Zoeken naar overheen men lichaam

Uw zoekactie voor overheen men lichaam leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kris 35 jaar Limburg - Lummen
Geile date gezocht ook 65+
Ben bi m80 83kg intiem kaal. En lichaam voledig getrimd van lummen.wie komt me lekker betasten of maseren. Ook me lekker rimmen en pijpen mag. Zoek ook kleinere palen die me willen nemen. En die em stijf krijgt met condoom Stuur asl met foto paal aub. Anders geen antwoord  

Geile date gezocht ook 65+
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
ron 58 jaar Limburg - Houthalen-Helchteren
oliesessie
het lijkt me eens lekker om helemaal ingeolied te worden,is er iemand die eens een keertje door de dag kan ontvangen en eens graag een mannenlichaam helemaal zou willen inolieen?bij aankomst zeg je is het voor die oliesessie,dan zeg je dat ik me moet uitkleden tot op mijn slip en je begint mijn schouders armen rug en borst in te smeren om zo verder naar onder te werken,eens aan mijn middel gekomen trek je mijn slipje uit omdat het anders vuil zou worden waarop je verder gaat met in te wrijven,zelf blij ik de hele tijd passief en laat je begaan,je mag evt ook zeggen dat ik op mijn handen en knieen moet plaatsnemen om alles goed te behandelen,is wat je zelf graag ziet en wil,ben zelf eerder hetero en wil geen tongzoenen of neuktoestanden en zelf blijf je gewoon aangekleed,ben m83 en 86kg.  
Regelmatig 66 jaar Limburg - Zutendaal
Regelmatig
Al heel lang zoek ik een regelmatig contact met een slank ! Persoon die van een kleiner pikje houdt… evenwel neuken is er niet bij. Elkaar soft verwennen. Jij bent geen veeldater en reageert met je stats en ev lichaamsfotootje. Verdere info per mail.  
Willy 53 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Scheerspel
Ik wil mijn slank lichaam eens op een speelse wijze laten scheren. Mijn hoofd wel niet. Wie spreekt dit aan ? Ik ben 53j, 1m76, 60 kg. Ik kan weliswaar niet ontvangen.  
Bi bottom 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Welke discrete man geeft me een massage met extra aandacht voor het kontje?
Welke discrete man geeft me een uitgebreide massage met extra aandacht voor het kontje en neukt me daarna safe? Jij kiest standje(s) uit. Zoenen met mannen doe ik echter nooit. Ben bi bottom, 54j, kaalgeschoren hoofd, slank verzorgd lichaam, 1m83 75kg intiem geschoren 17cm. Discretie en hygiëne geboden en gevraagd  

Welke discrete man geeft me een massage met extra aandacht voor het kontje?
Patsy 59 jaar Limburg - HASSELT
Zin in heerlijke geile sex.
Wie heeft zin om heerlijk te genieten, waarbij alles mag maar niets moet. Ik ben lief, zachtaardig en vrouwelijk ingesteld. Wil best in gaan op elk voorstel. Trio is ook mogelijk. Ik ben 60 186 98 15x4 bi bottom. Ben steeds gespoeld en volledig geschoren.Van 13 op 14 juni kan ik ontvangen en is overnachten wel mogelijk. Wie heeft zin en wil samen elkaars lichaam ontdekken? Hygiëne en discretie gevraagd en geboden.  

Zin in heerlijke geile sex.
Woensdag 57 jaar Antwerpen - Turnhout
Nu woensdag
Vijftiger is op zoek naar een date voor aanstaande woensdag overdag. Wie kan dan ontvangen en heeft interesse in lekkere seks, waarbij veel kan, maar niets moet. Ben slank en heb behaard lichaam. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Bij klik kan op regelmatige basis afgesproken worden. Bij interesse geef ik graag meer informatie. Graag regio Turnhout/Kasterlee  
Piemeltje 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Nu (1h15) en geil
Nu op terras in gent op het sint Jacobs. Zo geul als iets en zin om uit de kleren te gaan en nog wat te beleven. Mss hebben jullie, (of jij) ook zin om nog iets te beleven? Wik me wel voor u uitkleden en le eens laten fotograferen ( bij u of hier ergens ip cafe in een toilet), wil me laten bekijken en/of toekijken, teiootje, rollenspel,... ik ben 1.81m, slank, bruin haar, lichaam getrimd en intiem kaal piemeltje  

Nu (1h15) en geil
Nudistjen 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
Momenteel in mijn blootje in cinema gent
Maar is hier nog weinig te beleven... :). Mss hebben jullie nog zin deze avond om samen er en leuke en geile avond van te maken? Ik ben 1.80m, slank, bruin haar, blauwe ogen, lichaam getrimd en intiem kaal piemeltje. Wil me wel es graag naakt laten fotograferen, kijken en bekeken worden, soft vi.  

Momenteel in mijn blootje in cinema gent
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10