Zoeken naar ook koppel

Uw zoekactie voor ook koppel leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

dennis 49 jaar Limburg - Beringen
verborgen verlangens
Dames , ik zoek nog iemand om deel te nemen aan erotisch avontuur .Wie wil samen club of xcinema bezoeken . Geen verplichtingen , je doet waar je zin in hebt . Wie heeft verborgen verlangens ? Contacteer me aub , dan kunnen we er samen op uit. dame van koppel kan eventueel ook .  
Mr.T 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Duurzame contact regio Antwerpen
Hallo Dames. Ik ben nog 52jaar /slank / gespierd lichaam/ 176cm / 73kg / Groen grijs blauwe ogen/ groot geschapen, verzorgd,SINGLE en vanuit Mortsel. Zoek vaste contact, ouder vanaf 20 tot ..., Ik kan ontvangen maar mij ook verplaatsen. Interesse dan stuur recente foto en mailtje met gsm voor Whatsapp. MANNEN en koppel's hoeven niet te reageren.DAME's Tot snel bij een BBQ en in de jacuzzi op mijn dakterras  

Duurzame contact regio Antwerpen
Marc 44 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Loodgieter
Bij welke dame of koppel kom ik werken en gebeurt de betaling in natura ....... Ben een verzorgde sportieve man van 44 uit Brugge en professioneel loodgieter.  
Bi me 54 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Bi namiddag club goesting
Is er een dame die zin heeft om deze namiddag mee te gaan naar de bi namiddag in club goesting ? Ik pik je op en breng je terug thuis. Is voor mij de eerste keer om dit mee te maken en zou leuk zijn als koppel te gaan. Ben man 54 1.85 groot BEAR type.  
Bart 59 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Dame gezocht voor een koppeldate
Ik ben een man van 59j uit Leuven. Ik zoek een dame om mij te vergezellen naar een date met een ander koppel.  
Boytoy 23 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
Huis&bed&tuin hulp
Ik ben een jongeman van 23 jaar ik ben opzoek naar een koppel of dame waar ik in mijn vrije uren eens kan langskomen als tuin of huis hulp maar ook als sekstoy ik zal jou dienen en doen wat u verwacht tegen een mooie wederdienst in natura ? Spreek dit je aan stuur me een mailtje met wat info wat u wenst en ik antwoord 100% terug Mvg huis&tuin&bed hulpje  

Huis&bed&tuin hulp
Armandke 55 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Wil je even ontsnappen aan de drukte?
Samen ontsnappen aan de dagelijkse sleur lijkt het jou ook wat? Ik zet alvast de eerste stap en wil jou doen genieten. Niet één keer maar best duurzaam zonder echt te verbinden. Stiekem opwinden, uitdagen en afspreken, je terug "jong" voelen, ondeugend uitkijken naar wat niet mag en wel mag. Eens wat gaan drinken, een etentje een stomende vrijpartij waar alle remmen losgaan. Gelikt worden, masseren, zacht en soms wat ruwer. Maar steeds met veel respect en discretie. Deze man heeft het te bieden, ervaren, verzorgd en vooral vrouwvriendelijk, attent en geduldig;) 55 jaar oud, sportief en te nemen zoals hij is;) grappig, gezond, goedlachs, inhoudelijk sterk. 177 groot, 74 kg. Geen roker. Liefst gebonden, een koppel mag. Klasse is gewenst evenals discretie. U krijgt hiervoor dan veel warmte en spannende tijden terug. Benieuwd, neem dan de eerste discrete stap en stuur een bericht.  
Marc 44 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Loodgieter
Bij welke dame of koppel kom ik werken?  
Tantramasseur 47 jaar Antwerpen - Antwerpen
Tantramassage - Yonimassage
Word je graag langdurig gemasseerd? Hou je ervan dat de spanning langzaam wordt opgebouwd? Sensueel-erotisch, tantra, yoni-massage, body-to-body ... Een combinatie van verschillende technieken en massagevormen die ik afstem op jouw vraag en noden. Jouw genot primeert, jij bepaalt de grenzen. De massage wordt gegeven met warme olie op een comfortabele futon. Geen enkel plekje wordt overgeslagen. De spanning wordt opgebouwd om te eindigen in één of meerdere hoogtepunten. Ik ben een slanke, verzorgde Vlaamse man met ervaring en opleiding in het geven van deze massage. Geen financiële bedoelingen. Ik kan niet ontvangen maar verplaats me vlot. Enkel voor dames/ dames van koppel.  
50j man 50 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Oudere dame gezocht
Hallo, Ik ben een zeer verzorgde goed uitziende,vrouwvriendelijke 50j gescheiden man en zoek een liefst oudere dame tussen 60j en 75j. Vroew van koppel mag ook. Ik ben 1m83 voor 88kg. Graag zou ik daten waar de nadruk ligt op u verwennen. Gezellig samen knuffelen,tongzoenen,etentje,TV kijken,ik geef u massage,u oraal verwennen,enz. Zelf kan u alles met mij doen wat u wenst,ik sta voor alles open,doch is dit geen must. Als ik u kan verwennen geniet ik zelf. Dit kan zowel eenmalig als bij juiste klik vast contact. Vrijblijvend eerste ontmoeting. Ik kan mij makkelijk verplaatsen en kan indien gewenst overnachten. Discretie gevraagd en geboden en GEEN FAKE Bij interesse stuur foto (van volledig lichaam) mag uiteraard onherkenbaar en hoeft uiteraard niet naakt (dat ontdekken we wel op de date zelf). Groetjes en hopelijk tot gauw xxx  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10