Zoeken naar de buurt

Uw zoekactie voor de buurt leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Davy 49 jaar West-Vlaanderen - Poperinge
Zoek Softdate deze voormiddag of morgen ? Wie komt ?
Of blijf je liever passief ? Geen probleem als we maar genieten en ik pijp je graag of mannen die in de buurt passeren aub ? Welkom  
Patrick 63 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem 0471325946
Bottem sletje zoekt man
Ik zoek een man die eens naar me toe wil komen op men werk ik ben gans alleen in de buurt van scherpenheuvel zichem veel kan en mag je leeg zuigen me Neuken kan eventueel ook ik ben slanke man 1m78 63kg geen baard snor intiem borst buik kontje tepels gesch 16x4  
ik jl 52 jaar Limburg - Lummen
vanavond lekker pijpen en meer
zoek jonge man(nen) en/of een leuke shemale ( droom ik al lang van!) om leuke momenten te beleven vanavond. kan ontvangen in motorhome vanaf +- 21u tot +- 24u in de buurt van Zolder - Diepenbeek( bilzen?). ik pijp, slik en indien NIET dik geschapen mag je mijn gespoeld kontje neuken. veelspuiter en/of meerdere keren klaarkomen is plus. ben soa vrij en verwacht dat ook van u. koppel met biman ook welkom. MAAR je bent wel slank/normaal gebouwd,geen bbs, NIET of zeer weinig behaard ( zeker intiem) en dus vooral NIET dik geschapen. reactie met foto van naakte lichaam ( en niet enkel uw...). geile gr.  

vanavond lekker pijpen en meer
Veel zin 42 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Geile bi zoekt geile date
Opzoek in de buurt naar iemand die ontvangt voor een geile sex date  
Boy31y 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gavere
Welke top vult mijn mondje of kontje op ?
Welke top vult mijn mondje of kontje op ? Welke top vult mijn mondje of kontje op ? veel kan niks moet zeer openminded ik verplaats in de buurt en ontvang .. anonieme cumdump/gloryhole kan ook black Maroc arab andere origine mogen zeker ook reageren! ook into kinky/piss Wees aub niet te oud!. En Weet wat je wilt  

Welke top vult mijn mondje of kontje op ?
Heterozuiger 48 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Voor discrete pijpbeurt
Wie wordt graag gezogen, maar komt bij zijn vrouw niet aan zijn trekken, omdat ze het vies vindt of het gewoonweg niet goed kan? Toch hou je ervan om tot het einde oraal gestimuleerd te worden en klaar te komen in een mondje, ook al ben je geen homo. Discretie en hygiëne geboden en verwacht. Kan meestal ontvangen overdag in de buurt van Merelbeke station. Stuur alvast een bericht met je stats, wensen en een foto van je jongeheer en wie weet ervaar je binnenkort wel een oraal hoogtepunt zonder dat iemand dat hoeft te weten. Ook mogelijk via gloryhole voor ultieme discretie.  
Robin 26 jaar Oost-Vlaanderen - Moerbeke
Welke oudere top wil pijpbeurt deze (na)middag?
Iemand in de buurt van Moerbeke-waas/eksaarde/wachtebeke die een pijpbeurt wil? :) je moet kunnen ontvangen, graag een mailtje met stats en waar je bent ;) tot zo?  
Trio 49 jaar Oost-Vlaanderen - Erembodegem
Trio ergens?
Ben bi bottom. Als ik top meebreng, kan trio ergens bij jou? Graag in de buurt?  
Dré 53 jaar Luik - Welkenraedt
Wie is in de buurt
Wie is in de buurt van Welkenraedt of omgeving ? Misschien iemand met vrachtwagen die zich graag eens lekker laat pijpen tot het einde en hopelijk kom je lekker klaar in mijn gezicht en hopelijk ook in mijn mond..!! Elk voorstel welkom. Geen fake aub !! Enkel reageren indien echt interesse. Foto kan via mail.  
lucky 52 jaar Limburg - Lummen
morgen avond jonge man(nen) en/of shemale
zoek jonge man(nen) en/of een leuke shemale ( droom ik al lang van!) om leuke momenten te beleven morgen avond. kan ontvangen in motorhome vanaf +- 21u tot +- 24u in de buurt van Zolder - Diepenbeek( bilzen?). ik pijp, slik en indien NIET dik geschapen mag je mijn gespoeld kontje neuken. veelspuiter en/of meerdere keren klaarkomen is plus. ben soa vrij en verwacht dat ook van u. koppel met biman ook welkom. MAAR je bent wel slank/normaal gebouwd,geen bbs, NIET of zeer weinig behaard ( zeker intiem) en dus vooral NIET dik geschapen. reactie met foto van naakte lichaam ( en niet enkel uw...). geile gr.  

morgen avond jonge man(nen) en/of shemale
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10