Zoeken naar vriend*

Uw zoekactie voor vriend* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jan 46 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Welke dame wil me leren kennen?
Hallo, Ik ben een lieve tedere man uit Oostende en zoek discreet een dame die ervan geniet om eens geheel vrouwvriendelijk verwend te worden. Ik ben heel respectvol, verzorgd en geniet er enorm van om de ander te laten genieten. Ik masseer ook heel graag. Stuur gerust een mailtje als je zoiets ziet zitten. Liefs x Jan  
Knuffelbeer 51 jaar Vlaams-Brabant - Asse
Zoek FWB
Ik zoek langs deze weg een lieve vriendin. Die net als ik intimiteit te kort komt. Maar ook samen leuke dingen doen. Shopping, uit eten gaan, wellness, weekendje weg. Dus niet alleen sex. Laten we elkaar beter leren kennen.  

Zoek FWB
Wim 56 jaar Vlaams-Brabant - Haacht
Dominante maîtresse 60+ gezocht voor vriendschap en spanking
Mijn ideaal scenario? Ik kom binnen en je zet me eerst even in de hoek. Daarna broekje naar beneden, over jouw knie voor een flinke bestraffing op mijn blote billen. Tot slot moet ik je masseren, beffen en eventueel neuken zoals jij het wil. Andere wensen of scenario's zijn zeker bespreekbaar. PS.Ik ben een geweldige, professionele masseur.  
Steven 61 jaar Vlaams-Brabant - Bertem
Schaamhaar
Welke vrouw heeft een natuurlijk bosje, streepje of toefje schaamhaar en is daar trots op? Als je het graag toont wil deze mature, verzorgde, vriendelijke, discrete en respectvolle man graag komen kijken (en jij mag dan van mij ook alles zien natuurlijk).  
KAN ONTVANGEN 65 jaar West-Vlaanderen - Oostende 0474114322
ZOEK EEN GEILE VROUW - KOPPEL - FWB - OOSTENDE OF REGIO
ik ben een 65j zeer viriele man van oostende ( gepensioneerde militair ) en zoek via deze weg een GEILE sexviendin, soulmate, fwb enz....of koppel om samen op regelmatige basis en in alle discretie mooie sex te beleven, ouder en volslank zijn geen probleem, als je maar geil bent en initiatief neemt, ik ben voor alles in en sta voor alles open, cuckold, voyeur, lat relatie, huisvriend,uitdagende kledij, geile taal enz...ikzelf ben 1M85, brede schouders en kort haar, geen baard en snor en donkere ogen, en ben zeer verzorgd , ben zelf geen roker en drinker,en ben gesteriliseerd, ik kan discreet ontvangen, op een mooi appartement, in alle discretie, zowel overdag als s'avonds, of in het weekend, voor contact: mail gerust ( telefonisch contact na mail, wegens teveel fakers e.d.) ik respecteer uw privecy, dus enkel mensen die op dezelfde golflengte zitten en ook zoeken, discretie gewaarborgd, doe gerust een voorstel  

ZOEK EEN GEILE VROUW - KOPPEL - FWB - OOSTENDE OF REGIO
Carl 66 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Dag Mevrouw...
Dag Mevrouw, aarzel aub niet als je je aangesproken voelt. Misschien hebben wij wel dezelfde verlangens! Heb je ook huidhonger of nood aan een fijn gesprek,of aan relaxen,of een massage,of nog wat meer bij een klik? Uw wens komt centraal! Bij een klik heel graag ook voor herhaling vatbaar... Ik rook niet, ben 1m85 groot,rustig, discreet, loyaal en betrouwbaar, en kom graag naar je toe, of we spreken elders af. Samen beleven we dan een heerlijke, gezellige namiddag of avond. Wat je uiterlijk en je leeftijd betreft heb ik geen verlanglijstje, maar wel graag eerlijke afspraken, hygiëne, respect voor elkaar, discretie en vriendelijkheid. Ook de rijpere dame mag zich zeker aangesproken voelen, heel graag zelfs! Laat je wensen eindelijk eens in vervulling gaan en voel je daar fijn bij! Ik kan me vlot verplaatsen. Mail gerust en we spreken in alle rust via mail, en daarna telefonisch verder af. Groet, Carl.  
Matthias 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jongeman op zoek
Ik ben een slanke, grote man (1m90, rond de 80kg) van 30 jaar en woon in Gent. Zacht en vriendelijk. Normaal geschapen en bijgeschoren. Ik heb een open relatie en ben op zoek naar iemand om een (of meerdere) fijne date(s) te beleven. Ik woon in centrum Gent en kan verplaatsen. Ik ben op zoek naar een gewoon iemand, niet naar speciale dingen. Leeftijd maakt op zich niet zoveel uit, als er een goede (fysieke en mentale) klik is.  

Jongeman op zoek
vriend 51 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
dame 65+ ?
Nette , grote , single en wat verlegen discrete man zoekt contact met een dame of een dame van een koppel van 60-75 jaar (mijn seksuele voorkeur)  

dame 65+ ?
Jayjay 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
Wie kan er straks of vanavond mij ontvangen ?
Wie is er vanavond vrij ? Enkel vrouw vriendelijke date ! Stuur adres en gegevens en we spreken vanavond af. Graag via gsm, een leuke foto zou aangenaam zijn. Wie weet verkies ik jou. Enkel voor de snelle beslissers. Tot later !  

Wie kan er straks of vanavond mij ontvangen ?
sim 59 jaar Antwerpen - Bornem
Hotvriendin gezocht
Deze toffe man wel gehuwd zoekt discreet een hot vriendin 24 -65 jaar die ook nog van veel sex houdt als het klikt eerst via sms voor regelmatig te ontmoeten ook vrouwen met maatje meer hou ook van vrouwen met mooie nylon pantys aan discreet en hygiëne aub tot hoors foto altijd welkom krijg je er eentje terug xxx  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10