Zoeken naar wie heeft nu

Uw zoekactie voor wie heeft nu leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Hot boy 27 jaar Limburg - HASSELT
Welke zeer geile (gebonden) dame heeft zin in zeer discrete geile date op kamers…
Hallo,ik ben een zeer sportieve goeduitziende zuiderse type(gebonden)jm uit Hasselt,ben zeer respectvol,verzorgd,discreet,goed voorzien met een uitstekende uithoudingsvermogen.Ben opzoek naar dames die thuis echt te kort komen,die ik is lekker stevig kan verwennen van kop tot teen .Date enkel overdag/avond door de weeks.Indien interesse in zeer geile discrete date,stuur gerust een mail met de nodige info met foto .ik verplaats enkel in de regio Limburg,NL Limburg,Kempen .Enkel doeners krijgen antwoord terug.wie weet tot snel dames ;-)  

Welke zeer geile (gebonden) dame heeft zin in zeer discrete geile date op kamers…
Geert 41 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vrouwen meiden doof behoefte verlang je naar sex
vrouwen meiden blanke andere oregiene je hou van seks lekker je vind het heerlijk om lekker lang aan mijn pik te likken en te zuigen, maar je hebt 1 ding waardoor je eigenlijk nooit seks hebt gehad.je bent doof je bent doof geboren en hebt dus nooit kunnen horen. Dit heeft ervoor gezorgd dat je nog nooit seks of een relatie heb gehad kan privé ontvangen in Gent prijzen niet aan verbonden contact stuur een sms bericht naar mijn nummer Geert.  

Vrouwen meiden doof behoefte verlang je naar sex
Bart 42 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
Spreken is zilver. Pissplay is goud.
Hallo, Ik weet dat de laatste maanden al behoorlijk nat zijn geweest, maar ik heb de ambitie om ze nog natter te maken Ik zoek namelijk een vrouw die into piss play is. In tegenstelling tot velen heeft dit verlangen voor mij echter niets met dominantie of vernedering te maken, maar eerder met intimiteit. Het voelt gewoon fijn aan om iets stout en intiem samen te doen. Het ontspant mij om de warmte van een partner te voelen.Ik ben eerder sapioseksueel en demiseksueel. Daarom is een mentale klik ook nodig vooraleer er een fysieke klik kan zijn. Extra pluspunten voor squirters, want ook daar liggen vele opportuniteiten voor natte geile spelletjes.  
SWEET 48 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Knappe vrijgezel zoekt leuke dame voor (ont)spannende afspraakjes
Op zoek naar een deftige madam die net als ik nood heeft om op regelmatige basis af te spreken om te ontspannen en te genieten van wederzijdse verwenning... Ben je vrijgezel of in een relatie die je geen voldoening schenkt op intiem vlak en zoek je ook een vast maatje, laat dan gerust iets weten en we maken even beter kennis. Zelf ben ik vrijgezel, netjes en discreet en dat verlang ik ook van jou... Regio West- en Oost Vlaanderen  
Marc 44 jaar Vlaams-Brabant - Affligem
Weg met de dagelijkse sleur
Hallo , welke leuke dame is de dagelijkse sleur ook beu en is te vinden voor wat meer spanning en fun in haar leven ? Weliswaar met de nodige discretie en wederzijds respect voor elkaars wensen . Ik ben een slanke en zeer nette gast van 47 , 1.80m , 74kg slank en sportief. Mooi en groot zeer net geschoren speeltje. Absoluut niet fake ! Ik sta voor veel open , wie heeft interesse aub Grtjs  

Weg met de dagelijkse sleur
Leuke man 49 jaar Limburg - Heusden-Zolder
Bare date….
Goedemiddag, Ben verzorgde man van 48j.Foto en gesprek kan zeker bij antwoord. Is er een verzorgde dame in Limburg of omstreken,die namiddag zin heeft in een vluggertje neuken zonder condoom aub? Dank u…..tot hoors.  
Just4Fun 53 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Is er een dame hier met ervaring met droog neuken, lees verder...;-).
Dag dames, wie heeft er ervaring met droog neuken, ik heb het 's ervaren jaren geleden en het was zalig... We zitten naast elkaar, je draagt een rokje of kleedje, ik een makkelijke broek. Eerst strelen we elkaar sensueel, eventueel ook zoenen/tongzoenen, mijn hand gaat onder rokje/kleedje en ik streel over je slipje om jou poesje nat te krijgen en op te winden terwijl jij in mijn broek over mijn slip wrijf en mijn penis hard voelt komen. Eens beide goed opgewonden komt jij bovenop mij zitten en beweeg je heen en weer bovenop mijn penis, let op ! we houden beide onze slip aan en er is GEEN penetratie, alleen het gewrijf van de intieme delen. Als alles gaat zoals het moet, kunnen we zo beide tot een heerlijk orgasme komen..., heerlijk. Heb je hiervoor interesse, vragen of heb je zelf een leuk voorstel dan hoor ik het wel;-).  
Ken 31 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
In mijn caravan, ben ik superman
Hey, Ikzelf ben Ken, vlaamse man van 31 jaar oud. Normale looks en stats en normaal geschapen. Single en alleenstaand. Is er een leuke dame die zin heeft in een date? Leeftijd en uiterlijk van geen belang. Kan ontvangen of verplaatsen, zelf woon ik in een caravan. Discretie en hygiëne geboden en gevraagd. Heb zelf een hoog libido en hoog uithoudingsvermogen. Bij de juiste klik kan veel, sta voor veel open. 100% echte ad en elke reactie word beantwoord. Hopelijk tot snel! Mvg Ken  

In mijn caravan, ben ik superman
Bent 59 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Ben jij een Geile MILF Mama?
Ben jij een geile mama die nood heeft aan een lekkere sexdate met ervaren en respectvolle man? Ik geef je een intieme massage, lekker lange befbeurt en indien gewenst nog veel meer.... Ik kan verplaatsen en ben super discreet. Als je interesse hebt, schrijf me dan snel.  
Magic-Touch 60 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Magische Handen zoeken Gevoelige Vrouwelijke Tepels
Mijn magische en ervaren handen zoeken een een dame met gevoeilige borsten die zin heeft om eens lekker verwend te worden met een borsten- en tepel massage. Ik kan verplaatsen in Vlaanderen. Geen koppels of mannen aub. Schrijf me nu een kort bericht om verder af te spreken. Magic-Touch  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10