Zoeken naar afspreken

Uw zoekactie voor afspreken leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Sletje 46 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
Ik ben een geil onderdanig sletje
Ik zoek liefst een oudere dominante man om mij onder handen te nemen. Ik zoek iemand om dit op te bouwen tot we helemaal ongeremd geile sex tesamen hebben, ik kan ontvangen en ook verplaatsen mits ik single ben kan ik gemakkelijk afspreken en wil dit van jou ook dat we minstens 1 keer per week onze avond er kunnen van maken, ik kan in de week telkens na 18u en in de weekends kan ik onbeperkt. Wat laat dit sletje toe, dat gaat van kussen, tongen, tepel play(klemmen) billen klets (spanking), zuigen en hou van facial cumshots en slik ook, me laten neuken en fisten, golden shower en slikken. Graag reageren met duidelijke stats en foto van je pik. Ik doe niet aan blind date dus bij verdere kennismaking graag kenbaar maken.  
Ikke 46 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Ben op zoek naar een groepje
Geile mannen die op regelmatige basis willen afspreken voor geile sex. Alles kan en mag met het nodige respect. Ikzelf ben een openminded bottom gast en zoek dus al een tijdje leuke geile top of versa mannen om samen een whatsapp groepje te starten en regelmatig real af te spreken. Kan zelf wel niet ontvangen dus als er 1 iemand bij is die dit wel kan is dat super. Dates zouden liefst doorgaan op een vrijdag avond of zaterdag/zondag overdag. En dit in een straal van 30km rond zottegem. Pijpen, tongen, rimmen, neuken (ook bare) is mogelijk. Meer bespreekbaar. Ik stel me op als een echt bottom lust sletje en zaad mag in mond en kont terecht komen. Size van speeltjes liefst 15cm en groter en liefst mooi geschoren. Welke geile heren hebben er zin? Mijn stats 46/180/86/16*4 lul en bellen geschorens. Laat wat van je horen en dan zien we of we een geil groepje kunnen samen stellen.  
Jan 47 jaar Vlaams-Brabant - Liedekerke
Ruk date
Ik man van 48j zoek rukdate. Ben jij ouder dan 60j dan kunnen savonds eens afspreken.  
kris 46 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Lekkere date of sexrelatie
Hallo, ik ben onderdanige bi bottem slet en heb hier regelmatig een advertentie gezet. Jammer genoeg heb ik nog niet gevonden wat ik al zo lang zoek. Ik zoek dus een man die regelmatig kan afspreken. Met regelmatig afspreken bedoel ik ook af en toe ondeugend smsen en opwinden om bij de date lekker los te gaan. Veel kan bij mij en naar de toekomst toe kan jij eventueel bepalen wat er nog zal gebeuren. Samen naar een sexcinema gaan waar je me kan uitlenen is een geile droom van mij. Nationaliteit maakt niet uit maar wel liefst iemand ouder dan mij. Een dokter, boer, mindervalide, vrachtwagenchauffeur of een zwarte man zou heel fijn zijn.Tot? Korte mails zonder voorstelling krijgen geen reactie. Niet reageren indien jullie zich hier niet in kunnen vinden, aub...  
Ikke 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke bischierige man heeft zin en loopt geil?
Zou graag afspreken met een bischierige man die geil loopt en is om zich naakt te laten bekijken, zijn pik en ballen te laten keuren en bespelen,... dat maakt me geil en dan mag je mij laten spuiten. Maakt niet uit of of je klein geschapen bent, geen erectie meer hebt, vlug klaarkomt,... als ik maar met je kan spelen en lekker geil wordt. Ook tv, cd, sissy is welkom. Een pluspunt is dat je onderdanig bent en onervaren.  
Jan 59 jaar Antwerpen - Turnhout
Verwennen
Met wie zou ik morgen in de voormiddag kunnen afspreken om elkaar wat te verwennen.  
Zaadgeil 42 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Pijpdate rond 14u30
Ik zoek een lekkere lul om zalig klaar te pijpen en alles in mondje te krijgen en te slikken. Afspreken, broek open en ik begin eraan. Niet teveel gebabbel. Ook cardate mogelijk.  
Pijpslet 41 jaar Antwerpen - Antwerpen
Op zoek voor date
Bi 41/186/85. Op zoek naar iemand die kan ontvangen. Ik hou enorm van het orale (pijpen, slikken, ondergespoten worden) maar sta open voor meer. Ik voel me graag gebruikt als een echt (pijp)sletje. Ik kan me door de week makkelijk overdag vrijmaken. Bij klik kan regelmatig contact. Leeftijd of uiterlijk speelt geen rol voor me maar stuur wel aub een foto van je paal mee. Deze week zijn er een paar dagen waar ik nog zou kunnen afspreken maar later kan ook.  

Op zoek voor date
Fre 40 jaar Oost-Vlaanderen - Wondelgem
De namiddag. Van Wondelgem tot regio wetteren
Hallo, Ik vandaag een afspraak met de autokeuring in wondelgem rond 17.30. Ik rijd dan nadien richting wettere. Iemand die graag wil afspreken. Ik sat voor veel open. Zomang beiden fun hebben. Ervoor kan mss ook nog. Bedankt.  
Kogelvisje 47 jaar Antwerpen - Westerlo
Hallokes allemaal
Heyz, Ik ben op zoek naar iemand, die het ziet zitten om met een vrij onervaren man, beetje verlegen, wilt afspreken en geduldig is. Liefst iemand die kan.ontvangen in de regio, en op zaterdagen zou kunnen Ik ben een iets zwaardere man, behaard, bbs ,kaal hoofd Ik zoek liefst iemand ouder, voor voornamelijk softsex. Groetjes  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10