Zoeken naar welke bottom

Uw zoekactie voor welke bottom leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Trio fun 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Sexfeestje zondag voormiddag
Hoi, wij zijn 2 gasten die deze zondag om 09.00 uur bij elkaar komen om geil te sexen. Wij zijn beide bottom/versa en zoeken nog andere versa of tops die meekomen doen met ons. Alles kan niets moet. Wij zijn beide aan de prep. Ik ben 48/183/89/18,4 en de andere is 56/176/64/19,4. Indien je wil douche gelieve wel jullie eigen handdoek meebrengen. Alles moet discreet zijn. Stuur je stats wensen en duidelijke facepic. WIJ DATEN NIET ZONDER FACEPIC. WIJ STUREN DIE VAN ONS IN REPLY  

Sexfeestje zondag voormiddag
Pijpslet 39 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Ik kom je afzuigen
Ik ben 40-jarige propere bottom pijpslet. Wil je deze middag/namiddag een stevige pijpbeurt? Wil je mijn mond/keel neuken. Laat me dan snel weten. Dan kom ik af. Kan bij je thuis of cardate of ergens discreet buiten. Mij neuken mag ook indien gewenst. Wie wil mijn keeltje volspuiten?  
PXP 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ik zoek voor vandaag
een lekkere pik om heerlijk leeg te zuigen, ik ben bottom en zoek een top, graag ook andere origine - 42 190 82  
Biboys 35 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Jongere gast voor trio gezocht
Hoi, wij zijn twee jonge mannen, rond de 30 jaar en willen graag eens een trio beleven. Ene boy is bottom en andere is versa. Dus liefst een versa of top die graag neukt en niet te oud. Max 35 jaar. Wij ontvangen. Graag info met stats en eventueel foto... Is voor morgenavond!  
Eddy 51 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke 0473717306
Opzoek naar seksmaat
Ben opzoek naar seksmaat voor wekelijks real seks. Ik zoek GEEN relatie, maar enkel de seks. Zelf ben ik 100% bottom (niet verwijft van uiterlijk) en single. Ik zoek iemand die 100% TOP is en graag neukt. Ik kan perfect afspreken en ontvangen op vrijdagavond na 18u tot ? en de zaterdag vanaf 12u tot ? Dus jij interesse wekelijks of toch regelmatig af te spreken om te neuken dan schrijf jij mij maar eens aan. Langdurig neuken of meerdere keren neuken is zeker mogelijk. Bare seks is bespreekbaar bij vast persoon. Gsm nr. is enkel sms en WhatsApp is enkel tekst of... Hou daar rekening mee. En hou rekening met de contact uren en dagen.  

Opzoek naar seksmaat
Geile slet 49 jaar West-Vlaanderen - Wingene
Wie komt nog ? ( avond/nacht)
Geh. Bi bot pop geil. 49/169/110. Hazelnotedr Wingene. Nr via sms of mail als je in de straat ben. Deur kier. Evt geblinddoekt kan. Quicky mag. Meerdere mag. Mij neuken of pijpen of gepijpt worden. Condooms pop en glij aanwezig .tongen,tepelplay. Heel de avond tot 02u. Voorstellen welkom. Gewillige bottom sletje.  

Wie komt nog ? ( avond/nacht)
duo 55 jaar Antwerpen - Berchem
shemale en partner ontvangen VRIJDAGAVOND
Wij koppel man en shemale beide TOP ontvangen VRIJDAGAVOND. Zoeken een slanke onbehaarde BOTTOM max 40j bare sex only chfr . Mail met u stats en duidelijke lichaam foto ! adres alleen via sms of whatsapp.  

shemale en partner ontvangen VRIJDAGAVOND
Night 55 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Trav of bottom
Hallo 55 m65 74kg 17x4, is er een trav.of bottom die eens zin heeft in deze, (zie foto) , wel slank zijn ongeveer 1m75, 75 kg,glad geschoren liefst, kan wel niet ontvangen, mail met foto mvg  

Trav of bottom
Loiko 60 jaar Oost-Vlaanderen - Maldegem
geile bottom slet zoekt een vaste geile en goed voorziene topper!
dag lekkere toppers, met lekkere paal en veel zaad. Deze verzorgde athletische bottom slet zoekt een vaste topper voor veel plezier! Ik ben onderdanig en wil je diep in me. Wel graag discretie en hygiene. Ik ben je sletje en zeer gewillig. Wel geen pijntoestanden. Stuur je me een heerlijk voorstel en wat pics van uw lekkers? Ik kan ontvangen en verplaatsen. tot spuits, uw sletje  

geile bottom slet zoekt een vaste geile en goed voorziene topper!
KRIS 56 jaar Limburg - Kortessem
BABYGLAD SLETJE NODIGT TOPS UIT
steeds intiem superglad en clean, ontvang alle lekkers in mond keel en kutje, ook trio én méér... hou ook van dubbele penetratie, FF... 56/185/85/20cm,ik deepthroat, ben puur bottom. Ik vind het supergeil geblinddoekt klaar te zitten in doggystyle, face down en kutje uitnodigend omhoog. Het is geil niks te zien en alleen te voelen als er iets lekkers binnenschuift. Als je reageert stuur er dan aub een pikfoto bij !  

BABYGLAD SLETJE NODIGT TOPS UIT
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10