Zoeken naar voor nu vrijdag

Uw zoekactie voor voor nu vrijdag leverde 84 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Patrick 34 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Donderdag en vrijdag overdag
Goedemorgen, Voor morgen en vrijdag tss 8u en 15u ontvang ik - geheel vrijblijvend - bij me thuis voor een sexcontact. Alles heel eenvoudig en niet gecompliceerd - geen risico's of vervelende momenten voor tijdens of nadien. Enkel lekkere sex 😊 Ikzelf sta open voor quickies ( binnenkomen - bevredigen en klaarkomen en terug vertrekken) of iets langere sexcontacten voor het completere werk. Ik sta open om te pijpen - geneukt worden - afgetrokken worden - jou aftrekken - mij te laten pijpen - jou te neuken 😉 plaats in de woning: jouw keuze 😊 waar klaarkomen en hoeveel: jouw keuze 😊 Kussen en knuffelen doe ik niet ... al de rest wel 😉 Wel 100% gezond en hygienisch zijn is een must - ben ik ook 😉 Graag stats - uur en dag en wat je graag wil - ik reageer zeer snel en spreek ook daadwerkelijk snel af 😊 foto is leuk - geen must Mijn stats: 34j - 175cm- 74kg en 17.5cm - 100% clean!  
James 61 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Pijpen
Afspraak vrijdag en weekend. Geen fakers. Je moet wel kunnen ontvangen.  
Bart 39 jaar Oost-Vlaanderen - Buggenhout
Geile sexfeestje met jonge gasten tot 35j
wie zin, nu vrijdag 07/06 tussen 9h00 en 12h00 in Buggenhout, geen drugs en superdiscreet.  
lingerielover 63 jaar Antwerpen - Turnhout
woensdagmiddag ontvang ik een kaal geschoren man
in samenspraak met mijn vrouw...dus die is op de hoogte ....ik ben een biman van 63 en ontvang je deze woensdagmiddag en of vrijdagmiddag te turnhout,ben je kaal geschoren en slank en hou je van softsex tongen pijpen rimmen ben je welkom en kunnen we vaste sexvrienden worden  

woensdagmiddag ontvang ik een kaal geschoren man
marc 73 jaar West-Vlaanderen - Torhout
OUDE VERWENNER KOMT AAN HUIS !
Ben 74 en wil graag (eenzame of oude) man met flinke lul en dikke gevulde ballen komen verwennen met likken pijpen en slikken! Ben mollige knuffelbeer en verwen heel graag ! Wie wil nog eens goed spuiten en kan mij heel discreet ontvangen op een dinsdag of vrijdag telkens in de vroege voormiddag !!! Regio Torhout + 25 km.  
marc 73 jaar West-Vlaanderen - Torhout
OUDE VERWENNER KOMT AAN HUIS
Ben 74 en wil graag andere (eenzame of oude) man met dikke lul en flinke gevulde ballen komen verwennen. Ben mollige knuffelbeer en verwen heel graag !! Wie wil nog eens goed spuiten en kan mij discreet ontvangen op een dinsdag of vrijdag in de vroege voormiddag. Torhout + 25 km  
marc 73 jaar West-Vlaanderen - Torhout
OUDE VERWENNER KOMT AAN HUIS
Ben 74 en wil graag andere (eenzame of oude) man met dikke lul en flinke gevulde ballen komen verwennen. Ben mollige knuffelbeer en verwen heel graag !! Wie wil nog eens goed spuiten en kan mij discreet ontvangen op een dinsdag of vrijdag in de vroege voormiddag. Torhout + 25 km  
Ikke 46 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Ben opzoek naar een groepje
Geile mannen (top) die op regelmatige basis willen afspreken voor geile sex. Alles kan en mag met het nodige respect. Ikzelf ben een openminded bottom gast en zoek dus al een tijdje leuke geile top of versa mannen om samen een whatsapp groepje te starten en regelmatig real af te spreken. Kan zelf wel niet ontvangen dus als er 1 iemand bij is die dit wel kan is dat super. Dates zouden liefst doorgaan op een vrijdag avond of zaterdag/zondag overdag. En dit in een straal van 30km rond zottegem. Pijpen, tongen, rimmen, neuken (ook bare) is mogelijk. Meer bespreekbaar. Ik stel me op als een echt bottom lust sletje en zaad mag in mond en kont terecht komen. Size van speeltjes liefst 15cm en groter en liefst mooi geschoren. Welke geile heren hebben er zin? Mijn stats 46/180/86/16*4 lul en bellen geschorens. Laat wat van je horen en dan zien we of we een geil groepje kunnen samen stellen Ps er is al 1 top en 1 extra bottom. We zoeken dus enkel nog geile top mannen.  
Slurpslet 40 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Spermalunch
40j/1m69/80kg hairy bi, in een hetero relatie, maar ik lust ook wel eens een lul en een kwakje (neuken kan ook, strak kontje!). Ik ben sub/bottom, gepijpt worden, zelf neuken of zelf klaar komen is niks voor mij. Ik kan enkel verplaatsen, cardate/bij jou/cinema zijn zeker ok. Ik kan je lekker verwennen als een hete hoer, je stoutste bevelen opvolgen als een onderdanig slaafje, of me keihard door je laten gebruiken als een geile slet. Ik ben vrijdag vrij tijdens de middagpauze (12-13u) en kan enkel verplaatsen binnen fietsafstand van station Gent-Sint-Pieters (Sexy World aan de Dampoort is nog net op't randje). Tot dan?  

Spermalunch
10 dagen
Ikke 46 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Ben op zoek naar een groepje
Geile mannen die op regelmatige basis willen afspreken voor geile sex. Alles kan en mag met het nodige respect. Ikzelf ben een openminded bottom gast en zoek dus al een tijdje leuke geile top of versa mannen om samen een whatsapp groepje te starten en regelmatig real af te spreken. Kan zelf wel niet ontvangen dus als er 1 iemand bij is die dit wel kan is dat super. Dates zouden liefst doorgaan op een vrijdag avond of zaterdag/zondag overdag. En dit in een straal van 30km rond zottegem. Pijpen, tongen, rimmen, neuken (ook bare) is mogelijk. Meer bespreekbaar. Ik stel me op als een echt bottom lust sletje en zaad mag in mond en kont terecht komen. Size van speeltjes liefst 15cm en groter en liefst mooi geschoren. Welke geile heren hebben er zin? Mijn stats 46/180/86/16*4 lul en bellen geschorens. Laat wat van je horen en dan zien we of we een geil groepje kunnen samen stellen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9