Zoeken naar vrouw mijn

Uw zoekactie voor vrouw mijn leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Sensual 59 jaar West-Vlaanderen - Bredene
Ruimdenkende geile vrouw
Ik ben een slanke en zeer geile man en zoek een zeer ruimdenkende vrouw voor een regelmatig contact. Beetje kinky mag zeker. Ik sta voor veel open en heb weinig taboe's. Masturbatie/edging, bi, trio, dirty talk, nmcf, spanking, exh/voy, dogging. Als dit je aanspreekt zie ik je reactie graag tegemoet  

Ruimdenkende geile vrouw
Kinky JongeBlack 23 jaar Antwerpen - Antwerpen
Toffe vrouw gezocht(lekkere seks met Black sexbuddy)
Heb momenteel een gezonde libido. Ben op dit manier opzoek nr een snelle sexdate en mogelijk, een lange termijn als sexbuddy's. Reageer alleen met foto en waar je vandaan komt!. Koppels/TS ook Welkom maar ik ben kieskeurig  

Toffe vrouw gezocht(lekkere seks met Black sexbuddy)
Matt 38 jaar Limburg - Peer
FWB
38 jarige, eerlijke, romantische, atletische gebouwde, verzorgde man met een hoog libido. Ik zoek een leuke vrouw voor fwb. Iemand om samen op alle vlakken lekker mee en van te genieten. Wederzijds respect en discretie is zeker van toepassing. Ben jij die leuke vrouw met dezelfde interesse en gedachte stuur dan een berichtje ;)  

FWB
Lucas 42 jaar Limburg - HASSELT
ONDEUGEND AFSPREKEN
Hey, fantaseer jij wel eens van sex met een onbekende man? Ik ben een verzorgde en goed uitziende man. Ik zoek een vrouw die ook erg van orale sex en neuken houdt. Verder ben ik slank/sportief gebouwd, 1m81, weinig lichaamsbeharing en intiem geschoren. Groot geschapen ook. Voel jij hier iets voor? Laat dan snel iets van jou horen! Ik kijk uit naar een leuke mail.  

ONDEUGEND AFSPREKEN
Even zien 49 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Op zoek naar een vrouw of een koppel om te verwennen
Ik ben op zoek naar een vrouw of een koppel om te verwennen. Jouw genot staat centraal. Ik hou ervan te masseren, een deugddoende rug- en nekmassage, dan de billen en de benen. Daarna draai je je om en neem ik je gezicht, buik en borsten onder handen om finaal te zorgen voor een heerlijk orgasme. Wil je mij gebruiken voor jouw genot, dan kan dat zeker. Wel alles safe! Willen jullie als koppel samen spelen en mij gebruiken als toeschouwer, die misschien zelfs met jullie fototoestel foto's maakt van jullie vrijpartij, dan is dat ook mogelijk. Ik kan ontvangen. Veel is mogelijk, niets moet. Dat bepaal je zelf. Ideaal voor koppels of vrouwen die een eerste stap willen zetten met iemand anders! Ik ben zelf hoger opgeleid, niet roker, geen tattoos of piercings. Ik kan deze namiddag, deze avond en morgen ontvangen. Misschien tot gauw!  
Wout 47 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Zoek een date met een gebonden vrouw…!
Ik kijk uit naar een vrouw die thuis relationeel in de sleur zit en opnieuw wat spanning in haar leven wilt op een zeer discrete manier. Kernwoorden : passie, respect, hygiene, vertrouwen, discretie en eerlijkheid. Ikzelf ben een 48-jarige man uit Kuurne, gehuwd, slank, 1m76 en weeg 74kg. Ik heb geen voorkeur, doch je moet openstaan voor een passionele date, ofwel bij mij thuis, ofwel op kamer. Ik zoek geen relatie en ben 100% eerlijk, dus verlang dit ook van u. Fakers hoef ik niet, alsook geen mannen ! Uw reactie zal altijd beantwoord worden  
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Zin om te beffen
Is er een vrouw die zich aangesproken voelt om haar poesje heerlijk te laten klaar beffen met orgasme. Kom gerust eens langs of ik bij U. Ben zeer verzorgde man 1.80m 72kg xl geen roker. Discretie is natuurlijk verzekerd.  
Bilal 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Leuk vrouw gezocht voor nu of deze ochtend aub..
Deze singel man 30jaar alleen wonend zoekt leuk vrouw voor de normale seks date met alles graag doe ik jouw lekker klaarstomen en jij mij. Ik weeg 68kg en meet 1.79m. Besneden zuider penis. Ik hou van leuk gesprek of zelfs niet leuk spontaan seks is altijd goed drankje samen lekker sterk mag zeker. Welke vrouw singel of gebonden wilt nog langskomen ? Of kan morgen vroeger langskomen ? Mij ontvangen mag ook, Gebonden vrouw met toestemming van man of vriend. Welke vrouw komt af zuiders turks Arabische of zwarte vrouw mag ook alle vrouwen de seks is uniek. Welke vrouw kan echt lul gebruiken ?  

Leuk vrouw gezocht voor nu of deze ochtend aub..
gisteren
Jan 33 jaar Limburg - Heppen
Hetero met speciale wens
Hey, ik ben een ietwat verlegen intelligente gast, 33j, 1m83, 96kg en 16cm met een fantasie waar ik een man of vrouw voor zoek. Ik hou er van om zo heel af en toe is een sexy wit jurkje aan te trekken met jarretellen, stockings en een string en zoek iemand die me in sexy outfit stevig wil neuken in allerlei posities. Ik zoek verder geen contact (kussen, strelen masseren,pijpen,...), afspreken in rendez-vous heppen, outfitje/condoom aan en neuken.  
gisteren
Gert 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Anale seks
Ik hou er enorm van Om vrouwen anaal te nemen en ben er zeer ervaren in. Langs deze weg zoek in een meisje of vrouw die ik eenmalig of op regelmatige basis anaal mag neuken. Kan me zowel verplaatsen als ontvangen. Wil je dit doen maar heb je geen ervaring om in je kontgaatje genomen te worden dan heb ik genoeg ervaring om je anale ontmaagding aangenaam te laten verlopen zodat dit voor herhaling vatbaar kan zijn. Indien interesse... stuur gerust een mail.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10