Zoeken naar welke oudere

Uw zoekactie voor welke oudere leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Gino 57 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Pijper gezocht
Zoek oudere man die graag pijpt tot het einde - ben slanke man, 17 cm wel kunnen ontvangen in de regio.  
Stef 41 jaar Limburg - Bilzen
Pijpen
Voor morgen voormiddag vrijdag dus zoek ik een eerlijke hygiënische evt oudere man die kan ontvangen om elkaars pik af te zuigen op een rustige manier en misschien wel meer, zou fijn zijn dat jij lingerie draagt en heels maar dat is geen must, enkel niet rokers. 180/80/17  

Pijpen
Toppi 41 jaar Antwerpen - Antwerpen
Geen fakes!
Hey. Ik ben 42j sportive zuiders bi. Opzoek naar een leuke sex date. Pijpen laten Pijpen likken neuken laten neuken tongkussen teppels zeugen vinger enz. Oudere senioren kan ook wel proper moet zijn heel belangrijk. Ik ben van Antwerpen centrum. Groetjes.  

Geen fakes!
neukrimslet 57 jaar Antwerpen - Antwerpen
neukrimslet
56/170/82 ik zoek geile geschoren mannen die het lekker vinden om door mij lekker lang en diep gerimd gelikt en gepijpt willen worden en die mij erna lekker willen neuken. ze moeten wel geschoren zijn en of je nu 65+ bent of 85+weegt maakt mij niets uit.ook is het geil om 2 tegenlijk te verwennen dus als je iemand kent die wilt meekomen neem maar mee. ik heb nog altijd een idee om een geil sexfeestje te geven met oudere geile geschoren mannen van ongeveer 4/5 mannen. nee ik heb niemand dus vraag er niet na.of ik moet iemand leren kennen van deze site.ik zelf ben intiem helemaal glad geschoren dus makkelijk om je lul in mijn grotje te duwen.ik ontvang dus discreet.P.S dit is geen foto van mij maar ik vond hem geil.  
Voyeur 58 jaar Oost-Vlaanderen - Lebbeke
Op de baan en tijd rond 14 Hr regio Dendermonde Lebbeke
Wie ontvangt me voor wat ontspanning? Laten we samen genieten, met respect voor elkaar. Ikzelf sta voor veel open, maar niks moet. Ook oudere senioren mogen reageren.  
Bischierig 29 jaar Oost-Vlaanderen - Waarschoot
Jongzktouder
Jonge gast 30j verzorgd en slank zkt oudere man voor een helpend handje tijdens de middagpauze. Regio waarschoot sleidinge evergem. Wie is vrij straks?  
Biman 63 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Wie pijpt mij
Ik zoek liefst een oudere man die kan ontvangen of cardate doen om mij eens goed te pijpen. Ben slanke man, intiem geschoren, met een mooie pik. Ik geniet erg graag vaan een pijpbeurt. Indien gewenst speel ik ook met jou pik. Doe maar een voorstel.  
Chubby lover 61 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
Zoek mollig of ouder voor vrijdag
61, 178, 105, 16*5, versa (meer bot.) en pijpgeil, zoekt dates voor nu vrijdag tussen 10 en ... uur. Jij bent een eveneens wat oudere en mollige man of CD met goed werkende (lees harde)en spuitende pik, die bij voorkeur kan ontvangen tussen De Panne en Oostende. Je hebt vooral veel zin in een lekker geile date waarbij respect, hygiene en discretie belangrijk zijn. Bij klik kunnen meerdere dates volgen.  
Thomas 34 jaar Antwerpen - Sint-Katelijne-Waver
Wie o wie
Hallo lieve geile mannen, ik ben een geile beer die heel veel zin heeft om te pijpen vandaag, jij ontvangt, deur op een kier, ik kom binnen kleed me uit en zet me in string wachtend op u, jij komt voor me staan en ik streel u en begin u te pijpen, jij mag me strelen en graag jouw zaad op mijn string of in in mijn kontje of erop, ikzelf ben 33 maar hou van oudere mannen. Xxx wie aub ik smeek jullie  
Johnny 42 jaar West-Vlaanderen - Roeselare 0479326274
pijpen
hoi ik ben een hetero man van 42 ik zou graag eens ervaring op doen met mannen mogen oudere mannen zijn ook ik zou graag leren goed pijpen van een man met ervaring die me regelmatig eens kan ontvangen bij hem thuis uit mijn streek koppels ook welkomik sta voor veel open op andere vlakken ook spreek dit je aan aarzel niet om een bericht na te laten  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10