Zoeken naar mooie weer

Uw zoekactie voor mooie weer leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

SPEELKAMERAADJE 56 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
DIE FANTASIE, DAT VERLANGEN ... NAAR EEN (RIJPERE) KLASSE DAME...HMMMM
Hoi, als klasse dame schuilt er achter die mooie onschuldige glimlach van jou een wereld van fantasie en verlangen die wachten om ontdekt te worden... Ik zoek die ééne dame (single of met medeweten van) die er voor open staat om met mij op avontuur te gaan, zonder enige vorm van verplichtingen, gewoon pure opwinding en genot, maar steeds met alle respect naar elkaar toe ! Elkaar ontdekken op alle vlakken, hmmmm ... Ik ben niet de man die bij het eerste afspraakje met mijn broek op mijn enkels zal staan, en ik denk niet alleen met mijn ... (hij bestaat dus nog !). Beroepshalve (vertegenwoordiger) kan ik me zeer flexibel vrijmaken tijdens de dag. Ik heb Kort blond grijzend haar, zeer felle blauwe ogen, 1.73 en ongeveer 78 kg, sportief, soa vrij en gesteriliseerd. Als je denkt dat er voldoende raakvlakken zijn, geef dan gerust een seintje en we spreken verder af om te zien of de spreekwoordelijke klik er zou zijn !? Fijne dag nog,(jou) Speelkameraadje x  
Mr tantra 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
Knappe sportieve XL masseert naakt
Zin in een lekkere erotisch getinte massage? Ik verwen je van kop tot tot teen met het oog op je verlangens maar met respect voor je grenzen. Het naakt aspect bevordert de gelijkheid en het erotische aspect. Ik doe dit voor mijn plezier. Het masseren ervaar ik als heel opwindend en krijg meestal ook een erectie. Ik ben een grote knappe man met een forse mooie rechte paal van 19cm. Tot snel? Xx  

Knappe sportieve XL masseert naakt
Dimitri 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Mag het een mannetje meer zijn?
Ik ben een vijftiger, en op zoek naar een dame of jongedame, leeftijd onbelangrijk, van 18 tot 58, die wel van een mannetje meer houdt. Ik kick op clubbezoek, swingen en gangbang. Er zijn uiteraard ook vrouwen die hierop kicken en zo iemand zoek ik, liefst voor duurzaam contact onder een of andere relatievorm, maar ook los spelcontact zonder enige binding is mogelijk. Ik heb veel ervaring als gangbangbegeleider en trainer. Spreekt jou dit aan? Reageer dan snel en wie weet wordt dit een mooie zomer… Foto op aanvraag.  
Discrete vrouw 44 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Hooiberg
Op zoek naar dame die op zoek is naar sportief leuke man . Die graag dame verwent. In mooie buurt en mooie woonst . Liefst oudere dame geen fake en discreet  
geert 44 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
op zoek naar vrouw/meid
Hallo,welk vrouwtje zoekt er ook iets leuk en gezellig en spannend. Ik ben op zoek naar vrouw die eventueel kan genieten van heerlijke massage tot hoever jij het wil. Ook sta ik open voor gezellig iets te gaan drinken op terras of samen naar sluis eventueel. Als je in iets zin hebt dan stuur je me maar mail met eventueel wat info. Ik ben een zeer verzorgde en slanke man uiteraard heel discreet. Samen kunnen we er een mooie dag van maken.  
Dieter 41 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Vriendschap
Hallo, graag zou ik iemand willen leren kennen die net als ik oprecht en eerlijk is om samen een mooie vriendschap op te bouwen.ik ben iemand die hou van de kleine dingen in het leven zoals gaan wandelen, iets gaan drinken, kleine uitstapjes maken.het moet allemaal niet veel zijn zolang je maar samen dingen kunt doen.ik ben een intens iemand en als er een klik is dan ga ik er ook echt voor. Ik heb veel over voor vriendschap zolang er maar een gevoel van evenwicht is.ben je net als ik gehuwd of ben je alleen en dit spreekt je aan, laat me dan iets weten. Het zou fijn zijn om elkaar wat beter te leren kennen.  
Xander 44 jaar Noord-Brabant - Breda
(H)eerlijke NL man zoekt een fijn avontuur
Leuke NL man zoekt een heerlijke ontdekking in Vlaanderen! Deze slanke sportieve gozer (wel opgeleid en met een aardige portie humor) is op zoek naar een een leuke Belgische dame om samen mooie erotische momenten te beleven. Elkaar ontdekken waarbij jij het middelpunt vormt van alle belangstelling. Goede hygiene verzekerd. Evenals een vers geschoren pik. Lijkt dit je wat? Schroom dan niet een berichtje achter te laten. Reactie verzekerd. Let wel op. Ik merk dat mijn respons met enige regelmaat in de SPAM belandt  

(H)eerlijke NL man zoekt een fijn avontuur
jongeman 35 jaar Limburg - HASSELT
Buiten
Leuke vrouw of koppel wat zin heeft in een date of locatie of ergens buiten met dit mooie weer? Kijken en bekijken of meer? Niks moet, alles kan. Discretie is geboden! Intiem geschoren hier en sociaal aangelegd! Bij interesse mag je altijd berichtje sturen met foto!  

Buiten
Jan 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoekt speelse ondeugende dame
I'm a man with a lot of passion and love. Dag dames, Ik zoek een dame die net als ik soms behoefte heeft om eens stoom af te blazen en wil genieten van intense orale of meer sex. Je bent een niet onknappe dame, stijlvol maar ondeugend. Je geniet van onze momenten en natuurlijk af en toe een cadeautje mooie lingerie. Je bent ook ondeugend op restaurant, wellness met de nodige speeltjes die we meenemen. Je hebt ook een exhibitionistisch kantje die je graag uitspeeld Reactie graag met foto a.u.b. En je bent de ondeugende dame in de ruime regio Gent die een minnaresje wil zijn.  

Zoekt speelse ondeugende dame
ward 45 jaar Limburg - HASSELT
Een spannende wandeling of oraal date vandaag
Ik moet vandaag in Hasselt zijn en heb wat tijd te doden tussen 12u30 en 16u30. Ik ben zoek naar een spannende wandeling. Samen genieten van het mooie weer en van elkaar. Ik ben niet op zoek naar penetratie, maar spelen met elkaar of elkaar opwinden. Ik sta ook open voor orale seks. We kunnen een kamer huren waar ik je lang lik. Jij moet niks doen. Ik ben een grote, slanke man en het tech guy type. Hoger opgeleid en respectvol.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10