Zoeken naar zonder mogelijk

Uw zoekactie voor zonder mogelijk leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

pleaserlovertje 33 jaar West-Vlaanderen - Brugge
jongeman zoekt dame om te verwennen
Hey dames, 33jarige jongeman is op zoek naar meisje / dame om tegen betaling mee af te spreken. Jouw leeftijd is liefst tussen de 20-40 en je bent single, wil geen miserie met andere mannen. Indien we het beiden leuk vinden kunnen vervolg dates komen. Ervaring is geen must, verlegen zijn mag best. Ik val helaas niet op volslanke vrouwen. Ik ben gemiddeld sportief en gebouwt, blank, blond, blauwe ogen. 183 centimeter groot en weeg 76. Daarnaast wel heel verzorgt (hygiëne heel belangrijk), charmant, lief en eerlijk. Voor mij is het zeer belangrijk dat je alleen doet wat je zelf wil! Ik ben een echte pleaser en zal er alles aandoen om het voor jou zo leuk mogelijk te maken! Hou erg van beffen, (tong)kussen, voorspel, ... Of ik luister wat je zelf graag hebt. Ik ben West-Vlaming in de buurt van Brugge. Ik kan naar jou komen of we spreken af op hotel of ergens anders. Liefst niet verder dan 80 kilometer van Brugge.  

jongeman zoekt dame om te verwennen
Domi 46 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Ben jij wat ik zoek...?
Deze vrijgezel is op zoek naar een leuke open-minded vrouw om regelmatig mee af te spreken. Ik zie het niet als fwb maar net dat ietsje meer... Klikt het echt goed, dan is voor mij nog meer mogelijk. Niet enkel goeie sex dus, maar ook gevoel, passie, vertrouwen, goeie gesprekken, iemand waar je iets aan hebt. Niet iedere dag maar als het ons beide past. Geen klassieke relatie, geen sleur, geen gedoe, geen problemen... maar je kan op elkaar rekenen. Spreekt dit je wel aan en je hebt zin om deze positieve man van 1m87 en 46j te leren kennen? Stuur me een mailtje. Afstand is geen probleem. Mocht je niks terugkrijgen, check je spam even ;)  

Ben jij wat ik zoek...?
Verwennertje 63 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Durf genieten
Verzorgde single man jonge zestiger 1,70 m 68 kg. Zoek een leuke vrouw die graag gemasseerd word zowel ontspannend als erotisch is mogelijk. Leeftijd postuur origine niet belangrijk. Een goede likbeurt is ook mogelijk. Niets moet veel kan alles met goede afspraak. Ben en blijf altijd gentleman. Kan ontvangen en verplaatsen overnachten mogelijk. Koffietje en goede babbel kan ook, etentje.  
Aaron 27 jaar Antwerpen - Antwerpen
Searching fwb
Hey, ik zoek een meisje met onderdanig kantje om mijn seksleven een upgrade te geven. Kinks en interesses kunnen besproken worden. Ik ben dominant alsook teder en laat jou zo lang mogelijk genieten. Indien dit je aanspreekt kan je mij contacteren via email. Mischien tot snel x  

Searching fwb
Verwenner 42 jaar Antwerpen - Edegem
Massage en meer?
Welke vrouw houdt er van een erotische massage? Ik ben een man die jou graag eens zou verwennen...ik ben 1m80,72kg en 17x5 ben benieuwd wie dat jij bent..? Overdag ook mogelijk..  
Dominick 56 jaar Limburg - Maaseik
Leuke dame gezocht voor privésauna, naaktwellness, naaktstrand
Vorige zomer heeft deze slanke, eenvoudige man 56 uit Oost-Limburg voor het eerst kennis gemaakt met het nudisme. Dat is me zo goed bevallen dat ik het verder wil ontdekken en er meer/vaker van wil genieten. Alleen is maar alleen en daarom ben ik op zoek naar een leuke dame die net als ik houdt van ongeremd naakt zijn en me graag wil vergezellen naar een privésauna of naaktwellness. Bij goed weer zijn een naaktstrand en naaktcamping ook zeker mogelijk. Leeftijd speelt geen rol en lichaamsbouw ook niet, want mijn lichaam is ook niet perfect. Ben je een spontane, verzorgde dame, spreekt dit oproepje aan en wil je samen met mij dit avontuur aan gaan, stuur me dan gerust een mailtje ! Tot binnenkort ?  

Leuke dame gezocht voor privésauna, naaktwellness, naaktstrand
Beffer 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wil jou graag beffen
Hallo, Ik ben een niet onknappe jongeman die valt op ervaren vrouwen. Ben jij een geile vrouw die eens zin heeft in een jonge man met een groot uithoudingsvermogen en een liefde voor beffen? Ik bef je met plezier en zo lang als je zelf wilt. Je hoeft niets bij mij te doen als je dat niet wil. Alleen beffen is goed voor mij. Ik ben ook open-minded en sta open voor veel. Uiterlijk maakt me niet uit. Elke vrouw mag reageren. Hopelijk heb ik je interesse en wie weet spreken we snel af. Eenmalig afspreken is geen probleem. Maar hoop op regelmatig af te spreken indien de klik er is. Ik kan makkelijk ontvangen in Wilrijk. Verplaatsen is ook mogelijk afhankelijk van de afstand. Discretie en hygiëne zijn verwacht en gegeven.  
Aaron 27 jaar Antwerpen - Antwerpen
Aaron searches fwb
Hey, ik zoek een meisje met onderdanig kantje om mijn seksleven een upgrade te geven. Kinks en interesses kunnen besproken worden. Ik ben dominant alsook teder en laat jou zo lang mogelijk genieten. Indien dit je aanspreekt kan je mij contacteren via email. Mischien tot snel x  

Aaron searches fwb
Respectvol 60 jaar Limburg - Tongeren
Hoop nog steeds een fijne toffe warme dame te mogen leren kennen?
Al zolang zoekende naar een eerlijke toffe respectvolle date met een leuke sexy vrouwelijke niet rokende dame. Liefst tussen 45 en 60jaar.Iemand die net als ik ook veel warmte liefde en intimitiet mist in haar leven.Maar dat enkel wil delen als er een klik,vertrouwen en respect kan zijn.Dus al zeker geen opdringerigheid van mijnentwege,want ben geen vrouwenloper macho,aansteller opschepper of wat dan ook.Maar wel een lieve zachte aangename respectvolle man.Ik ben niet kalend,gbbs mannelijk behaard,intiem ook zeer verzorgd, en ik rook en drink niet.Al kan een glaasje cava of een fruitig biertje in fijn gezelschap op een terrasje wel eens smaken.Maar dus alweer lang geleden ondertussen.Ook leuke andere dingen samen doen zou ik graag willen doen,als er een klik,vertrouwen en fijn samen zijn(vriendschap) mogelijk kan zijn.Ik ben een jonger ogende man. xxx  
Bram 34 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Gezelschap gezocht
Hey dames, voor vanavond ben ik opzoek naar een dame die me wat gezelschap kan houden, indien het klikt is er meer mogelijk maar is zeker geen must. Ik ben 34j , 1m85, 120kg. Van jou verwacht ik gewoon een proper voorkomen en uiterlijk en leeftijd zijn van geen belang  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10