Zoeken naar spuit

Uw zoekactie voor spuit leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

biboy 60 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Deze morgen
Interesse in dit kinky scenario ? Ik sta recht of voorover gebogen op het bed. Jij staat achter me, ik naakt, jij gekleed. Je rukt me langs achter en kneed mijn ballen tot ik over je vingers spuit of in je mond. Pijpen kan ook. ik ben goed voorzien met een harde 18x5 en geen fake. ben je graag dominant dan is dat pluspunt :-). wil je me neuken dan kan dat ook, ben 100% bottom OF DIT KAN OOK :. Je duwt me naar de slaapkamer, buik op bed, je trekt mijn broek omlaag, trekt mijn bilspleet uit elkaar en likt mijn kontgaatje kleddernat.. je laat je broek zakken, ontbloot je lul en duwt hem ongenadig in mijn kontje en je neukt me tot je spuit.. Wil je dat ik je pijp dan kan dat ook. .Lijkt u dat wat ? dan graag mailtje 59-73k-1m72- 18x5 .  
Rik 58 jaar Limburg - Lommel
Afzuigen ochtendplaal
Wie komt mijn harde ochtendpaal afzuigen tot het warme zaad eruit spuit....? Kan ontvangen, discreet en hygiënisch.  

Afzuigen ochtendplaal
41m 41 jaar Antwerpen - Sint-Katelijne-Waver
Laat me je helpen...
41/192/70/18 bttm Laat me je een handje en mondje helpen. Je lekker rukken, strelen, likken en zuigen, tot je lekker spuit! Je mag passief blijven... Meer kan ook... Op zoek naar lekkere kerels (homo, bi of hetero) jonger dan 39 Reageer met je Stats en een foto!  

Laat me je helpen...
Jogger 45 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Pijpen
Straks ga ik joggen regio marke aalbeke lauwe. Iemand die me opwacht langs mijn route en snel spuit in mijn mond? Misschien tot zo  
Jayden 28 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Gast zoekt daddy te kortrijk!
Hoi ben in kortrijk welke daddy zou me graag willen zuigen? Voor de liefhebbers spuit ik best behoorlijk ook veel :-) Ik zoek voor nu Zolang de adv hier online staat ben ik nog op zoek Gelieve dat je kan ontvangen niet ver van het station of van de markt Welke daddy kan ontvangen? Geen constante heen en weer gemails x  
Gloryhole 30 jaar Oost-Vlaanderen - Maldegem
Gloryhole suck
Ik zoek lekkere kerels (gay, bi, hetero, black, eerste keer, …). Lekkere kerels die zin hebben in een anonieme, discrete, zalige zuigbeurt door mijn gloryhole. We spreken een concreet uur af na een duidelijke dickpic. De deur zal dan op een kier staan en de gloryhole is de gang. Je steekt (liefst slap) je piemel door het gat en ik laat je zalig genieten van een lekkere pijpbeurt tot je lekker spuit! Discretie en hygiëne is gevraagd en geboden! Ik ben een dertiger met zalig pijpmondje! Hopelijk tot snel!  
Flor 54 jaar Antwerpen - Schilde
Lees hier even
Ik ben op zoek naar een geil pijpsletje die mij vandaag kan ontvangen in Turnhout ik ga wel eerst fitnessen en daarna wil ik mijn volle ballen leeg spuiten in jouw mondje. Als het kan wil ik me een beetje opfrissen want ik douche niet in de fitness. Dus als je zin hebt om lekker zaad te slikken shoot me. Het is niet de bedoeling snel en klaar nee ik wil zo een soort edge gum control en na de 4 keer ga je door tot ik het voel komen en ik begin jouw mondje stevig te neuken en kom dan kreunend klaar. We praten wat en nu wil je hem ook in je kontje voelen geleiden tot mijn pikt kloppend in je kontje spuit. Wat verwacht ik van jou netjes gespoeld geen baard of snor. Zeer hygiënische. Je kan ontvangen in Turnhout. Of iemand van Antwerpen mag ook. Maar dan voor een andere keer af te spreken nu ga ik in Turnhout fitnessen. Ik ben een jonge 50ger niet roker. Intiem geschoren. Voor ik het vergeet graag een herkenbaar foto. Laat maar weten of jij lekker wil slikken en een stevige beurt wil  
Karel 59 jaar Oost-Vlaanderen - Assenede
zaadslet
s er iemand die deze avond nog de mogelijkheid heeft om langs te komen en mijn gezicht onder te spuiten met zijn warm zaad. Je komt binnen, ik hurk neer, je rukt je af (misschien help ik wel een handje of een mondje) je spuit mijn gezicht onder en vertrekt weer. Omgeving Stoepe. Deze avond beschikbaar van 16.30 tot21.00. Wie maakt er een zaadslet? Mag ook met meerderen zijn.  
Geil 51 jaar Antwerpen - Willebroek
Goesting in dikke lul wie spuit mij onder met warm zaad
Bi top 50j slank 1m60 pik 16.5 zeer hyg ik kan ontvangen ik Ruk pijp zuig je ballen neuk kan ook  

                               Goesting    in  dikke lul   wie spuit mij onder met warm  zaad
Ikke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Wie heeft onderbroekjes...
uit de wasmand van vrouw, vriendin of (stief)dochter en mag ik eens discreet gebruiken om op te geilen? In ruil ruk of melk ik jou tot je spuit. Iemand? Enkel ernstige reacties! Reageer met foto van een slipje. Ik verplaats en ontvang. Alles eerlijk, discreet en in wederzijds respect.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10