Zoeken naar naar achter

Uw zoekactie voor naar achter leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Maagd 30 jaar Antwerpen - Balen
Met braaf zijn win je geen poesjes
Dat heeft mijn leven alvast uitgewezen. Voor alvast één keer zou ik graag mijn stoute schoenen willen aandoen en op mijn doel willen afgaan: namelijk voor de eerste keer eens seks hebben met een geile vrouw. Misschien kan jij mij hierbij helpen? Stuur dan gerust een berichtje. Wel graag concreet en oprecht (geen fake) aub. Ik kijk hier naar uit dus ben niet direct op zoek naar al te veel heen en weer gemail enzoverder... Ik bied zelf uiteraard discretie, goede afspraken en respect, maar vooral ook veel zin en lust om eens een vrouw van dichterbij te ervaren.  
pleaserlovertje 33 jaar West-Vlaanderen - Brugge
jongeman zoekt dame om te verwennen
Hey dames, 33jarige jongeman is op zoek naar meisje / dame om tegen betaling mee af te spreken. Jouw leeftijd is liefst tussen de 20-40 en je bent single, wil geen miserie met andere mannen. Indien we het beiden leuk vinden kunnen vervolg dates komen. Ervaring is geen must, verlegen zijn mag best. Ik val helaas niet op volslanke vrouwen. Ik ben gemiddeld sportief en gebouwt, blank, blond, blauwe ogen. 183 centimeter groot en weeg 76. Daarnaast wel heel verzorgt (hygiëne heel belangrijk), charmant, lief en eerlijk. Voor mij is het zeer belangrijk dat je alleen doet wat je zelf wil! Ik ben een echte pleaser en zal er alles aandoen om het voor jou zo leuk mogelijk te maken! Hou erg van beffen, (tong)kussen, voorspel, ... Of ik luister wat je zelf graag hebt. Ik ben West-Vlaming in de buurt van Brugge. Ik kan naar jou komen of we spreken af op hotel of ergens anders. Liefst niet verder dan 80 kilometer van Brugge.  

jongeman zoekt dame om te verwennen
gisteren
Tom 33 jaar Limburg - Alken
Sauna ofzo
Hoi ik ben Tom 33j 1m96 groot breed gebouwd. Ik ben opzoek naar een vrouwtje die eens of geregeld mee wil naar sauna en wellness. Gewoon publieke naakt sauna. Voor gezelschap en leuke babbel zonder meer verplichtingen. Als het klikt kan er meer maar zeker geen verplichtingen. Enkel samen genieten van de sauna's en baden enzo. Als je interesse hebt hoor ik het graag. Grts Tom  
gisteren
vdv 33 jaar West-Vlaanderen - Brugge
fwb
Op een zoektocht naar een vaste fwb met het nodige respect en vertrouwen voor elkaar en in elkaar. Iemand die open staat voor passie, iets meer kink gericht of gewoon samen nieuwe dingen ontdekken. Belangrijk blijft dat we beiden kunnen genieten en er ons goed bij voelen, eens weg te zijn van de dagelijkse sleur. Graag iemand die wat ruimte heeft in de agenda om daar tijd voor vrij te maken. Leeftijd of een maatje meer, is van weinig belang zolang het leuk en gezellig is. Zelf ben ik een verzorgde single man van 33 kan gemakkelijk ontvangen of verplaatsen in de ruime regio Brugge. Spreekt u dit aan of is uw nieuwsgierigheid geprikkeld stuur dan gerust een berichtje.  
gisteren
Michel 52 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Vaste, leuke, humoristische FWB (vrouw)
Ik ben op zoek naar een zalige FWB (vrouw). In een relatie of vrijgezel. Leeftijd en lichaamstype zijn voor mij niet belangrijk. Er moet een klik zijn. Humor, passie, openminded, intimiteit, zoenen, strelen, knuffelen en een leuke babbel zijn zowel voor jou en mij belangrijk. Ik ben een gehuwde, verzorgde man, 90kg en 1m73 groot. Graag Leuven of omstreken. Je kan je overdag vrijmaken. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Tot snel! GEEN MANNEN!!!  
