Zoeken naar sub ouder

Uw zoekactie voor sub ouder leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Dieter 41 jaar Limburg - HASSELT
Ik pijp en laat me neuken door degelijk geschapen man met ervaring. Ouder welkom. Ontvang.
1m85 90kg niet onknap. Ik ontvang je naakt, ga dadelijk op mijn knieën, open je broek, neem je pik in mijn mond en begin te zuigen. Ik zuig, lek en draai mijn tong rond je pik tot die lekker hard is. Ik kan je ook gewoon klaarpijpen en dan spuit je over mijn gezicht en in mijn mond. Maar je kan me ook stevig in mijn kontje neuken. Reactie met volledige stats inclusief grootte en breedte ook.  

Ik pijp en laat me neuken door degelijk geschapen man met ervaring. Ouder welkom. Ontvang.
Dieter 41 jaar Limburg - HASSELT
Ik pijp en laat me neuken door degelijk geschapen man met ervaring. Ouder welkom. Ontvang.
1m85 90kg niet onknap. Ik ontvang je naakt, ga dadelijk op mijn knieën, open je broek en neem je pik in mijn mondje. Ik zuig en lek hem lekker hard. Ik kan je gewoon klaarpijpen en je mag over mijn gezicht en in mijn mond spuiten. Maar je mag me ook stevig in mijn kontje pakken. Reactie met volledige stats inclusief grootte en breedte pik.  

Ik pijp en laat me neuken door degelijk geschapen man met ervaring. Ouder welkom. Ontvang.
jan 53 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Lekkere volslanke pijpdate
Hoi Ben nog op zoek naar iemand voor lekker pijpen en sperma slikken. Ben 54 en 178, wel volslank 105 kg, maar mooie piet en lekker sperma. Ouder en volslank welkom. Enkel reactie met FOTO van je stijve aub. tot weldra  

Lekkere volslanke pijpdate
Boy/footfetish 29 jaar Antwerpen - Deurne
Boy with a footfetish / ontvang in Deurne Zuid
Hey 29 1,78 62 17 cut. Into footfun soft massage versa top. Aub niet ouder dan 46jaar. Tussen 18 & 46jaar. Ik ontvang. Bij het sturen gelieve stats te melden face pic kan zeker op reply.jonge mannevoeten winden mij enorm op vandaar de fetish. Heb je interesse laat maar horen grtjes  
chubby lover 61 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
Zoek mollig of ouder voor vrijdag
61, 178, 105, 16*5, versa (meer bot.) en pijpgeil, zoekt dates voor nu vrijdag tussen 10 en ... uur. Jij bent een eveneens wat oudere en mollige man of CD met goed werkende (lees harde)en spuitende pik, die bij voorkeur kan ontvangen tussen De Panne en Oostende. Je hebt vooral veel zin in een lekker geile date waarbij respect, hygiene en discretie belangrijk zijn. Bij klik kunnen meerdere dates volgen.  
eric 63 jaar Oost-Vlaanderen - Zulte
bij wie ???
wie kan mij komende donderdag 30/05 ontvangen in Waregem, Zulte, Kruisem, Oudenaarde, Zingem, Astene, Deinze of toch in de buurt. Ik ben 63j. 180/70/17 en kan bij u langskomen vanaf 14 u tot 16u 30, ik hou ervan om naakt te lopen, elkaar pijpen/likken, tepels verwennen en mss. meer bij klik. jij bent niet ouder dan mij, slank, verzorgd , deftig en hebt de zelfde interesses dan kunnen we afspreken. geen speeddate maar wel een tijdje samen zijn en genieten. Bij u reactie verwacht ik je asl, waar je mij kunt ontvangen en vanaf welk uur, een woordje uitleg is altijd welkom net zoals een lichaamsfoto van u zelf. Groetjes Eric  

bij wie ???
Biboy 36 jaar Antwerpen - Edegem
Voor nu
Iemand die mij kan ontvangen in mortsel , edegem , kontich, lint ,hove of boechout ? Ik 37 versa 90kg 1,75m 16cm . Ik hou van Pijpen , likken , rimmen , deepthroat , slikken , laten neuken , . . . Jij liefst ouder (geen car of buiten date)  
Erik 62 jaar West-Vlaanderen - Heuvelland
Ik zoek plezier
Ik ben een discreet en verzorgde man van 62 jaar, 1m74,85 kg, geen baard en geen snor, niet te groot geschapen en mijn speelgoed is geschoren. Ik zoek een vriend die ouder of jonger is maar wel iemand die af en toe kan afspreken overdag op weekdagen, ik ben dan op bepaalde dagen alleen thuis en liefst iemand die niet te ver woont. Het is niet de bedoeling om te neuken maar enkel leuke soft dates en geen vluggertje maar wel de tijd nemen. Reageren met stats en waar je vandaan komt.  
Jim 38 jaar Limburg - Diepenbeek
Verwennertje
Heylaba, Ik zoek iemand die discreet kan zijn. Die in eerste instantie wil genieten. Ik wil rimmen, pijpen en mijn botemkontje open stellen. Ben jij niet ouder dan 42 reageer dan met foto, vertel wat je wil en of je eenmalig of geregeld wil afspreken  
Roel 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek naar ouder (50-65 jaar)
Al een tijdje voel ik me steeds meer aangetrokken tot rijpere mannen (50-65 jaar). Nu ben ik via deze weg op zoek naar een heer of meerdere mannen in deze leeftijdscategorie die me op een discrete wijze kennis en wegwijs kan laten maken in de wereld van man-man sex. Denk hierbij aan lichte bondage, rollenspel, gedwongen pijpen, assplay en dergelijke. Zelf ben ik onderdanig ingesteld, heb een leeftijd van 39 jaar, 1m93 met een klein buikje (waar aan wordt gewerkt 🙂) en zie er niet onaardig uit zegt men. Graag wil ik iemand ontmoeten om op vaste basis mee af te spreken, en me zo ter beschikking kan stellen tot een vast lustobject. Ik kan op donderdagavond vrijblijvend verplaatsen en ontvangen (binnenstad Gent) Hygiene en discretie staan hoog in het vaandel aangezien ik ook nog in een hetero-relatie zit. Ik hoor graag van u.  

Op zoek naar ouder (50-65 jaar)
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10