Zoeken naar ook zoek naar

Uw zoekactie voor ook zoek naar leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jeroen 35 jaar West-Vlaanderen - Zonnebeke
Op zoek naar fwb
Ik ben 35 jaar en ik zou via deze weg graag in contact willen komen met een gezellige leuke dame. Dit om op regelmatige basis te kunnen afspreken. We kunnen eerst elkaar leren kennen en kunnen dan samen onze wensen, noden en fantasieën volledig vervullen. Uiteraard niets moet, maar ook veel kan. Wederzijds vertrouwen en discretie staan op de eerste plaats. Leeftijd is onbelangrijk, zolang de juiste klik er is.  

Op zoek naar fwb
Flor 60 jaar Antwerpen - Edegem
Zware rijpere dame gezocht
Jonge viriele slanke zestiger, 1m81 op zoek naar zwaargebouwde verzorgde dame voor discrete sexdating op regelmatige basis, regio Antwerpen Zuid. Leeftijd en uiterlijk geen belang, wel: onberispelijke hygiëne, humor en veel goesting in stoute dates. Geen financiële bedoelingen, hou van zware hangborsten en dikke billen/buiken... Foto kan op verzoek.  
Matthias 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jongeman op zoek
Ik ben een slanke, grote man (1m90, rond de 80kg) van 30 jaar en woon in Gent. Zacht en vriendelijk. Normaal geschapen en bijgeschoren. Ik heb een open relatie en ben op zoek naar iemand om een (of meerdere) fijne date(s) te beleven. Ik woon in centrum Gent en kan verplaatsen. Ik ben op zoek naar een gewoon iemand, niet naar speciale dingen. Leeftijd maakt op zich niet zoveel uit, als er een goede (fysieke en mentale) klik is.  

Jongeman op zoek
Teddybeerke 34 jaar Antwerpen - Mechelen
Fwb
Ik ben een verzorgde jonge kerel op zoek naar een toffe dame om geregeld mee af te spreken. Etentje, sauna, wandeling, massage, ... Haar genot en plezier staan op de eerste plaats. Ik ben slank, sportief gebouwd, heb een hoog IQ en EQ, hoog libido en behoorlijk groot speelgoed. Verder bied ik ook discretie en hygiëne. Tot snel!  

Fwb
Tim 41 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Dogging
Slanke m op zoek naar een dame die mij zou willen neuken met een strapon en me ook aftrekken. Na het klaarkomen moedig je me aan om mijn eigen zaad op te likken. Wie heeft hier zin in? voorstellen welkom.  
Dany 35 jaar Antwerpen - Antwerpen
Quality time voor vanavond misschien?
Hallo dames, Ik ben op zoek naar een goede connectie en passie met een leuke dame die af en toe wil afspreken voor een gezellige babbel en een fijne tijd samen. Ik kom uit een lange relatie. Ik hou van latin dansen, sport in het algemeen en geniet van een gezellige filmavond. Hygiëne is heel belangrijk voor mij, en ik zorg er altijd voor dat ik schoon en verzorgd ben. Als dit ook is waar jij naar op zoek bent, stuur me gerust een bericht voor een leuke kennismaking of om foto's uit te wisselen. Kusjes en tot binnenkort xx  

Quality time voor vanavond misschien?
Xander 44 jaar Antwerpen - Brecht
(H)eerlijke NL man zoekt een fijn avontuur in Vlaanderen of Brabant
Leuke NL man zoekt een heerlijke ontdekking in Vlaanderen! Deze slanke sportieve gozer (wel opgeleid en met een aardige portie humor) is op zoek naar een een leuke Belgische dame om samen mooie erotische momenten te beleven. Elkaar ontdekken waarbij jij het middelpunt vormt van alle belangstelling. Goede hygiene verzekerd. Evenals een vers geschoren pik. Lijkt dit je wat? Schroom dan niet een berichtje achter te laten. Reactie verzekerd. Let wel op. Ik merk dat mijn respons met enige regelmaat in de SPAM belandt  

(H)eerlijke NL man zoekt een fijn avontuur in Vlaanderen of Brabant
Thomas 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Op zoek naar een heerlijke, passionele VROUW
Ben jij een leuke, eventueel gehuwde of in een relatie zijnde VROUW die net als ik intense verlangens heeft naar meer intimiteit, aandacht, passie? Sta je open voor een overheerlijke, discrete vriendschap met een gehuwde man zoals ik (175cm, 87kg, bruin haar, grijze ogen, ...) om af en toe mee af te kunnen spreken als het klikt. Je houdt van zoenen, strelen, knuffelen, een goeie open babbel, spelenderwijs, maar ook van een overheerlijke, vurige en intense vrijpartij als we beide verder willen gaan. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik werk in Herent en ben daar bijna alle dagen gedurende de dag beschikbaar. Ik kijk zeker uit naar je spontane reactie met meer dan 1 zinnetje en graag met leestekens. Liefst Leuven en omgeving. Tot gauw!  
Verlangen 49 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Huidhonger
Ik ben een zachtaardige, verzorgde en niet onknappe man (1m81, normaal gebouwd, niet-roker) en ben op zoek naar lichamelijke contact dat er in mijn relatie niet meer is. Ik zoek iemand waarmee de klik er is om samen af en toe te ontsnappen uit de dagelijkse sleur, en om intens te genieten van aan te raken en aangeraakt te worden. Respect, hygiëne en discretie zijn hierbij heel belangrijk. Bij voorkeur zit je ook in een soortgelijke situatie, dan kunnen we elkaar regelmatig die intimiteit geven die we beiden missen. Als jij je hier kan in terugvinden, dan kijk ik uit naar een reactie met foto van jou. Een antwoordje hierop met foto mag je vanzelfsprekend verwachten van mij. Hopelijk tot vlugs x  
Alex 40 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Samen genieten
Ik woon in Heist op den Berg en ik ben 40j, eerder nederig en met de nodige trots. Op zoek naar iemand om passie mee te delen en stomende avonden te hebben. Dit kan één- of meermalig. Elkaar verleiden, strelen en genieten. We kunnen op een neutrale plaats afspreken hiervoor of meteen overgaan tot actie. Bij voorkeur woon je niet te ver zodat we makkelijk kunnen afspreken als de nood het hoogst is. Ik ben kieskeurig en ik schaam me er niet voor. Jij bent slank en aantrekkelijk en jonger dan ik of je oogt jong. Verder laat ik nog vanalles in het midden. Ik ben zelf ook wel op een ontdekkingsreis. Laat je snel horen.  

Samen genieten
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10