Zoeken naar hoi lekkere

Uw zoekactie voor hoi lekkere leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Peter 46 jaar Limburg - Sint-Truiden
Ochtend zaad
Ben een geile slanke versa en heb nood aan lekkere zaad je mag doen wat je wil zolang me u zaad geef Wie?  
Marc 46 jaar Limburg - Tongeren
Vandaag vóór 12u !
Hallo,ik ben Marc sportieve man in heterorelatie met regelmatig zin om een frisse lekkere lul te pijpen.Ik laat mij ook pijpen als u dat wenst.Ik heb nu 2 uurtjes vrij voor wat plezier...Discretie en hygiëne gegarandeerd.Eventueel cardate.Eerst is eerst.Likjes,Marc.  

Vandaag vóór 12u !
Bart 41 jaar West-Vlaanderen - Koekelare
Zin in zaad
Iemand die kan ontvangen die dringend zijn zaad kwijt wil ? Ik help je graag even met mijn handen en mond...je mag spuiten waar je wil. Je mag passief blijven of als je zin hebt mag je mijn lekkere paal van 18 zeker ook verwennen. Iemand met lekkere grote pik ? Iemand met veel zaad...laat maar weten en dan kom ik even langs.  
Top 54 jaar Limburg - HASSELT
Top zoekt bottom
Zoek een lekkere seksontmoeting met een bottom voor morgen dinsdag 28 mei rond 14 uur in de grote omgeving van Hasselt of Diest. Bij voorkeur een verzorgde persoon zonder baard noch snor en niet roker. Ben 54, onbehaard, intiem geschoren, geen baard noch snor, bruin haar, niet roker. Indien je niet kan ontvangen, dan kamer of in de BoysClub in Bekkevoort elkaar ontmoeten.  
Youri 50 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Pijpen
Weeral op zoek naar iemand die een lekkere lange trage pijpbeurt wil... auto, boven in de bib in Leuven of in het stadspark... ik neem echt mn tijd, klaarkomen mag in mn gezicht of mondje...  
Megageil 42 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Geil opgestaan
Ik zoek een lekkere lul om zalig klaar te pijpen en alles in mondje te krijgen en te slikken. Afspreken, broek open en ik begin eraan. Niet teveel gebabbel. Ook cardate mogelijk.  
Ruben 20 jaar Oost-Vlaanderen - Lede 0491128678
Sex
Ik ben Ruben 20 jaar 1m95 95kg 16cm ik ben versa en zoek een lekkere man om te genieten en mee van bil te gaan stuur u stats en foto door en wie meet tot snel Veel kan  

Sex
Ftm 44 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Wie zin om te komen neuken
Trans van vrouw naar man,volledig geopereerd. Opzoek naar oudere behaarde top met lekkere stevige pik voor mond en/of kont Bij intresse stuur foto mee.  

Wie zin om te komen neuken
Leander 27 jaar Oost-Vlaanderen - Nazareth
Wie zoekt zuigslet
Zuigsletje van 27, 179,78 zoek lekkere lul om leeg te zuigen vandaag. Liefst in omstreke kan enkel verplaatsten. Liefst dominante mannen maar hoeft niet.  

Wie zoekt zuigslet
John159 53 jaar Limburg - Beringen
Voor vanavond of morgen
Wie heeft er zin in een lekkere avond Alles kan niks moet. Kan verplaatsen en ontvangen.  

Voor vanavond of morgen
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10