Zoeken naar tot bij jouw

Uw zoekactie voor tot bij jouw leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Hans 46 jaar Limburg - HASSELT
CFNM keuring
Hoi. Ik heb al lang een fantasie om eens gekeurd te worden door 1 of meerdere vrouwen. De bedoeling is dat ik bij jou op bezoek kom. Jij houdt je kleren aan en begint mij te keuren. Je vraagt me om kleren uit te doen en je keurt mijn lichaam. De penis keuren in slappe en harde toestand. Een handjob zou een mooi einde zijn maar is niet verplicht. Jij houdt ten alle tijden je kleren aan. (Behalve als je zelf meer zou willen). Een leuke jurkje zou een plus zijn. Ik ben 46 jaar, slank, groot en hoger opgeleid. Ik zoek zeker niet meer. Alle leeftijden (wel legaal) welkom!  
Alex 40 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Samen genieten
Ik woon in Heist op den Berg en ik ben 40j, eerder nederig en met de nodige trots. Op zoek naar iemand om passie mee te delen en stomende avonden te hebben. Dit kan één- of meermalig. Elkaar verleiden, strelen en genieten. We kunnen op een neutrale plaats afspreken hiervoor of meteen overgaan tot actie. Bij voorkeur woon je niet te ver zodat we makkelijk kunnen afspreken als de nood het hoogst is. Ik ben kieskeurig en ik schaam me er niet voor. Jij bent slank en aantrekkelijk en jonger dan ik of je oogt jong. Verder laat ik nog vanalles in het midden. Ik ben zelf ook wel op een ontdekkingsreis. Laat je snel horen.  

Samen genieten
Maateke 55 jaar Antwerpen - Mechelen
Pap relatie: Poepen ast past
Knuffelen en strelen. Je hitsige lijf uitkleden. Lekker op je tepels zuigen en je natte kutje likken. Tot je van geilheid mijn broek naar beneden trekt en gulzig op mijn inmiddels stijve pik gaat zuigen. Je tong een spel speelt met mijn eikel. Je komt op mijn gezicht zitten, ik slobber je naar je eerste hoogtepunt. Puffend kom je even bij, spelend met mijn hete pik en nog volle ballen. Je lacht naar me en schuift je natte foef over mijn paarse lul. Beheerst neuk je me, je klit schurend tegen mijn schaambeen. Ondertussen speel ik met je volle tieten en zuig op lekkere tepels. Als je ogen wegdraaien en je spleet begint te kloppen weet ik dat je klaarkomt. Nahijgend laat je je van me afschuiven en gaat op je knieën zitten. Je hete kont de lucht in. “Pak me” zeg je “stop hem erin”. Ik ga achter je zitten en duw me in je soppende preut. Zelf begin je te stoten. Ik geef je een klets op je kont waarna je “ja, nog!” roept. Afspreken? Tot dan elkaar ophitsen en ...  

Pap relatie: Poepen ast past
gisteren
Jimmy 32 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Regelmatige afspraakjes:
Ik zoek een lieve slanke vrouw om regelmatig mee aftespreken. Samenzijn en genieten van elkaar. Het leven is soms heel eenzaam en ik mis vrouwelijk contact. Wat info over mijzelf: 1m70, slank, kort blond haar, blauwe ogen. Ik ben een Vlaamse man met een diploma uit het hoger onderwijs. Omgeving Lokeren, Sint-Niklaas, Gent, enz…. Ik kan mij verplaatsen en je bent ook bij mij welkom. Stuur mij een reactie met foto en leeftijd. Indien ik je leuk vindt dan stuur ik jou een foto van mij terug. Ik kijk er al naar uit.  
Mitch 60 jaar West-Vlaanderen - Menen 0476689132
Pik voor het weekend en meer
Dag natte poesjes, ik zoek een geil en pittig dametje die weet hoe smaakvol seks wel kan zijn,een dametje die ik van kop tot teen mag verwennen,en die smacht naar een opwindende en adembenemende bef beurt, die tong te voelen zuigen en kronkelen in haar natte spleetje, ik zal je graag vergoeden,regio Menen, voor trio, groeps seks, orgie of filmpjes, ben er graag bij hoor XX  

Pik voor het weekend en meer
**** 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
JONGE MAN ZKT
Jonge man zoekt vrouw of koppel voor geile momenten samen. Leeftijd niet belangrijk. Uiterlijk en hygiëne des te meer. Geen MM contact. Voor de rest veel mogelijk. Dates gaan door bij u thuis, op hotel, in sauna of parenclub. Enkel reacties met foto worden gelezen.  

JONGE MAN ZKT
gisteren
Pieter 24 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Op zoek naar een leuke dame voor fwb
Hey! Welke dame heeft behoefte aan een lange en spannende seksdate? Dan ben je bij mij aan het goeie adres. Ben 24 jaar, 175cm, 73kg, zeer verzorgd, sociaal ingesteld, open mindend maar geen extreme dingen, heb respect voor je wensen en heb voldoende uithouding/conditie en goed gereedschap ;) Wil gewoon even de sleur eruit vrijen en alles doen vergeten met als doel je een volledig voldaan gevoel geven (ben niet bang voor meerdere malen). Gewoon twee personen die van elkaar genieten en laten genieten. Leeftijd is van geen enkel belang, maar oudere vrouwen zijn een plus. Hygiëne en vertrouwen zeer belangrijk. 1x afspreken en dan zien we wel of het iets wordt. Groetjes en hopelijk tot snel!  
gisteren
Pieter 51 jaar Noord-Brabant - Alphen-Chaam
Op sex staat geen ouderdom toch..
Deze joviale man, 50, sportieve bouw, goedlachs, optimist en verzorgd. Waar zijn de mature koppels of dames die gewoon samen willen naakt genieten, elkaar opwinden en teasen.. Drankje, uitdagende spelletjes, alles met goede afspraken. Man van koppel mag gerust bi zijn als er interesse zou zijn hij mij ook wil aanraken.. Gewoon leuke gezellige momenten zonder kledij.. Leeftijden vanaf 45 jaar tot … die er een rustige man bij willen betrekken Kan me vlot verplaatsen Xx Pieter  
gisteren
Beffer 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wil jou graag beffen
Hallo, Ik ben een niet onknappe jongeman die valt op ervaren vrouwen. Ben jij een geile vrouw die eens zin heeft in een jonge man met een groot uithoudingsvermogen en een liefde voor beffen? Ik bef je met plezier en zo lang als je zelf wilt. Je hoeft niets bij mij te doen als je dat niet wil. Alleen beffen is goed voor mij. Ik ben ook open-minded en sta open voor veel. Uiterlijk maakt me niet uit. Elke vrouw mag reageren. Hopelijk heb ik je interesse en wie weet spreken we snel af. Eenmalig afspreken is geen probleem. Maar hoop op regelmatig af te spreken indien de klik er is. Ik kan makkelijk ontvangen in Wilrijk. Verplaatsen is ook mogelijk afhankelijk van de afstand. Discretie en hygiëne zijn verwacht en gegeven.  
carl valcke 63 jaar Antwerpen - Wuustwezel 0478178931
zoek dame voor regelmatige seks afspraken
Hallo ik ben Carl en zoek dame voor regelmatige seks date liefst ongeschoren poes of grote driehoek en vrij liefst zonder condoom kan ontvangen of eventueel verplaatsen bij interesse mag je bellen of sms op 0478178931 xxx  

zoek dame voor regelmatige seks afspraken
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10