). Hij is een charmante kerel doch op sexgebied n tikkeltje dominant/bulltype, zeer slank, m79, tattoo en groot/stevig geschapen; een gedreven/bedreven beffer/potente neuker. Afspreken mag bij ons thuis, bij jou, op kamer. Dus, ben jij een geile vrouw met zin in ongeremde sex, enkel de lust niet de last, dan zal mijn vriend jou graag plezieren! NO FAKE!!  
gisteren
Peter DW 53 jaar Antwerpen - Mortsel
geile oma
Is er hier een oudere vrouw te vinden van wie ik de minnaar mag worden ? Gewoon van elkaar genieten zonder verplichtingen.... wat vinden we beiden leuk ? Laat me alvast jouw wensen of fantasieën weten.  
Domi 46 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Ben jij wat ik zoek...?
Deze vrijgezel is op zoek naar een leuke open-minded vrouw om regelmatig mee af te spreken. Ik zie het niet als fwb maar net dat ietsje meer... Klikt het echt goed, dan is voor mij nog meer mogelijk. Niet enkel goeie sex dus, maar ook gevoel, passie, vertrouwen, goeie gesprekken, iemand waar je iets aan hebt. Niet iedere dag maar als het ons beide past. Geen klassieke relatie, geen sleur, geen gedoe, geen problemen... maar je kan op elkaar rekenen. Spreekt dit je wel aan en je hebt zin om deze positieve man van 1m87 en 46j te leren kennen? Stuur me een mailtje. Afstand is geen probleem. Mocht je niks terugkrijgen, check je spam even ;)  

Ben jij wat ik zoek...?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10