Zoeken naar haar mondje

Uw zoekactie voor haar mondje leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Alanaslet 52 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Zaadslet zoekt mannen
Halookes ben geile trav zaadslet ik zoek toffe geile man of mannen goed voorzien van stijve pik ik laat mij graag als zaadsletje vol neuken in kontje en mondje pijp en slik  

Zaadslet zoekt mannen
Pijpertje 48 jaar Oost-Vlaanderen - Lovendegem
Lekkere lul gezocht om te pijpen
Hey heb er zin in om te pijpen rond gentse mannen tussen 18 en 40 hygiëne en met respect mooi geschapen mogen mijn mondje neuken tot ze klaarkomen. Geef ook graag body en penismassage met happy end en bij klik op regelmatige basis  
Jasper 31 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
Cardate
Wie heeft zin om tussen 23u en middernacht een cardate te doen in hamme? Zoek iemand de me van mijn zaad wilt verlossen terwijl ik passief blijf. Graag vul ik je mondje, maar met condoom kan het ook. Alles is bespreekbaar.  
Ken 21 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onervaren bottom zoekt dominante top
Wie spreekt met me af en zet mij op mij knieën en steekt je lul in mijn mondje en ik begin je te pijpen je houdt mijn hoofdje vast en begint je lul in mijn keeltje te drukken dan begin je mijn keeltje door te neuken en erna begin je mij te neuken en geniet je van mijn vrouwelijke billen kleine beentje en kleine voetje omgeving harmonie buiten of jij moet kunnen ontvangen anders niet  
41m 41 jaar Antwerpen - Sint-Katelijne-Waver
Laat me je helpen...
41/192/70/18 bttm Laat me je een handje en mondje helpen. Je lekker rukken, strelen, likken en zuigen, tot je lekker spuit! Je mag passief blijven... Meer kan ook... Op zoek naar lekkere kerels (homo, bi of hetero) jonger dan 39 Reageer met je Stats en een foto!  

Laat me je helpen...
Pijpertje 48 jaar Oost-Vlaanderen - Lovendegem
Lekkere jonge kerels gezocht dat ik mag (klaar)pijpen
Hey ik heb er veel zin in om mijn mondje te laten neuken door mooie lul liefst tussen de 18 en 40jaar veel kan wel met respect en de nodige hygiëne uitsluitend rond gentse en deelgemeenten. Heb een lichte bestelwagen waar veel in kan of bij u thuis of ergens buiten afgelegen altijd spannend …..  
Lustforlife 60 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Bestaan ze nog.......?
De echte zaad en plassletjes, maw zij die ervan houden om het in het mondje te krijgen zowel zaad als plas, al of niet slikken bepaal jezelf, eventueel neuk ik tussendoor je gespoelde kontje om toch uiteindelijk in je mondje te spuiten, geen ellenlange date maar eerder kort en bondig, geen gezoen of geknuffel hier maar direct actie.U bent slank tot normaal gebouwd, geen baard of snor, u bent vrij vanavond en kan en wil zich verplaatsen, indien niet te ver eventueel buitendate, graag reactie met uw stats en foto, mag onherkenbaar.Ik zelf ben slank gebouwd, intiem geschoren, normaal geschapen, lees pas vanaf 20h00 mijn mails.....ben eens benieuwd. Met natte geile groeten.  
Boy31y 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gavere
Welke top vult mijn mondje of kontje op ?
Welke top vult mijn mondje of kontje op ? Welke top vult mijn mondje of kontje op ? veel kan niks moet zeer openminded ik verplaats in de buurt en ontvang .. anonieme cumdump/gloryhole kan ook black Maroc arab andere origine mogen zeker ook reageren! ook into kinky/piss Wees aub niet te oud!. En Weet wat je wilt  

Welke top vult mijn mondje of kontje op ?
gloryhole 30 jaar Oost-Vlaanderen - Maldegem
gloryhole suck
Ik zoek lekkere kerels (gay, bi, hetero, black, eerste keer, …). Lekkere kerels die zin hebben in een anonieme, discrete, zalige zuigbeurt door mijn gloryhole. We spreken een concreet uur af na een duidelijke dickpic. De deur zal dan op een kier staan en de gloryhole is de gang. Je steekt (liefst slap) je piemel door het gat en ik laat je zalig genieten van een lekkere pijpbeurt tot je lekker spuit! Discretie en hygiëne is gevraagd en geboden! Ik ben een dertiger met zalig pijpmondje! Hopelijk tot snel!  
Dieter 41 jaar Limburg - HASSELT
Ik pijp en laat me neuken door degelijk geschapen man met ervaring. Ouder welkom. Ontvang.
1m85 90kg niet onknap. Ik ontvang je naakt, ga dadelijk op mijn knieën, open je broek en neem je pik in mijn mondje. Ik zuig en lek hem lekker hard. Ik kan je gewoon klaarpijpen en je mag over mijn gezicht en in mijn mond spuiten. Maar je mag me ook stevig in mijn kontje pakken. Reactie met volledige stats inclusief grootte en breedte pik.  

Ik pijp en laat me neuken door degelijk geschapen man met ervaring. Ouder welkom. Ontvang.
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10