Zoeken naar ons zuigen

Uw zoekactie voor ons zuigen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Pijper 48 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Zoek gespierd
Ik ben op zoek naar een gespierde kerel die zich graag es wil laten zuigen. Kan op regelmatige basis overdag.  
onderdanigpijper 38 jaar Limburg - Genk
onderdanige pijper
Vanavond, Op een Discreet Parkeerplaats in Genk, wil ik Graag op mijn knieën gaan, om een aantal mannen lekker klaar zuigen, je mag van soft naar goed stevig mijn mond neuken tot je klaar komt, en als je wilt, je mag dan ook op mijn plassen,,, bij interesse,, stuur mij mail, en dan zal ik je door geven op welke parkeerplaats ben ik vanavond,  
flor 65 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
flor zoekt echt grote pik en ballen voor vandaag !!
Wie heeft grote pik en ballen en laat ze graag langdurig verwennen met happy end?? Masseren likken strelen zuigen en pijpen mag wederzijds. Ik ontvang graag alle leeftijden,getint, en zeker ouder maar GROOT geschapen. Ben 65/178/78. 18*5. Bij interesse reageer met je volledige stats en foto van speelgoed iets over jezelf of wensen. Vermeld je juiste email adres. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Geen fakers. Eerlijke advertentie.  

flor zoekt echt grote pik en ballen voor vandaag !!
Kei 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ik ontvang omnu te zuigen
Zinnom erns zwoel zacht diep gezogen te worden? Ik ontvang in Mariakerke deze voormiddag. Kus  
Geile jongen 34 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Wie zin
Vanamiddag ergens buitendate wie als het klikt sanen geil komen wil groote lul zuigen mee ballen enal mmmm zelf wil ook wel eens lekker gepijpt worden mekaar rukken tepels spelen iets drinken jointje roken geil komen samen we zien wel liefst beetje zelfde leeftijd langs kanaal ingelmunster izegem of ergens in een bos of iemand die kan ontvangen in de regio  
Geil bi 50 jaar Antwerpen - Willebroek
Mooi je Lul in aanbiending
Hallo ik bi top slank blond 1m60 pik 16.5 zeer hygïëns ik Ruk pijp likken ballen zuigen kotje word niet vergeten ik kan ontvangen.  

                   Mooi je Lul  in aanbiending
Pijphoertje 23 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Student wilt zuigen
Ik ben een student uit gent die heel geil is en zin heeft om een wildvreemde te pijpen. Mijn stats zijn 23j 1m82 90kg. Ik kan niet ontvangen en enkel te voet verplaatsen van gent coupure. Oppikken met je wagen ook mogelijk.  
Felix 56 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Leuke eerste ervaring
Zoek straks vanaf 5u iemand met ervaring die mij laat voelen wat het is om seks te hebben met een andere man. Ben chubby, baard, 1m82 en wil voor het eerst een lul proeven en voelen. Wie heeft er zin ?? Zuigen, likken, tongen, neuken als ´t lukt (safe),.... doe maar voorstel. Wel omgeving waasland  
Doe wat je wil 39 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Onervaren zoekt 1 of meer tops
Dag mannen/jongens, Ik ben 39 en hoop hier iemand te vinden die ik mag leeg zuigen en die me doorneukt. Verder ben ik wel te vinden om vernedering, pisdrinken,…jou fantasie mag ook uitkomen natuurlijk. Jou huidskleur, leeftijd is van geen belang (jong, oud) wel ben je liefst slank en onbesneden (en heb je een mooi bosje Ideaal heb je ook interesse om mijn plasbuis open te rekken / stretchen. Ook mag je filmen / foto’s nemen. En sorry, ik stuur wel graag nog wat berichten alvorens af te spreken. Ik heb een lichte vorm van autisme en weet graag hoe het allemaal gaat gaan. Ik kan enkel verplaatsen (auto). Liefst ben je van de omgeving om makkelijk meermaals af te spreken. Kom je toch van iets verder maar ben je de geknipte man(n’en), reageer dan ook aub.  
Student 20 jaar Antwerpen - Lille
Wie mag ik lekker afzuigen
Ik ben om 22u klaar met werken en zoek nog een lekkere lul om af te zuigen. Jij blijft passief ik verwen jou. Ik zelf ben 20j 1m80 slank en 17x3. Tot snel?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10