Zoeken naar ik ben een

Uw zoekactie voor ik ben een leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
realsub 53 jaar Limburg - Tessenderlo
mature bi sub zkt. bi of gay meester/dominant (bdsm)
ik ben een dagje ouder, weeg wat meer en ben wat kleiner geschapen maar seks is zeker niet het enige (en misschien niet eens door je gewenst) als je een dominante bdsm-beoefenaar bent met ervaring. of het nu eerder seksueel, pijngericht, vernederinggericht of dienstbaarheidgericht is: laat je iets weten zodat ik je misschien binnenkort als U kan aanspreken? discreet en respect.  
Bi boy 48 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Lekker spuiten na massage.
Ik ben een versa mannelijke bi man en zkt een idem bi man die mij een heerlijke massage kan geven waarna je mijn dick, ballen en kontje mag gebruiken. Graag speel ik ook met jouw lolly en laat hem krachtig spuiten op mijn lichaam, ook neem ik hem graag in mijn mondje. Ik ben slank, niet roker, intiem geschoren, besneden lolly, lekker kontje. Jij bent intiem geschoren, fris gewassen, mannelijk, niet roker, kan ontvangen. Date is niet voor vandaag maar voor de komende dagen/weken. Reactie met foto en fijne beschrijving/voorstel=antwoord.  

Lekker spuiten na massage.
JJJ 53 jaar West-Vlaanderen - Veurne
Pijpsletje wil pijpen of geneukt worden
Ik ben onderweg van Calais naar Sint-Niklaas via veurne. Oostende, Gent. Wie wil door dit geile pijpsletje diep gepijpt worden of eventueel mij neuken. Ik ben 54/1m82/70kg onbehaard lichaam. Je moet me wel kunnen ontvangen. Kinky of pervers kan ook. Enkel nu.  

Pijpsletje wil pijpen of geneukt worden
Geile Biman 46 jaar Antwerpen - Turnhout
Biman zoekt Seksmaat voor vanavond.
Geile bi 46/168/80 getint, meer bottom, verzorgd en niet roker ontvangt vanavond en zoekt seksmaat liefst ouder om elkaar te verwennen en meer..tongen, vrijen, samen naakt, 69, knuffelen, Ik ben dol op cum in mijn mond of op mijn lijf. Graag reactie met foto(s). Hygienisch, Discretie, respect gevraagd en geboden.  

Biman zoekt Seksmaat voor vanavond.
gisteren
Jens 32 jaar Antwerpen - Laakdal
onervaren zoekt voor vanavond
32/170/95/17 hi ben van eindhout ik zit hetero relatie en wil eens wat anders proberen uit nieuwsgierigheid ! Ben jij niet roker en heb je hygiëne ? En ervaring ? :) mag je me zeker sturen ! Zoek voor meer maals maar eerst zien da het klikt ! Oh ja vergeten ik ben vanavond aan waterkant ( kanaal ) winkelomheide vanaf 21u blind date ? ;)  
bi man 31 jaar Antwerpen - Berchem
biman zoekt
Hallo, ik 31j 75 173 17 normaal gebouwd,net uit een heterorelatie en even geen zin in vrouwen, vind het ook leuk iets met een man te doen af en toe, ik zoek iemand vast om lekker in het geheim plezier te hebben, ik ben graag bottom maar iemand dat versa top is zou ook wel fijn zijn, ik pijp graag en geniet er wel van onderdanig te zijn, ideaal woon jij in de buurt van Berchem (luchthaven) en ben je ongeveer van mijn leeftijd en like minded, mss tot straks? ik kan ontvangen  

biman zoekt
hoikes 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Hoikes
Hoi Ben maar gewone kerel slank en zoek maatje slank voor geregeld genieten, vrijen voelen en meer. Nog volop ontdekkend, wellicht versa, openminded ook voor koppel. Wel safe discreet wat creatief. Kinky zin ook soms. Wie laat me veel ontdekken... en haalt dat kantje uit mij? Ik kan niet ontvangen...  

Hoikes
Wouter 63 jaar Antwerpen - Lille
Sperma
Iemand zin om zijn sperma te doneren? Pijp je tot het einde. Ben slank weinig behaard intiem geschoren en zeer verzorgd....u ook ? Welkom in Poederlee 🤪  

Sperma
cap d'agde 60 jaar West-Vlaanderen - De Panne
wie naar cap d'agde
hallo ik ben er vanaf morgen twee weekjes wie ook plannen  

wie naar cap d'agde
gisteren
Frank 51 jaar Antwerpen - Westerlo
Geile pijpdate
Ben rond 18.00u aan p&r Westerlo. Heb zin om een geile pijpbeurt te geven. Wie wil lekker klaarkomen in mijn mond? Graag stats bij reactie. Zelf verzorgde bi.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10