Zoeken naar te ver

Uw zoekactie voor te ver leverde 96 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

11 dagen
Tom 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky respectvolle bi-Meester gezocht
Is er een respectvolle, oudere bi-man die op zoek is naar een seksslaafje? Dan moeten wij zeker eens praten! Ik ben een onervaren man met onderdanige gevoelens, en heb er nood aan mij helemaal over te geven aan een dominante man die zoveel vertrouwen en respect uitstraalt dat hij mij heel ver kan drijven. Je nodigt me thuis uit, laat me naakt rondlopen en verwacht dat ik alles onderga. Je betast me wanneer je wil, verplicht me je te pijpen en geniet er van als ik kokhals op je pik. Je rekt mijn kontje op en vraagt me op bed te liggen en niet te bewegen tot je klaar bent met mij. Je ontmaagdt me en spuit mijn kontje vol, gebiedt mij dan je pik af te likken. Je plast me onder, pijnigt mijn tepeltjes, toont mij aan je bezoekers. Je bent rustig, heel respectvol naar mij toe, maar tegelijk ook dominant en kinky. Ik ben slank gebouwd en sportief. Ik verplaats me graag binnen Belgie!  
astra 57 jaar Antwerpen - Olen
bottom
uit olen hier die het kotsbeu is zen dildo te moeten gebruiken dus deze oproep ik wil goed doorgeneukt worden dus wie ontvangt me hiervoor ik ben zeer onderdanig en gewillig trio mag ook liefst niet te ver bv geel herentals olen heist od berg hulshout kasterlee deze kanten wie wil men heet mondje en kontje mail met stats en foto ( mag naakt)  

bottom
nottoobad95 26 jaar Vlaams-Brabant - Zaventem
zoek oudere man
hallo ben op zoek naar oudere man die graag is een jongere gast wilt pijpen ik 1m70 90kg kan niet ontvangen en liefst niet te ver uit de omgeving  

zoek oudere man
PijpSlet 42 jaar Antwerpen - Hemiksem
Anonieme pijpbeurt
Anoniem, discreet en zonder woorden! Heel simpel: alles ANONIEM en discreet!!! Je komt binnen in mijn garage, ik wacht op mijn knieën, kijk je nooit aan en zuig als een echte hoer je lul helemaal leeg. Zonder woorden, alles anoniem en discreet. Eens je die hele lading hebt achtergelaten en me hebt volgespoten met mijn mond ver open, vertrek je terug zonder 1 woord te hebben gezegd. Graag foto van lul meesturen!  

Anonieme pijpbeurt
12 dagen
rik 59 jaar Limburg - Borgloon
erectiefoto
Hoi, ik geil enorm op foto van pik in erectie, wie wil er mij sturen , kan eventueel indien gewenst er ook komen maken bij u, indien niet te ver , mijn stats 59/175/76/16, groetjes  
12 dagen
zaadgeil nu 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
BJ Fuck
(nu 15u40) vandaag vanaf 15u40 tot 18u00 in wilsele putkapel niet ver van afrit E314, zoek kerel van max 45j om leeg te zuigen of me te laten neuken. veel bespreekbaar? ( on prep ) gloryhole aanwezig ( interesse laat maar weten )  
13 dagen
Nog steeds maagd 51 jaar Limburg - Borgloon
Welke lieve aantrekkelijke bi-topmasseur l/xl wil me eens verwennen?
Hoop nog steeds die ene juiste eerlijke nette en goed voorziene Bi-topmasseur te vinden,die mij eens speels wil inwijden? Graag een betrouwbare maar ervaren bi-topmasseur die mij wil masseren,bespelen en zachtjes zou willen ontmaagden als je me zo ver krijgt.Uiteraard veilig en safe,want wil niks oplopen van ziektes.Wie is deftig,verzorgd en betrouwbaar, en kan aan het gevraagde beantwoorden.En maakt mijn droomfantasie eens respectvol waar? Graag een niet kalende man,gbbs, en ook intiem glad net als ik als het kan? En ook wat sportievere look.En geen rokers of drinker.Al kan een glaasje bubbels of zo ter kennismaking wel. Ik hoop echt dat er eens iemand weet hoe hat aan te pakken om mijn droomverlangen eens te laten uitkomen zonder met een soa of wat dan ook opgezadeld te worden.Ik verkleed me ook wel eens in vrouwenspullen,mocht dat voor iemand ook mogelijk zijn om me dan zo in te wijden. Lieve groeten D of E CD  
aaron 44 jaar Antwerpen - Zoersel
bi ruk
Ben er nog niet uit of ik he, ho of bi ben. Ik zie in ieder geval nog graag plaatjes van blote (bekende) vrouwen. Iemand die met mij hierop wil rukken, zou leuk zijn om te vinden. Leeftijd of uiterlijk spelen voor mij geen rol (shemale of transgender welkom). Ik heb zeer beperkte ervaring met m. Wel wat (vooral telsex en paar dates over de jaren), maar niet veel dus :-) Oh ja, ook belangrijk: ik kan niet ontvangen. Dus graag enkel contact indien je (outdoor) plaats kent waar daten kan (en niet te ver van zoersel aub). En mss als laatste, in een 'gay' bui noem ik je graag 'schat' of 'lieverd'. Weet niet waarom ik dat doe, maar ben dus ook zeker geen stoere macho hetero die enkel experimenteert loool.  

bi ruk
13 dagen
reismakker 49 jaar Vlaams-Brabant - Steenokkerzeel
reismaatje gezocht met dat extraatje meer
Hallo, ben biman op zoek naar een leuke reismaat voor de periode tussen 21 juli en 15 augustus om enkele dagen samen op stap te gaan. Dat hoeft niet ver te zijn (België of buurlanden) en zowel interesse voor natuur als cultuur. Bij klik kan er ook op seksueel vlak genoten worden. Ben bi versa 49 179 65 14. Ik sta op goede hygiëne, discretie en vlotte communicatie en garandeer dit ook. Liefst ben jij versa of top, mannelijk en met brede interesse zodat we ook onze babbel hebben op vakantie. Het is dus niet enkel voor seks, maar echt wel een goede maat om samen mee op stap te gaan. Bij interesse, laat weten hoe jij het ziet, wat je voorkeur is qua reizen en waar je zin in hebt. Ik hoop op deftige eerlijke reacties.  
13 dagen
zaadgeil 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
BJ Fuck
(nu 09u00) vandaag vanaf 09u30 tot 14u00 in wilsele putkapel niet ver van afrit E314, zoek kerel van max 45j om leeg te zuigen of me te laten neuken. veel bespreekbaar? ( on prep ) gloryhole aanwezig ( interesse laat maar weten )  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10