gisteren
Johan 42 jaar Antwerpen - Duffel
Friends with Benefits
Welke vrouw wil er met een niet onknappe man een fijne vriendschap opbouwen. Misschien kunnen we deze samen invullen? Ben weliswaar gebonden maar geef daarbij ook discretie en vertrouwen naar jou toe. Ik geef graag een massage en hou ervan te knuffelen, likken, enz... Ik verlang al naar jou....Ben je een oudere, volslanke of verlegen dame? Dan zie ik ook uit naar jou reactie...Reacties met foto hebben streepje voor...!  
gisteren
Man 55 jaar Antwerpen - Mechelen
Pap relatie
Knuffelen en strelen. Je hitsige lijf uitkleden. Lekker op je tepels zuigen en je natte kutje likken. Tot je van geilheid mijn broek naar beneden trekt en gulzig op mijn inmiddels stijve pik gaat zuigen. Je tong een spel speelt met mijn eikel. Je komt op mijn gezicht zitten, ik slobber je naar je eerste hoogtepunt. Puffend kom je even bij, spelend met mijn hete pik en nog volle ballen. Je lacht naar me en schuift je natte foef over mijn paarse lul. Beheerst neuk je me, je klit schurend tegen mijn schaambeen. Ondertussen speel ik met je volle tieten en zuig op lekkere tepels. Als je ogen wegdraaien en je spleet begint te kloppen weet ik dat je klaarkomt. Nahijgend laat je je van me afschuiven en gaat op je knieën zitten. Je hete kont de lucht in. “Pak me” zeg je “stop hem erin”. Ik ga achter je zitten en duw me in je soppende preut. Zelf begin je te stoten. Ik geef je een klets op je kont waarna je “ja, nog!” roept. Afspreken? Tot dan elkaar ophitsen en ...  
gisteren
Thomas 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Op zoek naar een heerlijke, passionele VROUW
Ben jij een leuke, eventueel gehuwde of in een relatie zijnde VROUW die net als ik intense verlangens heeft naar meer intimiteit, aandacht, passie? Sta je open voor een overheerlijke, discrete vriendschap met een gehuwde man zoals ik (175cm, 87kg, bruin haar, grijze ogen, ...) om af en toe mee af te kunnen spreken als het klikt. Je houdt van zoenen, strelen, knuffelen, een goeie open babbel, spelenderwijs, maar ook van een overheerlijke, vurige en intense vrijpartij als we beide verder willen gaan. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik werk in Herent en ben daar bijna alle dagen gedurende de dag beschikbaar. Ik kijk zeker uit naar je spontane reactie met meer dan 1 zinnetje en graag met leestekens. Liefst Leuven en omgeving. Tot gauw!  
gisteren
Kevin 31 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Zeer openminded man van 29 zoekt een leuke date met jou
Hey Ik ben Kevin , Een leuke vlotte man van Erpe-mere ,29 jaar oud. Ik kan vlot verplaatsen . Ik sta open voor zowat elk voorstel van jou! Ik ben normaal gebouwd en full bi. mij aftrekken terwijl je kijkt , kijken naar jou, je slaafje zijn, heel lang diep beffen, fetisjes,.... En nog zoveel meer! stuur gerust je fantasie of voorstel door. Ook een zeer specifiek voorstel mag zeker. Ik heb veel leuke fetisj , gaande van een voetfetisj tot sm, maar ook bekeken worden tot bekijken. Alles kan en mag niets moet? Zowel eenmalig als vast is welkom!  
gisteren
Wim 45 jaar Antwerpen - Arendonk
Zoek een vrouw voor een gangbang
Welke vrouw wilt al heel lang eens een gangbang mee maken. Maar om de ene of andere reden durfde je dat nooit. Ik heb begrip ervoor want je weet nooit als vrouw wat voor mannen je aantrekt of waar je terecht komt. Ik had vroeger een vrouw waar ik dat voor organiseerde. En ik kreeg daar een enorme kick van. Ik regel alles voor je. Een locatie. Ik regel mannen. Via een adv die we dan samen uitkiezen. En ik sta tijdens de gangbang in voor je veiligheid. Zodat je zonder zorgen ervan kan genieten. Welke vrouw ziet dit zitten. Reageer dan. Single of getrouwd. Mag reageren. Ook zonder medeweten van je man. En eerlijk dat vind ik een nog grotere kick. Je geheim is veilig bij mij. Leeftijd speelt geen rol en afstand ook niet. Wie is serieus en niet zoals de fakers en grappenmakers die onlangs gereageerd hebben. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze vrouw tussen als die fakers in hier  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10