Zoeken naar vanwaar je bent te

Uw zoekactie voor vanwaar je bent te leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Masseur 42 jaar Antwerpen - Balen
Sensuele relaxatie massage
Sensuele relaxatie massage met hoogtepunt Dag dame even de stress ontvluchten. Ik geef sensuele relaxatie massages met hoogtepunt het is een echt me - time momentje. Een massage bestaat uit een lichaamsmassage, strelingsmassage en yoni massage. Elk deel van de massage zorgt ervoor dat je een in een bepaalde fase komt. Zo zorgt de lichaamsmassage voor een ontspannende fase. De strelingsmassage zorgt voor een opwindende fase De yoni massage zorgt voor een ontladende fase. Ik werk niet met een vaste tijdslimiet, ik voel je lichaam aan en stem mijn massage er op af. De massage stopt pas als je volledig voldaan bent. Ik kan discreet ontvangen en kom ook aan huis. Mvg, Masseur  

Sensuele relaxatie massage
Tom 38 jaar Antwerpen - Essen
Natte poes
Wie heeft morgen voormiddag ff tijd om lekker te komen genieten van mijn tong. Rokje omhoog, slipje naar beneden, beentje open en ik bef je tot je komt. Eens je terug bij je positieve bent mag je vertrekken.  
Gold 35 jaar Antwerpen - Aartselaar
Warm en intiem
Jij bent de tikkeltje gestoorde vrouw die open staat voor avontuur, iets speels, iets gewaagd. Je durft je fantasie de vrije loop te laten en jezelf geheel te veliezen in het moment. Wat/wie ik zoek is eerder aan de zeldzame kant, maar dat maakt het des te mooier. Je squirt of staat open om te experimenteren met plasseks. Alles is bespreekbaar. Contact met foto en een woordje uitleg. Leeftijd is onbelangrijk.  

Warm en intiem
Alex 40 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Samen genieten
Ik woon in Heist op den Berg en ik ben 40j, eerder nederig en met de nodige trots. Op zoek naar iemand om passie mee te delen en stomende avonden te hebben. Dit kan één- of meermalig. Elkaar verleiden, strelen en genieten. We kunnen op een neutrale plaats afspreken hiervoor of meteen overgaan tot actie. Bij voorkeur woon je niet te ver zodat we makkelijk kunnen afspreken als de nood het hoogst is. Ik ben kieskeurig en ik schaam me er niet voor. Jij bent slank en aantrekkelijk en jonger dan ik of je oogt jong. Verder laat ik nog vanalles in het midden. Ik ben zelf ook wel op een ontdekkingsreis. Laat je snel horen.  

Samen genieten
Technieker 41 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
Leuke fwb die kan ontvangen
Hallo dames, Je hebt zin in een ontspannen moment met een lieve, verzorgde man die jou wensen op de eerste plaats zet? En zonder enige verplichting? Gewoon wachtend op een seintje van jou als je nog eens zin hebt? Wel dit kan gerust hoor! Voor corona eens uitgenodigd geweest van een zekere Sara uit Torhout voor een sexdate, en dat zou ik graag weer eens overdoen. Heb niet echt een voorkeur op uiterlijk, leeftijd of zo, als u maar gewoon bent. Zelf ben ik een verzorgde man, 1,82m en 85 kg. Ik ben benieuwd... Groetjes  

Leuke fwb die kan ontvangen
Niels 29 jaar Limburg - Leopoldsburg
Avond lekker jou verwennen
Hey, ben man van 29j, 1m83, normale lichaamsbouw, niet roker, discreet, hygiënisch. Ben op zoek naar een vrouw om lekker te verwennen. Beginnen met elkaar rustig wat te leren kennen, eventueel een massage terwijl ik je rustig uitkleed en we elkaar opgeilen. Ik verwen graag een ander, vooral beffen. Hier mag je van genieten zolang je wilt, ik ga door tot je volledig voldaan bent. Standje mag je natuurlijk ook kiezen, ik vind het zelf geil als je op me komt zitten. Ik verwacht niets terug van jou maar sta wel open voor meer als jij dit ook zou willen. Als er een klik is wil ik ook vaker afspreken om je lekker te verwennen. Ik kan makkelijk verplaatsen en af en toe ook ontvangen. Hopelijk heb je interesse en kunnen we iets afspreken!  

Avond lekker jou verwennen
Knuffel 53 jaar Antwerpen - Merksplas
Getrouwde man
Hallo,ben getrouwde man en dat zal zo blijven.zit jij ook in een relatie of gehuwd en op zoek naar een man om regelmatig stoom af te blazen of iets leuks te gaan doen?zoek het liefst rond mijn eigen leeftijd(53).religie of uiterlijk niet zo van belang,wel dat jij lief bent en dit ziet zitten.ik antwoord op eerlijke en met juiste intenties bedoelde reacties,vergezeld van een leuke selfie,puur van jezelf,dus geen gynaecologische closeups.ook het liefst in mijn eigen regio(merksplas)groetjes x  
Atletische man 31 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Dame tssn 45&60 jaar
Hey,ik ben atletische, verzorgd man met gezonde libido. Zoek verzorgd dame tssn 45 &60jaar. Voor ongeremde momenten. Waar veel kan niets moet. Voor genot van bijde. Ben jij dame die ik zoek en wil kennismaken? Contacteer mij gerust,vertel wie je bent. En hoe je eerst kennismaking wil beleven om het ijs te breken. Xx  
Enr. 50 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Deze week of alleen in het weekend
Man 50 uit regio Dendermaonde zoekt op deze wijze een een leuke avond met plezier en seks. Leeftijd is niet belangrijk wat telt is sympathie en hygiëne. Ik kan mij verplaatsen of ontvangen. Als je geïnteresseerd bent, dan stuur mij een e-mail en dan zien we wel wat er gebeurt. Ik ben benieuwd. Veel kusjes. Enr.  
Jonge gast 23 jaar Antwerpen - Mechelen
Jonge gast zoekt rijpere dame
Hey! Ik ben een jonge, intelligente gast die op zoek is naar een vaste plezierpartner. Een beetje een stiefmoeder-stiefzoon fantasie eigenlijk ;) Qua uiterlijk ben ik wel knap, maar zie ik er jonger uit dan ik ben, wat dus perfect is indien u fan bent van babyface. Verder ben in lang, slank en vrij groot geschapen (188cm, 65kg, 19x5,5cm). Ik ben verder ook heel gemakkelijk in de omgang en ik heb een goed gevoel voor humor dus er zal zeker gelachen worden :) Bent u de naald in de hooiberg? Ik stuur een foto na een reactie ;)  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10