Zoeken naar wij interesse

Uw zoekactie voor wij interesse leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Gert 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Anale seksdate
Ik hou er enorm van Om vrouwen anaal te nemen en ben er zeer ervaren in. Langs deze weg zoek in een meisje of vrouw die ik eenmalig of op regelmatige basis anaal mag neuken. Kan me zowel verplaatsen als ontvangen. Wil je dit doen maar heb je geen ervaring om in je kontgaatje genomen te worden dan heb ik genoeg ervaring om je anale ontmaagding aangenaam te laten verlopen zodat dit voor herhaling vatbaar kan zijn. Indien interesse... stuur gerust een mail.  
Oliver 45 jaar West-Vlaanderen - Beernem
Discrete kinky relatie
Hallo Ik ben een verzorgde niet onknappe man. 1m74, 74 kg en sportief gebouwd; Graag ontmoet ik een leuke vrouw voor een discrete bdsm relatie waar veel kan maar niets moet. Leeftijd speelt geen rol, wel ook verzorgd en discreet. Heb ik je interesse gewekt? Stuur dan een berichtje :-) Tot hoors Groetjes  
Jongeman 24 24 jaar Antwerpen - Boechout
Jongeman zoekt fwb
Hey! Tof dat je even mn advertentie leest! Ik ben een jongeman van 24 uit het Antwerpse; slank en lang gebouwd met de juiste verhoudingen op dat vlak ;-). Ik heb het de afgelopen periode best druk gehad maar zou graag op deze manier toch terug wat meer spanning in mn leven willen. Het lijkt me fijn om elkaar eerst even wat te leren kennen, te kijken of er een eventuele klik is, mocht dit zo zijn is er veel mogelijk! Ik zou het zelf fijn vinden mocht er naast het (evt) seksuele ook ruimte zijn voor een goeie babbel, een uitstapje hier en daar, etc. Mocht je interesse hebben mag je me altijd iets laten weten met wat meer info van jezelf & wat jij hoopt te vinden. Enkel reageren indien je een single vrouw bent vanaf +-25 jaar. Hopelijk tot snel!  
Frederik 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Aftrekken
Op zoek naar een geile meid die me lekker hard maakt en me eens heerlijk wil aftrekken. Laat maar horen indien interesse.  
Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Man zoekt vrouw om te daten met een koppel.
Hallo, ik ben een man van 56 jaar uit Waregem en zoek een vrouw om te daten met een koppel. Ik ben 1m75, 86kg kort grijs haar, blauwe ogen, geen tattoos, geen piercings en niet-roker. Iemand interesse? Alles eerlijk, discreet en in wederzijds respect. Stuur gerust een mailtje met enkele woordjes uitleg en hopelijk tot snel. Groetjes!  
Jonas 28 jaar Oost-Vlaanderen - Brakel
Fun en indien klik fwb
Welke leuke dame heeft zin om eens kennis te maken met een drankje en zien of er een klik is. Wie weet kan er nadien een spannende avond of langere tijdspannne volgen met stomende afspraakjes. Ik ben een 29j mag die goed voorzien is en normaal gebouwd en zeker niet lelijk. Ik neem rustig de tijd om op te bouwen en naar jouw wensen te luisteren. Ik kan ontvangen als verplaatsen. Indien interesse stuur mailtje en bij foto krijg je reactie terug met foto. Hopelijk tot snel  
Bart 34 jaar Limburg - HASSELT
Dominante vrouw
Hey dames. Ik ben bart en ben op zoek naar een leuke, dominante vrouw om mee af te spreken. Kan er enorm van genieten als je mij gebruikt. Love facesitting, rimmen, plas en fisting. Vorige ervaring doen me naar meer verlangen. Iemand hier ook interesse in? Stuur me gerust voor meer informatie. Groetjes  
jongeman 25 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
morgenavond 30/05 zin?
op zoek naar iemand voor een gezellige vrijdagavond mee te beleven regio Leuven, eerst een wijntje en dan zien waar de nacht ons brengt;) interesse en vrij morgen? laat me snel iets weten:)  

morgenavond 30/05 zin?
Nipple Lover 46 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Ik hou van (grote/lange) tepels
Ik ben een echte borsten liefhebber ... ik hou er van om heerlijk op je tepels te zuigen (als je lacteert, des te beter!). Ik zou het heerlijk vinden om uitgebreid op grote tepels (Eraser Nipples zoals ze die in 't Engels noemen) te zuigen en die te verwennen. Interesse? Let me know!! (ik sta ook open voor ANR (Adult Nursing Relation) en/of Hucow (in bezit van melkmachine))  
Hot boy 27 jaar Limburg - HASSELT
Welke zeer geile (gebonden) dame heeft zin in zeer discrete geile date op kamers…
Hallo,ik ben een zeer sportieve goeduitziende zuiderse type(gebonden)jm uit Hasselt,ben zeer respectvol,verzorgd,discreet,goed voorzien met een uitstekende uithoudingsvermogen.Ben opzoek naar dames die thuis echt te kort komen,die ik is lekker stevig kan verwennen van kop tot teen .Date enkel overdag/avond door de weeks.Indien interesse in zeer geile discrete date,stuur gerust een mail met de nodige info met foto .ik verplaats enkel in de regio Limburg,NL Limburg,Kempen .Enkel doeners krijgen antwoord terug.wie weet tot snel dames ;-)  

Welke zeer geile (gebonden) dame heeft zin in zeer discrete geile date op kamers…
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10