Zoeken naar heb ik voor nu

Uw zoekactie voor heb ik voor nu leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

voor morgen 65 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
zoek iemand met dezelfde interesses
Wie ontvangt om samen porno te kijken..?...ik loop graag met een cockcage om, ook cockringen vind ik geil en kleine mini slipjes...mmhh Mekaar bekijken,praten,iets drinken,opgeilen,eens voelen...allemaal zeer soft...mekaar zien spuiten vind ik zeer opwindend Is er iemand die dit ook allemaal tof vind? Heb ook een vacuumpomp Zoek ong mn eigen leeftijd/discr en hygiene  

zoek iemand met dezelfde interesses
Vrouwelijk kluss 42 jaar West-Vlaanderen - Houthulst
Wie komt mij vasthouden
Hallo, vandaag zal ik wat klussen en kuisen in huis waarbij ik ook een ladder nodig heb. Aangzien ik gekleed zal zijn in dameslingerie, naaldhakken met open teen en een lange rok zoek ik iemand die mij op de ladder wil vasthouden. Jij ook naakt en jij houd mijn nylon beentjes vast, hoofd onder mojn rok natuurlijk, ook begeleiding van mn rok zodat ik deze niet kopottrap op de ladder. Als tegenprestatie zorg ik dat jou stijve pik nog stijver wordt met handje en mondje en laat de inhoud van jou ballen op mijn gezichtje vloeien. Jij mag mijn clit ook pijpen en mij rimmen,.. mijn in nylons gehulde voetjes mogen zeker ook verwend worden...op de ladder ben ik machteloos he....wie wil mij komen helpen??? Kan ontvangen vanaf de middag... stel jezelf deftig voor en we hebben samen een fijne namiddag. Zusjes zeker ook welkom hoor.  

Wie komt mij vasthouden
Beertje44 44 jaar Vlaams-Brabant - Opwijk
Beertje zoekt beer
Welke heeete beer met buikje laat zich zuigen en neemt heb beertje in zijn maagd kut maakt het beetje nat aan zijn kut liefst rijpere beren van 50 tot 80 jaar in Opwijk  

Beertje zoekt beer
Zoeker 59 jaar Antwerpen - Geel
Vrijdag, rond 22 u 00
Morgenavond, vrijdag, heb ik een late meeting (van het werk) in Geel centrum, die afgelopen zal zijn omstreeks 22 u 00. Misschien is er iemand met interesse in een (rijpere) man die zeer graag kust, pijpt en niet vies is van sperma. Wie zou mij kunnen/willen ontvangen of desnoods kan buitendate/cardate ook. Graag discretie en hygiënisch. Graag ernstige reacties met stats. Alle leeftijden mogen reageren.  
Freddy 59 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
Wie wil dit ook
Hey ik ben een 59 jarige gehuwde man. In mijn jonge jaren heb ik eens sex gehad met een man (tongen, elkaar strelen, pijpen, ......... Meer en meer zit ik daar aan te denken en zou dit nog eens of meerdere malen willen ervaren. Ik kan niet ontvangen maar moest jij dit kunnen zou leuk zijn. Wie ziet dit ook eens zitten of denkt daar ook aan om te flirten met een man. Ik hoop dat er iemand is om kennis mee te maken en een leuke ervaring te hebben.  
Tom 53 jaar Antwerpen - Berchem
Van kont naar mond
Ben een frisse bi 50'er.Sportief, gezond en lekker geschapen. Heb een fantasie die ik deze zondag graag zou zien uitkomen. Jij bent hygiënisch top en gezond en vooral lekker geschapen. Na een goeie voorbereiding kan je me lekker neuken in mijn nauw ongespoeld kontje. Uiteraard ben ik fris gewassen, mijn mijn kont is niet gespoeld. Je neukt me en bied me af en toe jouw lul aan die ik dan moet pijpen, ook al is er iets meegekomen, ik pijp hem proper. Als je klaarkomt mag dat lekker over mijn gezicht. Beetje kinky misschien, maar vind het idee verschrikkelijk geil. Heb al uitgevoerd met een dildo, maar wil het echte werk 😉. Geen andere voorstellen naar scat toestanden aub.  
Ere 27 jaar Oost-Vlaanderen - Lovendegem
Morgen in Lievegem
Waar mag ik eens stoppen?ik ben morgen in de buurt van lieveheersbeestje, ikzelf heb weinig ervaring.  
Onervaren44 44 jaar Antwerpen - Wilrijk
Onervaren zoekt dominant 55+
Onervaren man 44, m70, 73kg, kort haar/normaal gebouwd, zoekt dominante oudere top - voor regelmatig. Zelf heb ik geen taboes.  
Bi bot 43 jaar Antwerpen - Merksem
Zoek oudere liefst onervaren top
Ik zoek een oudere man liefst 65+ die ook nog niet veel of geen ervaring heeft met mannen en die ook een vaste sex vriend wil. Ik heb een hoog libido en wil dus regelmatig afspreken om lekker te sexen. Ik wil graag geneukt worden. Jou pijpen en tongkussen. Met dildo spelen. Betast en bekeken worden. Of in de tuin sexen als het goed weer is. Jij moet wel kunnen ontvangen regio antwerpen en ook graag experimenteren. Reageer met een foto van je pik en wat jij wil doen met mij. En misschien wordt ik jou vast sletje waar je alles mee kan doen.  
rukker 46 jaar Vlaams-Brabant - Boortmeerbeek
wie laat leeg rukken?
Ik heb vanavond nog wel zin in een korte geile ontmoeting waarbij ik jou paal volledig leeg ruk.....wie wil zich laten leegrukken vanavond? graag voorstel voor locatie  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10