Zoeken naar ook normaal

Uw zoekactie voor ook normaal leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

lucky 52 jaar Limburg - Lummen
morgen avond jonge man(nen) en/of shemale
zoek jonge man(nen) en/of een leuke shemale ( droom ik al lang van!) om leuke momenten te beleven morgen avond. kan ontvangen in motorhome vanaf +- 21u tot +- 24u in de buurt van Zolder - Diepenbeek( bilzen?). ik pijp, slik en indien NIET dik geschapen mag je mijn gespoeld kontje neuken. veelspuiter en/of meerdere keren klaarkomen is plus. ben soa vrij en verwacht dat ook van u. koppel met biman ook welkom. MAAR je bent wel slank/normaal gebouwd,geen bbs, NIET of zeer weinig behaard ( zeker intiem) en dus vooral NIET dik geschapen. reactie met foto van naakte lichaam ( en niet enkel uw...). geile gr.  

morgen avond jonge man(nen) en/of shemale
bi man 31 jaar Antwerpen - Berchem
biman zoekt
Hallo, ik 31j 75 173 17 normaal gebouwd,net uit een heterorelatie en even geen zin in vrouwen, vind het ook leuk iets met een man te doen af en toe, ik zoek iemand vast om lekker in het geheim plezier te hebben, ik ben graag bottom maar iemand dat versa top is zou ook wel fijn zijn, ik pijp graag en geniet er wel van onderdanig te zijn, ideaal woon jij in de buurt van Berchem (luchthaven) en ben je ongeveer van mijn leeftijd en like minded, ook zou ik iemand willen hebben als het klikt voor vast contact. ik wil je neuken word direct verwijderd graag toch beetje niveau en je voorstellen, en een foto word geapprecieerd :)  

biman zoekt
Bi top 54 jaar Antwerpen - Herentals
Zoek 2 vrienden of hay koppel
Om is lekker mee te vrijen. Tongen, likken, rimmen, pijpen, neuken,... Zachte seks met drie of meer. Ik kan best op maandagavond vanaf 18u. Ik ben gehuwd vandaar de beperkte tijd. Ik ben 1m90 en normaal gebouwd. 18cm intiem kaal. Stoppelbaard en zeer verzorgd. Wie kan mij helpen om dit is waar te maken?  

Zoek 2 vrienden of hay koppel
Tom 39 jaar Oost-Vlaanderen - Wichelen
Pijpertje of top gezocht vanavond
Ik vertrek vanavond rond 20u in wetteren richting Wichelen. bij wie onderweg of in de buurt van wichelen mag ik stoppen voor een snelle pijpbeurt en/of rimbeurt? Als je een top bent, een snelle neukbeurt. Niet teveel gebabbel, toekomen, broek uit en jij pijpt en/rimt/neukt (safe!) mij. Zelf blijf ik passief al kan een verdwaald handje wel eens mocht je dit willen. Geen gekus of geknuffel. Zelf ben ik 174 77 kg kort bruin haar, volledig intiem geschoren, 39 jaar, 16cm en weinig ervaring. Jij bent graag max 45 en normaal/slank gebouwd. Graag een mailtje met je stats en voorstel. Wie weet tot straks  

Pijpertje of top gezocht vanavond
Tom 48 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Bottom zoekt paal
Ik verwen graag jouw paal... Je bent 25-55j, sportief tot normaal gebouwd, zin voor hygiene en discreet. Ik ontvang niet, alle andere opties mogelijk. 48j 177 84.  

Bottom zoekt paal
beni 58 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
massage pijpen zuigen
hoi ik ben van harelbeke ben er58j 1.65gr 69kl normaal gebouwd grijs haar met en paal van 17cm 1.65gr 69kl met en paal van 17cmop 5 dik in kaal zoals me balzak on me kontje ook ik zoel iemaand die peis massage geef ook me kontje heef en massage nodig ik kan in de voormiddag naakt ontvangen tot 12 uur laat me iets weten met foto da is me paal die je zie op me advertentie  

massage pijpen zuigen
11 dagen
Edger 29 jaar Antwerpen - Stabroek
Wie mag ik EDGEN
Slanke en sportieve kerel, zoekt groot of normaal geschapen mannelijke kerels om te edgen met warme olie. Discreet, relaxt  
11 dagen
genieter 45 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
zoek softdate met jongere man. overdag of 's avonds. elkaar verwennen of ik blijf passief
Ik zoek een SOFTDATE met een jonge man of student. wederzijds verwennen kan ofwel blijf ik volledig passief. jij < 30 jaar. slank of normaal gebouwd /niet chubby. Ik kan niet ontvangen in Leuven, verplaatsen naar jou. geen outdoordate, bij voorkeur geen cardate. Ik ben 44J 88KG 174 16, niet besneden, zeer verzorgd, zeer hygiënisch, zeer discreet. Intiem geschoren en fris gewassen. soa-vrij (getest), safe. Discretie verzekerd. Anonieme date kan. vandaag kan overdag en vanavond.  
Versa bi-man 48 jaar Antwerpen - Herentals
Versa bi-man
Hoi, ik ben een 100% versa bi-man op zoek naar real dates. Ik ben 181/95/49, normaal geschapen en onbesneden Ik zoek liefst 1 VAST iemand voor 1 á 2 keer per maand te daten. Ben 100% versa man, een mannelijk type. Discreet en verzorgd en geen veeldater. Ik ben een gewillig pijper en neukbaar wederzijds als je dat wil. Ik wens ook 1 vast iemand. Leeftijd onbelangrijk. Graag hoor ik van jou of het zou kunnen klikken. Mag zeker meer kink en pervers voor mij. Ik doe niet aan blinddates, kan ontvangen en verplaatsen en wil verder afspreken via Whatsapp. Reageer met foto, an maak je meer kans op een real date. Interesse?  

Versa bi-man
11 dagen
xxx 23 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
jonge hetero gast wil grote lul verwennen
Van normaal op vrouwen maar wil de laatste tijd een grote lul pijpen...Wie kan me daarbij helpen?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10