Zoeken naar tegemoet komen

Uw zoekactie voor tegemoet komen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

sven en steven 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
wij zoeken dame voor trio
Hallo Dames, Wij zijn twee verzorgde bi mannen wij zoeken een leuke dame die eens twee mannen samen bezig ziet. Ook jij krijgt de nodige aandacht. Ik ben 38j 1m86 80kg licht gespierd en niet behaard. Hij is 42j 1m86 90kg normaal gebouwd en behaard. Beiden niet roker. Wij hebben beiden respect voor vrouwen en jouw wensen komen op de eerste plaats. Ben jij een nieuwsgierige dame stuur ons dan een berichtje met foto( hoeft niet naakt). Vele lieve groetjes Sven en Steven  
Patje 51 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Single man
Verzorgde man 51 single uit regio evergem wenst in contact te komen met een dame voor regelmatig af te spreken.ik ben intiem geschoren kan ontvangen meerdere hoogtepunten uiteraard alles met respect voor elkaar neem gerust contact op altijd antwoord.  

Single man
Gast 29j 28 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Zk leuke V voor date
Ik ben 178 73kg sportief. Zoek een V leeftijd onbelangrijk. Ikzelf ben voor veel te vinden gewone sex , Dom/sub (ik switch) ,enkel u komen plezieren en weg ,... Veel kan.Alles te bespreken. Laat me weten wat je wil doen en graag een foto AUB. Groetjes  

Zk leuke V voor date
Hlevel 51 jaar Oost-Vlaanderen - Melle
overspel
Ben jij gehuwd of in een relatie en wil je dit ook zo houden. Maar flirt je af en toe met het idee seks te hebben met een andere man; pure lust zonder remmingen en verplichtingen in alle discretie, je fantasietjes open kunnen uiten en bespreken, genieten van jouw en zijn lichaam, vlinders in je buik wanneer je kan uitkijken naar een stout afspraakje. Om nadien de draad weer op te nemen van brave partner zonder vrees dat je geheimpje uit zal komen. Wel hier zit iemand in zelfde situatie op jou te wachten. Af en toe heb ik gewoon zin in een stoute zijsprong in het leven: pure lust voelen. Indien interesse stuur een mailtje met info van waar je bent en wat je zelf zoekt. Discretie 100%gevraagd en geboden. Ik ben zelf gebonden, stijlvol, 50, niet onknap, sportief, 1.75m, regio Gent.  
ForFun 53 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Zie jij dit zitten..., lees verder...
Hallo, lang geleden dat ik nog een blote borst of poesje zag, laat staan voelde... Ik wil graag 's langs komen bij een dame, liefst +45, die graag eens haar borsten wil laten betasten, strelen, likken, masseren en die graag gebeft wilt worden, meer hoeft niet... Verplaatsen geen probleem. Wie zin...  
mathis 19 jaar Oost-Vlaanderen - Brakel
man opzoek naar mooie vrouw tussen de 18-40
hey ben jij vrij en zin om langs te komen stuur gerust een mailtje x zie je snel x  

man opzoek naar mooie vrouw tussen de 18-40
Alleen CV 50 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Welke kinky vrouw wil samen plezier hebben
Enkele dagen aan de zee om tot rust te komen. Maar welke geile vrouw heeft zin om lekker stout te zijn ? Ik kan ontvangen en verplaatsen.  
Jaky 69 jaar Limburg - Kortessem
Gezocht Wie durfd
Gezoch in de buurd om gelijk spuitend klaar te komen discreed  
Just4Fun 53 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Is er een dame hier met ervaring met droog neuken, lees verder...;-).
Dag dames, wie heeft er ervaring met droog neuken, ik heb het 's ervaren jaren geleden en het was zalig... We zitten naast elkaar, je draagt een rokje of kleedje, ik een makkelijke broek. Eerst strelen we elkaar sensueel, eventueel ook zoenen/tongzoenen, mijn hand gaat onder rokje/kleedje en ik streel over je slipje om jou poesje nat te krijgen en op te winden terwijl jij in mijn broek over mijn slip wrijf en mijn penis hard voelt komen. Eens beide goed opgewonden komt jij bovenop mij zitten en beweeg je heen en weer bovenop mijn penis, let op ! we houden beide onze slip aan en er is GEEN penetratie, alleen het gewrijf van de intieme delen. Als alles gaat zoals het moet, kunnen we zo beide tot een heerlijk orgasme komen..., heerlijk. Heb je hiervoor interesse, vragen of heb je zelf een leuk voorstel dan hoor ik het wel;-).  
Mark 54 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Brugge kust
Hey,hier een man die geen relatie zoekt maar een toffe vriendschap.Ik kijk uit naar iets leuks zonder drama en miserie.Wel met respect voor elkaar.Ik ben zelfstandig en kan vlot mijn uren aanpassen.Kan jij,jezelf als onafhankelijke dame, hierin vinden,reageer dan even.Gewoon een babbel en we zien wel waar we komen.  

Brugge kust
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10