Zoeken naar lekker te

Uw zoekactie voor lekker te leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Schorpioentje 53 jaar Antwerpen - Edegem
Leuke date gezocht
Hoi ik ben een lieve zachte rustige tedere discrete betrouwbare 53jarige bi man.Ik hou van de zachte rustige opbouw elkaar wat beter leren kennen met een praatje iets drinken strelen knuffelen tongzoenen wederzijds pijpen rukken en ik verwen heel graag een lekker gespoeld kontje.Ik zoek bij deze naar een eveneens lieve zachte rustige tedere man met weinig of geen lichaams beharing voorkeur gay maar bi cd travje mogen ook gerust reageren.Ik hou op een afspraakje van tederheid genegenheid zachtheid gezelligheid en vind respect discretie vertrouwen en hygiène belangrijk op een afspraakje.Ik ben niet type rap rap gedoe en ook geen voorstander van poppers date sm bondage en van die toestanden en laat me niet neuken en ook niet klaarkomen in mijn mond of aangezicht.Ik zou kunnen afspreken deze avond morgen zaterdag zowel overdag als avond en zondag in de voormiddag.Dit is een real contact en hoop dan ook op eerlijke oprechte reacties en wie weet tot snel xxx  
Antonio 28 jaar Limburg - Lanaken
Wie is ook geil
Wie wil lekker gepijpt worden. Jij mag ook pijpen als je dat wil. Omgeving lanaken, je kan ontvangen of buitendate of cardate.  
Bi boy 48 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Lekker spuiten na massage.
Ik ben een versa mannelijke bi man en zkt een idem bi man die mij een heerlijke massage kan geven waarna je mijn dick, ballen en kontje mag gebruiken. Graag speel ik ook met jouw lolly en laat hem krachtig spuiten op mijn lichaam, ook neem ik hem graag in mijn mondje. Ik ben slank, niet roker, intiem geschoren, besneden lolly, lekker kontje. Jij bent intiem geschoren, fris gewassen, mannelijk, niet roker, kan ontvangen. Date is niet voor vandaag maar voor de komende dagen/weken. Reactie met foto en fijne beschrijving/voorstel=antwoord.  

Lekker spuiten na massage.
Glory Hole 49 jaar Antwerpen - Berchem
Glory Hole weekend
Dit weekend overdag is er een Glory Hole beschikbaar voor rukdates. Wie wil er eens lekker anoniem gerukt worden. Indien mooi geschapen kan eventueel pijpen met condoom. Wie in aanmerking wil komen, stuur foto van wat er door de Glory Hole komt en dag en uur dat je beschikbaar bent. Iedereen die bovenstaande begrijpend heeft gelezen krijgt reactie zowel pos als neg  

Glory Hole weekend
bi man 31 jaar Antwerpen - Berchem
biman zoekt
Hallo, ik 31j 75 173 17 normaal gebouwd,net uit een heterorelatie en even geen zin in vrouwen, vind het ook leuk iets met een man te doen af en toe, ik zoek iemand vast om lekker in het geheim plezier te hebben, ik ben graag bottom maar iemand dat versa top is zou ook wel fijn zijn, ik pijp graag en geniet er wel van onderdanig te zijn, ideaal woon jij in de buurt van Berchem (luchthaven) en ben je ongeveer van mijn leeftijd en like minded, mss tot straks? ik kan ontvangen  

biman zoekt
Frank 51 jaar Antwerpen - Westerlo
Geile pijpdate
Ben rond 18.00u aan p&r Westerlo. Heb zin om een geile pijpbeurt te geven. Wie wil lekker klaarkomen in mijn mond? Graag stats bij reactie. Zelf verzorgde bi.  
Kim 37 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie mag ik komen verwennen?
Wie in Mechelen mag ik vanavond met mijn mondje en tong lekker komen verwennen? Ik zuig je helemaal leeg terwijl jij passief blijft. Ik ben slank, verzorgd 16/75/172. Jij bent liefst ouder. Uiterlijk maakt niet uit. Ik kan NIET ontvangen. Misschien tot gauw?  
Ikke 60 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Soft date
Wie ontvangt of car date deze 60 jarige man om samen te rukken en lekker te tongzoenen  
yves 46 jaar Limburg - Genk
softdate
Bij wie mag ik langskomen? Lekker samen rukken en pijpen.  
Student K 19 jaar Antwerpen - Antwerpen
19j Student suck n go
Ik sta zo onder studiestress, wie komt mij in mijn pauze eventjes verlossen? Enkel snelle Suck n Go, ik blijf passief. Wil lekker leeggezogen worden en snel weer door met studeren. Ik reageer alleen op reacties met foto van jezelf, ik wil zien wie ik mijn adres geef.  

19j Student suck n go
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10