Zoeken naar kerel voor nu

Uw zoekactie voor kerel voor nu leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Zoekt 32 jaar Antwerpen - Hoogstraten
Welke kerel …..nu evt
hey hoi zoals je kan zien sta ik redelijk geil en vroeg mij af of er hier een discrete kerel is die is een keertje aan mijne lul wil komen zuigen discreet ik ben 32 van Hoogstraten wat ik zoek bij voorkeur is iemand jonger dan mezelf of rond dezelfde leeftijd mocht je interesse hebben stuur dan een leuk berichtje met een foto van jou lul en wie weet zuigen we elkaar effe discreet af laat maar weten  

Welke kerel …..nu evt
Rafke 65 jaar Antwerpen - Zandhoven
Rijpe bi zoek jong
Hey hallo. Ben rijpere bi kerel op zoek naar een lieve, discrete, jonge kerel voor regelmatige pret in bed of op andere plaatsen. Discretie en hygiëne vanzelfsprekend. Gevoel voor humor, gezond verstand en kunnen ontvangen een dikke plus !  

Rijpe bi zoek jong
Bi gast 46 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Zoek nog fun
Hey ben bot kerel van 46 maar zoek nog fun evt gewoon iemand leeg zuigen, ik slik of bafe kan ook. Jij tussen de 20 en 40 jaar. Ik ontvang of verplaats indien niet te ver reactie met stats aub, foto is plus en reactie verzekerd.  
Kris 39 jaar Limburg - Beringen
Rukken via Skype?
Hoi, Welke kerel heeft zin om keertje samen te rukken via Skype? Mijn stats 39, 190, 78, 17. Stuur me een bericht of je skypenaam en dan voeg ik je toe. Groet  
Geile hete man 54 jaar Antwerpen - Olen
Heb zin in lekkere pijp en rukdate
Hallo ik ben een 54j bi man van olen centrum. Ben 54j bi 178 80 15x4 gbbs. Heb vandaag zin in een lekkere pijp en rukdate met een lekkere kerel , ik kan heel de dag door ontvangen. Ik kan je bloot ontvangen of draag eventueel lingerie en hoge hakken of knielaarzen. Laat me iets weten aub. Heb zin in een zalige vrijpartij.  

Heb zin in lekkere pijp en rukdate
zaadgeil 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
BJ Fuck
(nu 09u00) vandaag vanaf 09u00 tot 13u00 in wilsele putkapel niet ver van afrit E314, zoek kerel van max 45j om leeg te zuigen of me te laten neuken. veel bespreekbaar? ( on prep ) gloryhole aanwezig ( interesse laat maar weten )  
Fidus 33 jaar West-Vlaanderen - Anzegem
Gezellige top zoekt fun (ontv-verpl)
Hey! Ben een 33 jarige top die op zoek is naar een leuke kerel die eerder bottom ingesteld is. Leeftijd niet zeer belangrijk maar deel dit wel mee in je reactie, je weet toch ook graag hoe rijp je wijn is? :) Zelf besteed ik graag voldoende tijd aan hygiëne en bij een date hoop ik dat dit wederzijds is. Ben niet de magerste, niet de dikste, gewoon mezelf en dat is al een grote uitdaging tegenwoordig. Ik kan ontvangen maar ik kan ook verplaatsen in aangegeven regio. Discretie uiterst belangrijk. Heel graag had ik gehad bij een reactie dat deze meer dan één zin bevat, niet meteen de vraag naar foto's en dat je niet de bedoeling hebt om me aan het lijntje te houden. Misschien ontmoet ik hier wel iemand die echt is? Groetjes!  
rukker 70 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jonge rukker gezocht
2 daddy;s hebben zin om deze middag met een geile jonge kerel te spelen. We kunnen ontvangen in Antwerpen centrum. We pijpen graag en laten graag pijpen. Concreet afspreken via whatsapp aub.  
Luk 32 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Heb je poppers? Ik zuug je NU helemaal leeg
Hi, niet onknappe jonge kerel wil je nu leegzuigen op locatie buiten. Heb je poppers, hygienisch, geschoren? Dan spreken we nu af. Stuur me snel je stats.  
zaadgeil 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
BJ Fuck
(nu 07u30) vandaag vanaf 07u30 tot 13u00 in wilsele putkapel niet ver van afrit E314, zoek kerel van max 45j om leeg te zuigen of me te laten neuken. veel bespreekbaar? ( on prep ) gloryhole aanwezig ( interesse laat maar weten )  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10