Zoeken naar evt

Uw zoekactie voor evt leverde 50 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

11 dagen
Beste zuiger 51 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Beste zuiger en meer en ontvang……
JIJ BOUWVAKKER,LOODGIETER,OF GEWOON EEN ECHTE MAN DIE IS GOED MOET GEZOGEN WORDEN DAN BEN JE WELKOM EN EVT KAN EE MEER,IK ONTVANG EN DOE JE GENIETEN ,ZIJN ER ECHTE MANNEN ,MET BALLEN AAN HUN LIJF, FAKERS GENOEG!  
Slet 56 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Heb zin om te pijpen
zou heel graag een pik pijpen tot het einde ..kan discreet ontvangen, het kan evt ook anoniem, is nog geiler. Woon in Deinze, 58, 1m75, 90. Heb je zin kom maar langs .. een trio is ook altijd fijn.  

Heb zin om te pijpen
13 dagen
David 47 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
welke niet te oude gast wil worden verwend?
Heeft je paal nood aan wat lekker aandacht? Mmm, dat treft want ik heb er zin in... Ik pijp graag en goed. Moest je zin hebben, dan mag je me evt ook neuken. Ik kan ontvangen in de buurt van de E314. Ik verwacht en geef veel discretie. Stel je kort voor aub, met reacties als "zin nu?" gaan we er helaas niet geraken. Hopelijk tot zo?  
Koen 50 jaar Limburg - Lanaken
Btm voor tops ter beschikking
Kan vandaag ontvangen en ben een onderdanige btm 52 gbbs 75 clean en gespoeld en aan prep. Sta voor veel open. Ik pijp graag en laat me goed nemen. Wie zin om te komen. Kan met of zonder lingerie. En evt anoniem ik ben dan geblinddoekt  

Btm voor tops ter beschikking
14 dagen
Andy 43 jaar Vlaams-Brabant - Diest
ik zoek voor vandaag top/versa
Ik ben een bischierige jonge kerel met weinig ervaring. ik hou van assplay en geneukt te worden. wie kan dit voor mij doen? ik ben zeer open minded. mijn stats zijn 185 83k 14cm versa meer bottom ingesteld. Ik zoek een man die net als ikzelf graag experimenteert.Ik zou vandaag graag een dominante man willen ontmoeten voor wat erotisch plezier met een vleugje BDSM Sta voor veel open, en wil evt experimenteren met light bondage, anal play, chastity.  
14 dagen
jose 70 jaar Antwerpen - Brasschaat
gepensioneerden
ben 70j en zoek bi/hetero senioren vanaf 60j die op zoek zijn naar een lekkere pijpbeurt met happy ending. Niet roker, geen baard en eikel moet bloot kunnen. Graag reactie met je stats. Ik kan thuis ontvangen doch evt ook verplaatsen. Echt oudere senioren zijn van harte welkom  
Koen 50 jaar Limburg - Lanaken
Btm Ontv discrete bitops. Wie Canada’s avond of nacht
Kan discreet ontvangen ben gay en kan discreet ontvangen. Evt geblinddoekt als je dat geil vindt ben 52 gbbs 75 en voor veel in ben clean en gespoeld. Wie zin. Laat maar weten met duidelijke stats en wat je graag wil doen. En ja ik slik ook.  

Btm Ontv discrete bitops. Wie Canada’s avond of nacht
15 dagen
Evander 45 jaar Antwerpen - Dessel
Graspop
Ik ben 46j 185 85 17/5. Volgende maand ben ik op graspop festival en verblijf er op de boneyard camping van woensdag tot maandag. Wie ook? Ik ben op zoek om discreet wat bi fun te hebben tijdens het festival. Interesse?... stuur een mailtje met je stats, evt. foto. Ik antwoord altijd.  
16 dagen
bisex 56 jaar West-Vlaanderen - Brugge
zoek kale xl voor pijpdate of meer
ik zal dinsdag rond 1200 hr aanwezig zijn in de sexbios brugge, ben 56 174 75 19/4 onbehaard en intiem glad, zoek een lekkere pik om te zuigen en klaar te komen in mijn mond, ik wil je ook keelneuken, rimmen en evt neuken indien je een smal glad kontje hebt, enkel voor geile gasten die ook kunnen, fakers en fotojagers, get a life  
17 dagen
Ikke 46 jaar West-Vlaanderen - Zonnebeke
Spuiter
Hallo Iemand die wil komen spuiten op mijn pik? Zoja ik kan ontvangen Evt help ik een handje of mondje mee  
  1   2   3   4   5