Zoeken naar verplichtingen

Uw zoekactie voor verplichtingen leverde 72 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Fotograaf 54 jaar Antwerpen - Geel
Shoots
Beste dames,ik heb er dit jaar reeds een paar mooie shoots erop zitten, en ben steeds op zoek naar dames die eens een fotoshoot willen doen. Kan gewoon bij u thuis, bij mij of buitenshoot. Hoeft zeker niet naakt te zijn, sta open voor alles. Als je iets in gedachte hebt dat je wil uitwerken, dan hoor ik het graag. Heb je vragen mag je mij zonder verplichtingen contacteren. Foto’s krijg je natuurlijk. Ik ben eerlijk en zeer discreet. Mvg H.  
Geert 53 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Fwb
ik ben een verzorgde man in een seksloze relatie en daarom op zoek naar een maatje om elkaar af en toe te ontmoeten als friend with benefits. Elkaar verwennen en heerlijk genieten van elkaar met respect maar zonder de verdere verplichtingen. Wie is er ook op zoek naar iets gelijkaardigs?  
10 dagen
peter 53 jaar Limburg - HASSELT
vrouw tot.....jaar gezocht
Advertentietekst : Hey, wil jij ook genieten na een zware dag. Ook zin in iets spannends/stouts/gewaagd? Wel discreet maar even alle remmen los en genieten? Geen verplichtingen of verantwoording. alles kan/niets moet. Zin om mee op dit spannend avontuur te gaan met een leuke man? Ik ben 53 jaar. Discreet en zo nu en dan de remmen los. Nieuwsgierig of interesse dan stuur.grts  
10 dagen
dennis 49 jaar Limburg - Beringen
verborgen verlangens
Dames , ik zoek nog iemand om deel te nemen aan erotisch avontuur .Wie wil samen club of xcinema bezoeken . Geen verplichtingen , je doet waar je zin in hebt . Wie heeft verborgen verlangens ? Contacteer me aub , dan kunnen we er samen op uit. dame van koppel kan eventueel ook .  
11 dagen
Fotograaf 54 jaar Antwerpen - Geel
Shoots
Beste dames, heb reeds een paar mooie shoots erop zitten, en ben steeds op zoek naar dames die eens een fotoshoot willen doen. Kan gewoon bij u thuis, bij mij of buitenshoot. Hoeft zeker niet naakt te zijn, sta open voor alles. Als je iets in gedachte hebt dat je wil uitwerken, dan hoor ik het graag. Heb je vragen mag je mij zonder verplichtingen contacteren. Foto’s krijg je natuurlijk. Ik ben eerlijk en zeer discreet. Mvg H.  
Mister 39 jaar Limburg - HASSELT
Passion and friendship
Hallo dames, hier een leuke 39j verzorgde hetero man, 1m85,79kg, en niet slecht voorzien. Wegens een drukke job en co-parenting situatie, ondertussen al een tijdje bewust single. Maar met een zeer hoog libido en de lentekriebels momenteel aan't rondkijken voor een verzorgde aangename dame, liefst uit limburg om een leuke vaste FWB relatie op te bouwen zonder lasten of verplichtingen, just fun. Heb je interesse om me wat beter te leren kennen, laat dan zeker een reactie achter. En wie weet welke leuke tijden ons nog te wachten staan. ;)  

Passion and friendship
12 dagen
Just4Fun 53 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Zwanger..., (of toch niet...), lees verder...
Hallo, ik hoop hier een zwangere dame tegen te komen. Alleen of waarbij haar partner erbij is. Is om haar te mogen verwennen en laten genieten van een heerlijke full-body massage met olie. Eventueel als jullie ervoor open staan, op het einde oraal bevredigen, heerlijk beffen dus, geen verplichting uiteraard! Jullie kiezen zelf of ikzelf volledig naakt ben om te masseren en of de dame mij zelf aanraakt, verwendt tijdens of na de massage... Geen enkele verplichtingen uiteraard, genot van de dame gaat voor, hygiene, respect en discretie uiteraard vanzelfsprekend! Verplaatsen geen probleem, over gans België. Interesse, vragen of zelf een leuk voorstel dan hoor ik het wel...;-).  
12 dagen
peter 53 jaar Limburg - HASSELT
vrouw tot.....jaar gezocht
Hey, wil jij ook genieten na een zware dag. Ook zin in iets spannends/stouts/gewaagd? Wel discreet maar even alle remmen los en genieten? Geen verplichtingen of verantwoording. alles kan/niets moet. Zin om mee op dit spannend avontuur te gaan met een leuke man? Ik ben 53 jaar. Discreet en zo nu en dan de remmen los. Nieuwsgierig of interesse dan stuur.grts  
13 dagen
Gezelschapper 60 jaar West-Vlaanderen - Assebroek
Leuke stimulerende vrienschappen gezocht met dames of stellen
Deze zomer komt deze aangename, verzorgde, charmante man aan zee wonen. Na een fijn en gelukkig leven wil ik dus een nieuwe start, nieuw huis, nieuwe vrienden en vooral vriendinnen want de binnenlanders komen ook niet elke dag naar zee.. Fijne erotiek gericht op genieten in vele facetten is mooi en stimulerend. Welke dame(s) of stellen willen kennismaken en wie weet op termijn een vriendengroepje vormen waar geen verplichtingen zijn noch verwachtingen.. Alles begint met kennismaken. Misschien tot binnenkort  
13 dagen
Harald 54 jaar Vlaams-Brabant - Herent
Op zoek naar fijne en gedeelde momenten
Dag lieve dames, Eerst wil ik verwittigen dat ik mezelf hier niet ga verkopen als een beest in bed, een spierbundel met een goddelijk lijf die presteert als een konijn. Wat ik wel ben is een gebonden man, absoluut zachtaardige met empathie die houdt van de leuke dingen in het leven. Deze zijn onder andere genieten van een lekker koffie op een terrasje, babbeltje, je verwennen met een heerlijke massage. Het uitwisselen van berichtjes Je vanachter op de moto meenemen. Samen genieten van een ontspannende sauna. Bij een klik gaan we graag op ontdekking naar elkaar. Dit alles met wederzijds respect voor elkaars situatie en zonder verplichtingen. Ik ben 1.80m voor 75 kg, jammer genoeg kort kalend haar.ondeugende blik met olijfgroene ogen. Zelf ben ik opzoek naar een rustige dame die net als ik in een relatie zit die vastgelopen is en uitkijkend naar spannende, sensuele en erotisch-sexuele momenten. Lieve groetjes...  
  1   2   3   4   5   6   7   8