Zoeken naar alles mogelijk

Uw zoekactie voor alles mogelijk leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jonge pijper 24 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Wie wilt gepijpt worden? 40+
Waar zoek ik naar? Een man, 40+, omgeving Vlaams-Brabant liefst, om regelmatig te pijpen. Kan meermaals per week, hangt ervanaf hoeveel zin U heeft. Wat kan ik bieden? Een mond, een tong, en een object om te gebruiken! Ik wil zelf niets terug, we zouden afspreken en alleen focussen op uw genot. Ik heb erg veel vrije tijd, dus kan me snel vrijmaken om te komen. Als U dominant bent en kan ontvangen, is veel meer mogelijk. Ook kan ik uw huishoudslaaf worden. Ik kan nooit ontvangen. Indien interesse stuur mail met whatsapp nr voor makkelijker contact, en ook enkele fotos aub!  
Megageil 42 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Geil opgestaan
Ik zoek een lekkere lul om zalig klaar te pijpen en alles in mondje te krijgen en te slikken. Afspreken, broek open en ik begin eraan. Niet teveel gebabbel. Ook cardate mogelijk.  
Slaaf voor sex 39 jaar Limburg - HASSELT
Grote pik gezocht
Ik laat me vastgebonden worden aan het plafond in alle mogelijke posities, laten gebruiken door een of meerdere mannen in elke opening van mijn lijf en veel sperma in me te spuiten. En dit voor enkele weken lang! Mijn lichaam gebruik je hoe je dat wil en zo hard mogelijk! Voor mij levenslang in huis te nemen als slaaf.  

Grote pik gezocht
Kurt 50 jaar Oost-Vlaanderen - Maarkedal
spannend pijpje gezocht
Hallo, ik ben een verzorgde man van 50. Zoek via deze weg iemand die mij een lekker mondeling verwenbeurtje wil geven. Dat mag zeker wat spannender gemaakt worden, waarbij mij blinddoeken, vastbinden en spanken absoluut mogelijk is. Ik kan makkelijk verplaatsen, ben discreet en verlang dat dan ook van jou. Graag mannelijk en ongeveer mijn leeftijd of ouder  
Pieter 30 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Intieme scheerbeurt
Beu om iedere keer zelf te scheren? Bij mij kan je terecht voor een intieme gladde scheerbeurt. Alle zones zijn mogelijk. Laat gerust iets weten  
smal geil kontje 59 jaar Oost-Vlaanderen - Lede
zaad gevraagd voor kontje of mondje / omg.Lede / tot 24 uur
geil opgestaan ,heb zin in veel zaad in het mondje of lekker smal kontje ,pijpen ,slikken ,bare of cd neuken ,lingerie ,poppers mogelijk,plas kan ,meerdere zeker ,ook trav of CD ;graag -85kg ,kan vrij ontvangen 57-172-70-16-onbehaard ;;reactie met stats en foto is antwoord ,leeftijd onbelangrijk  

zaad gevraagd voor kontje of mondje /  omg.Lede / tot 24 uur
Sissy sletje 27 jaar Limburg - Lommel
Sissy zkt. vaste XL alpha daddy
Ben opzoek naar een man met een XL pik die me wil trainen tot zijn perfecte zaad sletje. Ben de man van een koppel, zei heeft me tot de Sissy gevormd die ik nu ben. (Ze heeft zelf al haar eigen bulls, voor de duidelijkheid het zouden dates zijn met mij als sletje om op te leiden tot persoonlijke seks toy, dus solo dates ) Binnen paar maanden zouden we ook moeten kunnen ontvangen in ons eigen stekje dus vanaf dan is meermaals per maand zeker een optie. Stel uzelf even voor [uitleg hoe u het zou aanpakken krijgen streepje voor] en stuur indien mogelijk een dick pik mee. fotos en video materiaal kan verstuurd worden. Keywords: Zaad sletje, uithoeren, cumdump (na soa test ) , nymphomane, Sissy, crossdress, size queen, femine , gewillig Sissy , kutje,chastity  
geilerd 50 jaar Limburg - Heusden-Zolder
zoek pik voor morgen
Ik ben morgen heel de dag thuis en heb zo veel zin in een pik in mijn mond. Welke man, tussen 50 en 60 jaar, weinig behaard, geen baard of snor, maar wel een buik(je) komt langs. Ik ontvang geblinddoekt, dus je blijft anoniem, doet een satijnen slipje van mijn ex aan en ik pijp je klaar. Daarna vertrek je terug! Indien onbehaarde kont, is rimmen ook mogelijk. Beetje kinky, jij hoeft je kont en pik niet te wassen. Stuur foto van je pik (mag in slipje), met leeftijd, lengte en gewicht.  
Joren 28 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Medische keuring (Dokter gezocht)
Beste heren, Deze jongeman is opzoek naar een dokter voor komende maandag rond 12u een bezoek te brengen. Liefst uit de regio. Ik ben een slanke/sportieve hetero jongeman van 28j. Die graag eens uitgebreid schoolonderzoek/medische keuring ondergaat zo volledig mogelijk. Jij ben slanke dokter, die mij kan ontvangen in u kabinet komende maandag. Reageer met foto, en het verloop van het onderzoek.  
Tommy 35 jaar Oost-Vlaanderen - Brakel
Bicurieus
Hey, Ik ben op zoek naar een gebonden man die af en toe een wederzijdse softdate wil. Iemand die af en toe kan ontvangen en af en toe verplaatsen. Iemand jonger dan 40, liefst sportief gebouwd, verzorgd en die mag gezien worden. Een normaal iemand waarmee af en toe softdate mee mogelijk is. Enkel reageren met foto want er moet toch iets of wat fysieke klik zijn. Ik ben zelf 34 jaar, 1m78, 78 kg en sportief.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10