Zoeken naar voor meer

Uw zoekactie voor voor meer leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Thomas 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Op zoek naar een heerlijke, passionele VROUW
Ben jij een leuke, eventueel gehuwde of in een relatie zijnde VROUW die net als ik intense verlangens heeft naar meer intimiteit, aandacht, passie? Sta je open voor een overheerlijke, discrete vriendschap met een gehuwde man zoals ik (175cm, 87kg, bruin haar, grijze ogen, ...) om af en toe mee af te kunnen spreken als het klikt. Je houdt van zoenen, strelen, knuffelen, een goeie open babbel, spelenderwijs, maar ook van een overheerlijke, vurige en intense vrijpartij als we beide verder willen gaan. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik werk in Herent en ben daar bijna alle dagen gedurende de dag beschikbaar. Ik kijk zeker uit naar je spontane reactie met meer dan 1 zinnetje en graag met leestekens. Liefst Leuven en omgeving. Tot gauw!  
Carl 66 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Dag Dame...
Dag Mevrouw, aarzel aub niet als je je aangesproken voelt. Misschien hebben wij wel dezelfde verlangens! Heb je ook huidhonger of nood aan een fijn gesprek,of aan relaxen,of een massage,of nog wat meer bij een klik? Uw wens komt centraal! Bij een klik heel graag ook voor herhaling vatbaar... Ik rook niet, ben 1m85 groot,rustig, discreet, loyaal en betrouwbaar, en kom graag naar je toe, of we spreken elders af. Samen beleven we dan een heerlijke, gezellige namiddag of avond. Wat je uiterlijk en je leeftijd betreft heb ik geen verlanglijstje, maar wel graag eerlijke afspraken, hygiëne, respect voor elkaar, discretie en vriendelijkheid. Ook de rijpere dame mag zich zeker aangesproken voelen, heel graag zelfs! Laat je wensen eindelijk eens in vervulling gaan en voel je daar fijn bij! Ik kan me vlot verplaatsen. Mail gerust en we spreken in alle rust via mail, en daarna telefonisch verder af. Groet, Carl.  
jongeman 35 jaar Limburg - HASSELT
Buiten
Leuke vrouw of koppel wat zin heeft in een date of locatie of ergens buiten met dit mooie weer? Kijken en bekijken of meer? Niks moet, alles kan. Discretie is geboden! Intiem geschoren hier en sociaal aangelegd! Bij interesse mag je altijd berichtje sturen met foto!  

Buiten
Peter 54 jaar Limburg - Overpelt
Petite gezocht
Kans is klein ik weet het wel, maar zou hier graag een lieve en leuke vrouw ontmoeten voor fijne momenten samen. Er moet natuurlijk wel een wederzijdse klik zijn. Ik val op het klein en fijn type, uiteraard verzorgd en niet rookster. Ik ben 185/80, niet roker, verzorgd, rustig van karakter. Ik kan enorm genieten van het geven van een sensuele massage en ben verder erg oraal ingesteld..... ik wil je dus graag uitgebreid oraal verwennen. Ik kijk uit naar je leuke reactie. Meer info via mail of Whatsapp. Groetjes  
Mezelf 65 jaar Antwerpen - Hove
Ik zoek een levenspartner , vrouw , intelligent , zintuigelijk voor innige relatie
Dag Ik, singel, 1,8/89, zoek als levenspartner een intelligente vrije vrouw met humor , zintuigelijk, die graag een vaste relatie wil . Veel meer info via mail  
Jan 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoekt speelse ondeugende dame
I'm a man with a lot of passion and love. Dag dames, Ik zoek een dame die net als ik soms behoefte heeft om eens stoom af te blazen en wil genieten van intense orale of meer sex. Je bent een niet onknappe dame, stijlvol maar ondeugend. Je geniet van onze momenten en natuurlijk af en toe een cadeautje mooie lingerie. Je bent ook ondeugend op restaurant, wellness met de nodige speeltjes die we meenemen. Je hebt ook een exhibitionistisch kantje die je graag uitspeeld Reactie graag met foto a.u.b. En je bent de ondeugende dame in de ruime regio Gent die een minnaresje wil zijn.  

Zoekt speelse ondeugende dame
Ruben 38 jaar West-Vlaanderen - Staden
Ruk date
Hey, ik ben een jonge single man van 38, die ook zijn behoeftes heeft, hierbij zoek ik een vrouw (leeftijd speelt geen rol) die mij eens (topless) zou willen aftrekken. Niet meer niet min, ik kan ontvangen en verplaatsen.  
Steven 35 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gebonden man opzoek naar een leuke dame voor FWB
Hoi dames! Mijn naam is Steven, ik ben een gebonden (wil dit zo houden) man van 35j, 1m80 en normaal gebouwd. Via deze weg ben ik opzoek naar wat meer spanning in mijn seksleven. Ben jij een leuke dame die wat spanning mist in haar leven, en opzoek is naar een leuke FWB? Laat dan snel van je horen! Een dame zien en laten genieten vind ik geweldig! Dit van een deugddoende massage, een stomende vrijpartij tot elkaars fantasieën schaamteloos bespreken. Discretie en wederzijds respect vind ik super belangrijk. Veel kan, niets moet ;) Leeftijd speelt voor mij geen rol. Woon je tussen Kortrijk en Antwerpen? Ik kan tot bij u komen, of ergens op locatie (spannende plaatsen genoeg) spreekt dit je aan? Stuur me vlug een mailtje. Tot snel! Groetjes Steven x  

Gebonden man opzoek naar een leuke dame voor FWB
Ward 58 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Borsten die ik mag betasten
Ik ben een borstenliefhebber en zoek vrouwen waar ik hun borsten mag betasten , kussen , masseren en kussen , niets meer , geen seks ik hou me aan de afspraken , uiterlijk of leeftijd geen belang , ook vrouwen met een beperking , ook hangers vind îk mooi , enkel overdag, ik ben heel lief en verzorgd en heel rustig ..  
Jerome 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke vrouw of meisje(21+) wil eens lekker stevig gelikt worden door ervaren man
Hier Jerome en wie is Jerome wel een zachte lieve man die er van houdt en geen genoeg kan van krijgen om een vrouw lekker stevig te likken vol overgave om u lekker te laten klaarkomen.Veel vrouwen missen dit en verlangen er zo naar wel ik kom u dit met veel plezier geven met het volste respect op een vrouwvriendelijke manier hygiëne en discretie worden u 100% geboden.Zelf hoef je niets te doen je juist laten likken en genieten maar wil je meer geen probleem en elke leeftijd kan genieten en studentes(21+)ter ontspanning in den bloc kan ook heb ook ervaring in tantra massage.Mail mij gerust met uw wensen en wat je wil en wie weet kan je straks al genieten.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10