Zoeken naar avond laat

Uw zoekactie voor avond laat leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Pijper 35 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Verwennen
Ik ben nu op weg naar Gullegem bij wie mag ik langskomen? Je laat mij binnen en staat al naakt we gaan naar waar jij wil in het huis . En ik pijp jou . Wie heeft een zin in mijn voorstel mag ook een andere voorstel doen  
Jarne 41 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Truckdate
Welke gay of bi ziet een truckdate zitten met hetero (40/173/79/15/5) Ik laat me overal betasten, zuigen, rukken en mss vingeren ook mogelijk. Voor nu omgeving Geraardsbergen. Grtz  

Truckdate
Man 31 31 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Man 31 zoekt geile date deze avond laat
Hallo, Vanavond heb ik tot 22u opleiding maar daarna heb ik nog zin in lekkere ontspanning. Het zou men eerste keer zijn met een man dus nog geen ervaring. Ik zelf ben van regio Dendermonde en deze avond opleiding regio Gent. Stel gerust iets voor en wie weet zien we elkaar straks. Foto van mijn paal geeft je al een idee.  

Man 31 zoekt geile date deze avond laat
Wim 57 jaar Vlaams-Brabant - Kampenhout
Wie is er op zoek naar een buddy om voor de eerste keer een sauna te bezoeken?
Hier een verzorgde getrouwde hetero/licht bi, regelmatige bezoeker van publieke sauna. Ik lees hier soms wel eens dat mensen dat graag ook eens zouden doen, maar de stap niet durven zetten omdat ze niet goed over de drempel heel geraken. Als je op zoek bent naar gezelschap om je te begeleiden, wil ik graag met je afspreken. Van goed sociaal niveau, beleefd, respectvol en met de nodige humor en vlotheid. Laat gerust van je horen als je graag eens zou afspreken.  
erik 73 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
pijpen of neuken
hey ik pijp tot einde dus ook in mond klaarkomen laat me ook wel eens bare neuken  
Bi bttm 58 jaar West-Vlaanderen - Bredene
BTTM vrij en veel zin
Wie kan er mij ontvangen? Kan verplaatsen wanneer jij tijd hebt en zin. Laat me graag masseren pijpen rimmen en neuken. Ik pijp heel graag.  
Flor 54 jaar Antwerpen - Schilde
Sloppy pijp sletje
Ik zoek een sloppy pijp sletje. Die weet wat sloppy pijpen inhoud. En die graag slikt. Dus een sletje leest nu deze advertentie en heeft zin om iemand naar de hemel te pijpen. Dus je nodigd me uit ik kom bij jouw toe we hebben een gesprek. Je bent zo nieuwschierig om mijn lul te zien. En deze lekker te bewerken. Ik zit naast jouw en je maakt plots mijn broek los en je zegt mij ik wil jouw geile lul zien en ik doe mijn broek helemaal uit en ik zeg je wat denk je er van en je neemt deze zonder aarzelen in je mondje en je pijpt me zalig tôt Ik bijna spuit Maar je laat mij niet spuiten dit pas na 4 keer smeek ik je om me te laten spuiten ik kom hevig kreunend klaar. En daarna bied je ook u kontje aan om het lekker te neuken. Jij hebt geen lichaamsbeharing. Geen baard of snor zeer hygiënische netjes gespoeld en het moet niet snel snel gaan jij kunt ontvangen Antwerpen centrum of Turnhout centrum dit voor morgen. Verder vragen mail me maar geen fake gedoe. Ik ben een jonge 50ger stevige  
Handjobs 41 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Handjob?
Is er iemand in Brugge die zich graag laat aftrekken door een nieuwsgierige heteroman? Mijn statistieken 40j 172/70. Ik kan niet ontvangen.  
Marc 46 jaar Limburg - Tongeren
Vandaag vóór 12u !
Hallo,ik ben Marc sportieve man in heterorelatie met regelmatig zin om een frisse lekkere lul te pijpen.Ik laat mij ook pijpen als u dat wenst.Ik heb nu 2 uurtjes vrij voor wat plezier...Discretie en hygiëne gegarandeerd.Eventueel cardate.Eerst is eerst.Likjes,Marc.  

Vandaag vóór 12u !
Bart 41 jaar West-Vlaanderen - Koekelare
Zin in zaad
Iemand die kan ontvangen die dringend zijn zaad kwijt wil ? Ik help je graag even met mijn handen en mond...je mag spuiten waar je wil. Je mag passief blijven of als je zin hebt mag je mijn lekkere paal van 18 zeker ook verwennen. Iemand met lekkere grote pik ? Iemand met veel zaad...laat maar weten en dan kom ik even langs.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10