Zoeken naar mar*

Uw zoekactie voor mar* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Biman 46 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Soft date
Keurige bi man gezocht voor rukdate. Ik ben 46 jaar, 1m72, slank, zeer verzorgd en hoger opgeleid. Ik zoek gelijkaardige man, groot en dik geschapen, liefst niet besneden die in zeer nette huiselijke sfeer discreet en in alle rust kan ontvangen. Marginaliteit is niet aan mij besteed. Graag gemotiveerde reactie indien dit je iets lijkt.  
Lenn 30 jaar Antwerpen - Hulshout
Sportieve twink voor _top_ FWB die kan ontvangen dit weekend
Ik ben een goodlooking en sportief gebouwde twink-looking kerel met stats 1.68/72/19, bottom, intiem geschoren, donker haar en donkere ogen, en kijk bij deze uit naar een oudere en stevige 100% top (niet slank) die komend weekend deftig kan ontvangen voor geile seksdate. Ik heb geen interesse in een bottom, bespaar jezelf dus de moeite. Je bent zoals ik bi of bent een kieskeurige en discrete, mannelijke gay. Ik hou van passionele seks, tongen en pijpen en gelekt en geneukt worden waarbij je meermaals mag komen. Zelf gepijpt worden spreekt me niet aan. Lekker en deftig gemasseerd worden zeg ik echter geen nee tegen. Serieuze ad, gelieve dus enkel serieus en deftig te reageren (met foto, stats en deftige tekst van hoe, wat en waar). Geen marginalen aub. Veel is bespreekbaar, stel dus maar voor. Zelf kick ik wel wat op foto/film, maar geen must. Reacties zonder bijlage worden niet gelezen en direct verwijderd.  

Sportieve twink voor _top_ FWB die kan ontvangen dit weekend
Mark 30 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Anoniem pijpen
Jij komt binnen in mijn compleet donkere halletje waar ik al op mijn knietjes klaar zit. Ik doe je broek naar beneden en stop je lul in m'n mond en zuig je heerlijk af tot je spuitend m'n mondje vult. Zonder verder iets te zeggen vertrek je weer. Lijkt dit je wat? Email je leeftijd, piklengte en fotootje en wie weet zuig ik je binnenkort leeg. Ontvangst in Leuven. Minimaal 20cm (!) en vrij van ziektes.  
Will 38 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie mag ik komen pijpen?
Hoi, ik rij straks van Mechelen naar Sint-Martens Latem. Bij wie mag ik op de terugweg deze namiddag langskomen om je oude, dikke paal leeg te zuigen? Jij blijft passief. Ik ben slank, verzorgd en geil. Jij liefst ouder (50+), dik of volslank en geil (uiterlijk geen belang). Hopelijk tot gauw!  
Mario 32 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Gent- Kortrijk allemaal
Hallo allemaal Ik ga vandaag na 15.00 uur van Gent naar Kortrijk. Is er iemand die het leuk zou vinden om samen plezier te hebben? Ik kan naar je toe komen, dat is geen probleem. Ik ben 32 jaar oud 191 82 18 bi. Ik hou van de sfeer van ts cd, maar ik zal ook plezier hebben met een man.  

Gent- Kortrijk allemaal
Marc 54 jaar Antwerpen - Brasschaat
B1 Putte
Nu vrijdagavond (24/05) en/of zaterdag (25/05) ga ik nog eens naar sexcinema B1 in Putte-Kapellen. Iemand zin om daar af te spreken en elkaar te rukken, pijpen, ...? Marc (54 - 184 - 89 -15)  
Marc 46 jaar Limburg - Tongeren
Voor wie snel is...tot 11u !!!
Hallo,ik ben Marc sportieve man in heterorelatie met regelmatig zin om een lekkere frisse lul te pijpen.Ik pijp ontzettend graag tot het einde.Ik laat mij ook pijpen als u dat wenst.Mijn vrouw is een paar uurtjes weg en kan me verplaatsen.Cardate kan ook eventueel.Discretie en hygiëne gegarandeerd.Wie heeft er zin in,eerst is eerst!!!Likjes,Marc.  

Voor wie snel is...tot 11u !!!
10 dagen
Marc 54 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Wie is er nu nog vrij
Hallo ik ben 54 177 87 15 x 5 en ik wil een patiënt zijn van een dokter die mij grondig onderzoekt of ik wil een massage met happy ending krijgen bij mij thuis in Wetteren please  
10 dagen
Marc 63 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Vriend top
Bi man 63 zkt vaste sexvriend 177/87/16 Zoek top niet te dik geschapen ben verzorgd en hygiënisch ontvang discreet  
mario 52 jaar Limburg - HASSELT
onderdanige sub
zoek een onderdanig sub die graag dikke toys in zijn kontje voelt , niet flauw doen , die kan ontvangen door de week s'morgens , reageren met foto aub  

onderdanige sub
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10