Zoeken naar ste*

Uw zoekactie voor ste* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kevin 31 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Zeer openminded man van 29 zoekt een leuke date
Hey Ik ben Kevin , Een leuke vlotte man van Erpe-mere ,29 jaar oud. Ik kan vlot verplaatsen . Ik sta open voor zowat elk voorstel van jou! Ik ben normaal gebouwd en full bi. Ikzelf ben een versa slet , zoek geen standaard date. Extreme/speciale voorstellen zijn welkom Kicks/ groep,fist,xxl,slikken,dirty, en alle andere perverse dingen. Zowel eenmalig als vast is welkom!  
Steven 36 jaar Antwerpen - Vosselaar
Anonieme pijper
Wie wil zich anoniem laten pijpen? Ik kom bij je langs, je ligt geblinddoekt klaar op bed.je blijft zelf passief. Hygiëne gevraagd en geboden. Reactie met speelgoed krijgt voorrang.  
Linda CD 50 jaar Limburg - Bilzen
Welke CD-lover knap en goed voorzien wil me eens inwijden?
Hoop nog steeds voor het eerst ingewijdcte worden door een ervaren aantrekkelijke en goed voorziene man,zus of koppel. Er moet toch wel iemand deftig verzorgd en gezond te vinden zijn die mijn maagdelijke bottom of CD kutje safe wil verwennen en ontmaagden? Graag niet kalend,gbbs,intiem ook glad of mooi getrimd net als ik.En geen rokers of drinkers. Ik heb nog steeds geen enkele ervaring ermee en ben dus nog steeds maagd. Wie maakt mijn fantasie eens respectvol en safe waar.Ik ben deftig verzorgd en gezond .Wie bespeeld en verwend me eens?xxx  

Welke CD-lover knap en goed voorzien wil me eens inwijden?
Stef 55 jaar Limburg - HASSELT
Twink
Is er hier een jonge twintiger met weinig of geen ervaring die voor héél véél openstaat en wel enkele dingen zou willen proberen? Ik ben versa. Intiem geschoren zijn is een must. Indien bottem kontje spoelen. Reageer met stats. Enkel doeners en geen rukkertjes aub En met twink bedoel ik ook twink dus LEEFTIJD vermelden anders geen antwoord!  
Stefan 44 jaar Antwerpen - Brasschaat
voor facefuckers en zaaddumpers
Ik ontvang Maandagvoormiddag geile mannen die mijn gezicht en mondje eens helemaal mogen komen volspuiten. Als je gebonden bent en anoniem wil blijven kan ik je geblinddoekt ontvangen. Gelieve een foto van je zaadpaal mee te sturen en het uur wanneer je wil langskomen. Ik ben een sportieve geile goeduitziende bi.  
Bi boy 48 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Lekker spuiten na massage.
Ik ben een versa mannelijke bi man en zkt een idem bi man die mij een heerlijke massage kan geven waarna je mijn dick, ballen en kontje mag gebruiken. Graag speel ik ook met jouw lolly en laat hem krachtig spuiten op mijn lichaam, ook neem ik hem graag in mijn mondje. Ik ben slank, niet roker, intiem geschoren, besneden lolly, lekker kontje. Jij bent intiem geschoren, fris gewassen, mannelijk, niet roker, kan ontvangen. Date is niet voor vandaag maar voor de komende dagen/weken. Reactie met foto en fijne beschrijving/voorstel=antwoord.  

Lekker spuiten na massage.
Gin 57 jaar Antwerpen - Bornem
Wie zin
Wie zin vandaag ,doe voorstel !  
hallo 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
27jaar 181cm 72kg 18cm
Goeiemiddag. Na lang twijfelen toch besloten om hier een advertentie te plaatsen. Wat zoek ik? Een ouder mannelijk vadertype met een mooie penis en ballen die ik mag verwennen. Leeftijd maakt niet uit gewoon ouder. Mijn fetisj? Een jonge of oudere vader een goede stevige natte zuigbeurt geven tot het eind terwijl ik onderdanig ben. Meer kan natuurlijk ook. Ik verplaats in de regio van het Gentse of een hoteldate. Aangezien ik zelf gebonden ben wil ik wel discretie. Graag een degelijk woordje uitleg bij interesse want naast een knap gezicht en een mooie penis hou ik ook van wat inhoud. Tot straks? Tot dit weekend? Tot...?  

27jaar 181cm 72kg 18cm
Biboy 36 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Anoniem zuigen
Ik zou graag 1 of meerdere mannen anoniem willen zuigen , weet er iemand of er in het Waasland gloryhole’s zijn waar dit kan , of als er iemand een voorstel heeft hoor ik het ook graag . Al een jaar geen zaad meer geproefd en de honger is groot . Hopelijk kunnen jullie me van mijn honger verlossen .  
Wim 36 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Wie zin om te pijpen deze namiddag
Hallo wie zin uit de regio of van Stekene wie kan me ontvangen en zin Om te pijpen cd of vrouwelijk ook altijd geil groetjes  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10