Zoeken naar uit de reacties

Uw zoekactie voor uit de reacties leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

S&S 47 jaar Antwerpen - Kasterlee
Wie zuigt graag of bottem
Hey wij koppel 45 177 80 17 en 47 176 76 20 worden graag gepijpt door kerel max 42j niet te struis..en zijn top dus indien bot kan er safe meer.... Ontvangen Verpl niet. Interesse wel stuur je stats en eventueel een foto en wie weet je bekje straks vol. Reacties zonder stats ouder of niet wat we zoeken reageren we niet op...tot zo...  

Wie zuigt graag of bottem
Anoniem 59 jaar Vlaams-Brabant - Kampenhout
Zoek man voor geile momenten
Na hier een tijd op non-actief te staan door medische ingreep kijk ik terug uit naar liefst een vaste geile initiatief nemende man om op regelmatige basis geile momenten te beleven. Mijn profiel, verzorgd en hygiënisch,1m88 en 95kg geen snor of baard, kort geschoren kopje en niet roker, heb wel tattoos. Intiem steeds glad en weinig lichaamsbeharing. Jou profiel, verzorgd en hygiënisch ingesteld, een gezonde bmi, initiatief nemend,Intiem kaal en weinig tot geen lichaamsbeharing. + jij kan ontvangen in kampenhout, Boortmeerbeek of steenokkerzeel, veelspuiter is + maar geen vereiste, jij loopt net zoals ik graag naakt en je hebt een geile of kinky mindset. Graag voor vast, meermaals en opbouwend, liefst rond mijn leeftijd. Graag een duidelijk antwoord en beschrijving van jezelf eventueel met onherkenbare foto. Ik ontvang NIET en beantwoord enkel de reacties die aan bovenstaande voldoen. Ik kijk wel uit wat mijn pad kruist.  

Zoek man voor geile momenten
Ikke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Wie heeft onderbroekjes...
uit de wasmand van vrouw, vriendin of (stief)dochter en mag ik eens discreet gebruiken om op te geilen? In ruil ruk of melk ik jou tot je spuit. Iemand? Enkel ernstige reacties! Reageer met foto van een slipje. Ik verplaats en ontvang. Alles eerlijk, discreet en in wederzijds respect.  
Lenn 30 jaar Antwerpen - Hulshout
Sportieve twink voor _top_ FWB die kan ontvangen dit weekend
Ik ben een goodlooking en sportief gebouwde twink-looking kerel met stats 1.68/72/19, bottom, intiem geschoren, donker haar en donkere ogen, en kijk bij deze uit naar een oudere en stevige 100% top (niet slank) die komend weekend deftig kan ontvangen voor geile seksdate. Ik heb geen interesse in een bottom, bespaar jezelf dus de moeite. Je bent zoals ik bi of bent een kieskeurige en discrete, mannelijke gay. Ik hou van passionele seks, tongen en pijpen en gelekt en geneukt worden waarbij je meermaals mag komen. Zelf gepijpt worden spreekt me niet aan. Lekker en deftig gemasseerd worden zeg ik echter geen nee tegen. Serieuze ad, gelieve dus enkel serieus en deftig te reageren (met foto, stats en deftige tekst van hoe, wat en waar). Geen marginalen aub. Veel is bespreekbaar, stel dus maar voor. Zelf kick ik wel wat op foto/film, maar geen must. Reacties zonder bijlage worden niet gelezen en direct verwijderd.  

Sportieve twink voor _top_ FWB die kan ontvangen dit weekend
nieuwsgierig 32 jaar Antwerpen - Geel
op zoek
Ik ben op zoek naar een man om dit weekend mee af te spreken. Ik zou graag een softdate willen: samen naakt zijn, rukken, pijpen,... Ik ben eerder een bottom, ook wat onderdanig. Kinky voorstellen of dominantere mannen zijn zeker welkom. Mijn stats zijn 1m89/85kg/16cm. Reacties ontvang ik liefst via mail en liefst ook reacties van meer dan 1 zin. Hopelijk hoor ik van jou, Vriendelijke groetjes  
Bot B 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Voor deze avond
Onervaren hetero hier met een bi-kantje, ik ben niet behaard, babysmooth kontje, atletisch gebouw en gespoeld 180/75kg. Ik ben op zoek achter volgend scenario: Ik of jij komt binnen en gaat zonder iets te zeggen mee naar boven. Ik doe mijn kleren uit en ga naakt op bed liggen. Ik wil dat je me safe neukt met glijmiddel om erachter terug te vertrekken. Speeltjes mogen meegenomen worden. Ik zoek iemand die hygiënisch is, niet te oud en met uithouding of meerdere keren kan klaarkomen. Ik zoek dus geen date maar iemand die me wil neuken. Door mijn gebrek aan ervaring weet ik niet als ik wil pijpen. Reageren op deze advertentie doe je met een foto, je leeftijd, je stats en eventueel een ander scenario of wat je van mij verwacht. Goede reacties beantwoord ik met een foto van mezelf. Glijmiddel, condoom en dildo's zullen aanwezig zijn. Zou voor deze avond zijn.  
Peter 35 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Samen genieten?
Hi, Iemand zie elkaar wil verwennen deze voormiddag in Knokke? Max 40j. Zelf ben ik 35j, 186, 17cm geschoren. Reacties met foto hebben voorrang. Tot straks?  
ik pijp je leeg 57 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze 0471177833
mannen vanaf 40 j tot 70
Ik pijp je leeg slik laat neuke Lik je ballen eikel pijp lang en zacht soft tonge strelen passieve man ook welkom poppers glijmiddel aanwezig reacties met foto van je pik aub 175 57j relax verwennen genieten nu Barre  

mannen vanaf 40 j tot 70
Ikke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Wie heeft onderbroekjes...
uit de wasmand van vrouw, vriendin of (stief)dochter en mag ik eens discreet gebruiken om op te geilen? In ruil ruk of melk ik jou tot je spuit. Iemand? Enkel ernstige reacties! Reageer met foto van een slipje. Ik verplaats en ontvang. Alles eerlijk, discreet en in wederzijds respect.  
Matti 38 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Dominant gezocht
Voor een specifieke fantasie ben ik op zoek nr 50+ dominant die ontvangt, bij aankomst word ik geblinddoekt en van kleren ontdaan, word ik vastgebonden op stoel/tafel, word er een grote plug bij me binnengebracht, mijn ballen afgebonden en begin je met mijn hoofd dusdanig vast te maken, dat ik niet meer kan bewegen, daarna breng je een trechter met lange tuit in mijn mond en plas je hierin, ik kan niet anders dan drinken, daarna doe je lekker met me wat je wil, graag eerlijke reacties met foto  

Dominant gezocht
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10