Zoeken naar snel*

Uw zoekactie voor snel* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Steve 50 jaar Vlaams-Brabant - Affligem
Welke hete meid wil mij zien rekken op cam tot ik spuit?
Je mag mij ook bevelen geven. Tot snel?  
JnE 29 jaar Oost-Vlaanderen - Buggenhout
2 sportieve mannen ontvangen
2 sportieve mannen ontvangen zaterdagvm/ middag. Op zoek naar leuke dame of koppel voor plezier met 3/4, veel is mogelijk. Plezier dame staat centraal Indien er nog een extra man meekomt extra mogelijkheden (1 vd 2 hier is bi). Reageren met foto dame en beschikbare uren. Tot snel? GEEN MANNEN ALLEEN WELKOM, gelieve ook niet te reageren.  
Sporty 28 jaar Antwerpen - Geel
Jonge man zoekt oudere vrouw
Aangenaam. Ikzelf zou graag u en mijn fantasie werkelijkheid doen worden. Zelf ben ik opzoek naar een toffe vrouw die ouder is als mezelf en die graag in contact wil komen met een jonge sportieve man . Dit om samen onze sexueele horizon te verruimen . Wat ik zoek is een vrouw dat een vast contact wil aangaan indien het klikt . Een vrouw die weet wat ze wil zowel in als buiten de slaapkamer . Over mezelf .Ik ben 28 jaar jong, 185cm groot met een sportief lichaam. Als deze vrouw in een relatie zit is dit voor mij een pluspunt want een minnaar zijn geeft nog een extra dimensie aan het gebeuren . Misschien tot snel  
Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Man zoekt vrouw om te daten met een koppel.
Ik ben een man van 56 jaar uit Waregem en zoek een vrouw om te daten met een koppel. Ik ben 1m75, 86kg kort grijs haar, blauwe ogen, geen tattoos, geen piercings en niet-roker. Iemand interesse? Stuur gerust een mailtje met enkele woordjes uitleg en hopelijk tot snel. Groetjes!  
Buitendate 28 jaar Oost-Vlaanderen - Lebbeke
Nubuitenmetmij
Ben m28 1m83 72kg 15x3cm zoek stomende Date buiten bij jou of in je auto wie wil mail me snel  

Nubuitenmetmij
Mich 70 jaar Vlaams-Brabant - Affligem
Zoek dame voor spannende boswandeling
Zomer is in aantocht, dus.... Ik, nette, goed uitziende man, 70J , 1.82m, 99kg, volle haardos, niet vrij, zoek een leuke dame die zodra het weer het toelaat samen met mij sliploos en in losse kledij overdag een boswandeling wil maken. Buiten zicht laat je je graag bekijken en betasten. Je word beetje bij beetje gekeurd en uiteindelijk klaargevingerd (G-spot stimulatie). Je bent al dan niet vrij en indien het klikt kunnen we vrijblijvend af en toe overdag eens afspreken en genieten van deze (of andere) ervaring (ruimte en respect voor je eigen fantasietjes, deze primeren) . Je bent aangenaam gezelschap, je weet wat je wil, eerlijk en betrouwbaar, leeftijd onbelangrijk. Hygiene en discretie zijn een absolute noodzaak. Affligem en omgeving. Kies voor je genot en reageer snel (reactie met fotootje als het kan). Meer info na je eerste reactie.Tot snel. Fakers niet welkom.  
Maxim 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Spannend contact
Ik ben op zoek naar een extra spannende en ondeugende date, hopelijk met een klik voor leuk no strings attached regelmatig contact. Een hele leuke sexvriendin dus waar heel veel kan en niks moet. Leeftijd minder van belang, wel fysieke aantrekkingskracht. Gewoon genieten van elkaar en van de ander te zien genieten in een openminded setting. Uiteraard eerst zien of de klik er is, en dan elkaar ophitsen en teasen, tot de spanning niet meer houden valt... met langdurige, passionele sex vol vonken, voorspel en afwisseling tot gevolg. Ik ben een intelligente man met deftig voorkomen, single, slank, 188cm, bruin haar, groene ogen, niet roker, intiem geschoren, en heel groot en dik geschapen (22x6cm). Hygiëne, discretie en respect gevraagd en geboden. Voor meer info, stuur maar een reactie en stel jezelf eventjes voor, liefst met foto. Wie weet tot snel... -X-  

Spannend contact
Fifty 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar plezier!
Dag iedereen! Ik ben een man van 37 die opzoek naar wat plezier vanavond of de komende avonden… Dit is mijn eerste advertentie hier dus benieuwd wat het oplevert… Ben opzoek naar een vrouw of koppel die me wilt meenemen op avontuur! Heb zelf nog geen ervaring met koppels maar wel razend benieuwd! Leeftijd tussen 25 en 45 jaar ergens, beetje meer mag, beetje minder ook.. Ben zelf 1m76 en weeg tussen de 75 en 80 kilogram. Bruine ogen en donker blonde haren, intiem geschoren en weinig tot geen lichaamsbeharing. Verder een normale 17cm plezier maar wat aan de dikkere kant 😉 Indien interesse gelieve een foto bij te voegen! Benieuwd naar de reacties en tot snel!  

Opzoek naar plezier!
nudistje 39 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Man van 39 zoekt dame die ook eens naar het naaktstrand wil.
Ben man van 39 en single. Ik hou ervan om naakt te zijn. Eind juli ben ik 2 weken aan de Belgische kust, en zou ik heel graag eens naar het naaktstrand gaan. Echter heb ik dit nog nooit gedaan en de drempel om alleen te gaan is toch best groot vind ik. Kan ik hier een dame vinden die ook eens naar het naaktstrand wil? (Misschien ook voor jou de eerste keer, maar hoeft niet). Ik zoek geen seks.Je leeftijd en uiterlijk maken me weinig uit. Zelf ben ik 1m77,donkerblond kort haar,groene ogen,normaal gebouwd. Een (normale) foto kan ik sturen als je interesse hebt. Tot snel xxx  
Antoine 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
Val voor ouder zoek een liefst 65+ vrouw die nog verwent wil worden jonger kan ook
Dag lieve dames hier ik heb altijd al een zwak gehad voor oudere vrouwen liefst 65+ die ik graag eens extra wil verwennen waarbij veel kan maar niets moet als het maar genieten is en vooral veel deugd doet.Ik heb ook ervaring met tantra massage en verwen ook zeer graag oral .Zij die er nog eens naar verlangen mail maar met al je wensen en verlangens wat je graag nog eens zou willen .Ik kom met veel plezier naar je toe discretie en hygiëne worden u ten volste geboden en verwacht.Wie weet bij click kan regelmatig dan jonger mag ook altijd reageren liefst in regio en afkomst is voor mij ook niet van belang voor snel contact stuur eventueel nr mee foto mag maar hoeft niet wel pluspunt.Groetjes Antoine hopelijk tot vlug iemand.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10