Zoeken naar spor*

Uw zoekactie voor spor* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Steve 49 jaar Oost-Vlaanderen - Brakel
Omaatje met niveau en een stout poesje....
Hallo, deze slanke sportieve eind veertiger wenst graag een stijlvolle zestiger-zeventiger dame te leren kennen om respectvol te genieten van een extraatje. Ik koester reeds vele jaren een verlangen naar ruim wat lentes meer... Ik zoek geen platvloerse eenmalige contacten maar eerder een dame om meermaals te daten indien het klikt. Geen pornoscene maar eerder de zachte aanpak graag :) Ik rook niet, geen tatoos/piercings, 1m82, 78kg. Enig niveau, netheid en discretie aub. NIET meer reageren indien jonger dan 60 lentes aub.  

Omaatje met niveau en een stout poesje....
Hot boy 27 jaar Limburg - HASSELT
Welke zeer geile (gebonden) dame heeft zin in zeer discrete geile date op kamers…
Hallo,ik ben een zeer sportieve goeduitziende zuiderse type(gebonden)jm uit Hasselt,ben zeer respectvol,verzorgd,discreet,goed voorzien met een uitstekende uithoudingsvermogen.Ben opzoek naar dames die thuis echt te kort komen,die ik is lekker stevig kan verwennen van kop tot teen .Date enkel overdag/avond door de weeks.Indien interesse in zeer geile discrete date,stuur gerust een mail met de nodige info met foto .ik verplaats enkel in de regio Limburg,NL Limburg,Kempen .Enkel doeners krijgen antwoord terug.wie weet tot snel dames ;-)  

Welke zeer geile (gebonden) dame heeft zin in zeer discrete geile date op kamers…
sven 43 jaar Antwerpen - Balen 0474386898
gezellig dame hier te vinden ?
Hallo , Dank je voor even te stoppen op deze advertentie. Even me voorstellen. Ik ben Sven, 43 jaar maar zo oud voel me alvast niet en vrijgezel. Heb een sportief slank lichaam met 1m86 en 74kg en tevens voorzien van "gerief" Als vrijgezel zoek dame voor af en toe of regelmatig plezier. Alles mag en niets moet,zolang persoon waarmee het doe er van geniet. Niets is te saai of te kinky dus indien je voorstel hebt laat me weten. Reactie gegarandeerd. Kan altijd ontvangen aangezien alleen woon maar kan niet op verplaatsing. Geile likjes alvast Sven  

gezellig dame hier te vinden ?
Benjamin 32 jaar Limburg - HASSELT
Op zoek naar fun
Dag dames, mijn naam is B. Ik ben een jonge sportieve man uit de omgeving van Hasselt. Ik ben opzoek naar wat discreet plezier zoals; een lekker wild kort verblijf in een rendez-vouz, een gangbang in een parenclub, or een gezellige avond bij jou of mijn thuis. Wie ben ik? En knappe man van 32 jaar oud, sportief gebouwd, aardig, dominant, verzorgd, discreet, rook niet, hoger opgeleid, en voorzien van humor van de 'onderste' plank. Ik ben 1m85, 77kg, heb bruin haar en ben voor zien van groot speelgoed (19cm). Wie ben jij? Een knappe vrouw met een kinky kantje, die discreet en open minded is. Leeftijd is niet zo belangrijk voor mij. Tot snel?  

Op zoek naar fun
Marc 44 jaar Vlaams-Brabant - Affligem
Weg met de dagelijkse sleur
Hallo , welke leuke dame is de dagelijkse sleur ook beu en is te vinden voor wat meer spanning en fun in haar leven ? Weliswaar met de nodige discretie en wederzijds respect voor elkaars wensen . Ik ben een slanke en zeer nette gast van 47 , 1.80m , 74kg slank en sportief. Mooi en groot zeer net geschoren speeltje. Absoluut niet fake ! Ik sta voor veel open , wie heeft interesse aub Grtjs  

Weg met de dagelijkse sleur
passionx 39 jaar Vlaams-Brabant - Meise
fwb uit de ruime omgeving
Hey! Toffe en stijlvolle dertiger hier. Zou graag een toffe dame vinden uit de ruime omgeving om nu en dan even samen stoom af te laten. Een leuke babbel, eens goed lachen maar evenzeer volledig los gaan tussen de laken: graag! Je kan rekenen op mijn discretie en privacy, ik ben zelf verzorgd en sportief, graag ook een match op dat vlak. Verder zijn leeftijd of speciale wensen niet belangrijk, die van jou hoor ik graag per mail bij interesse!  
cgr 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
lover for a lady
Sportieve en stijlvolle 30er houdt er van om een innige, passionele band op te bouwen met dame(s) van leeftijd ouder dan mezelf. Alles in vetrouwen,stijlvol en discreet. Volledig in het teken van haar genot. Bij een innige en leuke band hoort uiteraard een luisterend oor, een toffe babbel maar eveneens een stoute tong. Hiervoor wil ik gerust even in de auto zitten. Klinkt je dit spannend? Laat zeker wat horen  
JnE 29 jaar Oost-Vlaanderen - Buggenhout
2 sportieve mannen ontvangen
2 sportieve mannen ontvangen zaterdagvm/ middag. Op zoek naar leuke dame of koppel voor plezier met 3/4, veel is mogelijk. Plezier dame staat centraal Indien er nog een extra man meekomt extra mogelijkheden (1 vd 2 hier is bi). Reageren met foto dame en beschikbare uren. Tot snel? GEEN MANNEN ALLEEN WELKOM, gelieve ook niet te reageren.  
Mike 35 jaar West-Vlaanderen - Ieper 0476065354
We zien wel .
Hallo, Ik ben een sociale,sportieve verzorgde man van 35.1m75 80kg bruine ogen bruin haar licht baardje kan natuurlijk geschoren worden. Ik zou graag een jongedame,huismama of wat oudere dame willen leren kennen om mee aftespreken en leuke zwoele momenten mee te beleven en meerdere malen mee aftespreken.alles gebeurt discreet en met alle respect .ik kan mij gemakkelijk verplaatsen. Interesse stuur gerust een mailtje of WhatsApp en we kunnen elkaar al wat leren kennen en ontdekken x  
Peter 51 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
gebonden man op zoek naar soulmate
Hoi , zit jij ook in een relatie maar heb je soms het gevoel dat je lichamelijk niet volledig aan je trekken komt, .... enjoy the club ! Misschien dat wij tweeën elkaar iets kunnen aanbieden wat we beiden missen , zonder onze bestaande relatie daarvoor te hoeven opblazen. Ikzelf ben een gewone sportieve man van 52j , 176 , 75 met flexibele job die mij voldoende vrijheid geeft. Wat kan ik jou bieden ? Een lekkere dosis humor, spanning, avontuur , respect , hygiëne , discretie en me-time om je hoofdje even volledig leeg te maken en opnieuw te vullen met passie en aandacht. Ben jij een vrouw die haar lichaam verder wil verkennen , heb je persoonlijkheid en sta jij open voor avontuur , stuur mij dan een mail , en misschien vinden wij elkaar ?  

gebonden man op zoek naar soulmate
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10